Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ:Γιαννούλη ...Σουφλίου-Εβρου:

ΒΡΕ...ΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΣΑΤΣΑ...
Αν αυτή η εικόνα δεν είναι φάντασμα (και δεν είναι η μόνη) ...τότε τι είναι το ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ;

(Αυτό μάλλον πρέπει να σημαίνει ..ότι βρήκαμε τον μπελά μας) 
ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ -πολύχνης του Σουφλίου!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ... Ανθρωπάκια της πλάκας κάνουν τον μάγκα... διαμαρτύρονται... αλλά ονοματάκι δεν έχουν... ΣΚΕΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ! Αυτή είναι η Ελλάς... Δείτε τι απαντήσεις λέμε εμείς:!

Οι αναγνώστες μας μάλλον γνωρίζουν από παλιότερες δημοσίεσεις μας πως ΄κάπου στον ορίζοντα του Έβρου ότι υπάρχει κάποια πολύχνη, ονόματι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ (Σουφλί)
Δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα αυτή-μπορείτε , αν ψάξετε να τη βρείτε- μια αφήγηση ενός ταξιδιώτη -περιηγητή, που επισκέφθηκε το ΧΩΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ..και απλά κατέγραψε τις εντυπώσεις του!
Κάποιοι όμως μετά από 10 μήνες της δημοσίευσης άρχισαν να μας στέλνουν σχόλια τους και φυσικά.. ανώνυμα... μικρόν δειγμα επιβεβαίωσης ότι όντως ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ..ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ... του κερατά οι οικούντες ευγενείς ...εκεί!!

Χτες λάβαμε ακόμη ένα τέτοιο ανεύθυνο σχόλιο-δημοσιεύεται  στη σχετική σελίδα -το δημοσιοποίησε ο ίδιος- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΟΥΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΕΡΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ-ΌΠΩς ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ- του ταλαίπωρου  χωριού του!



ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ:Ρωτάει ο ανώνυμος -κουκουλοφόρος-"ποιός ο σκοπός της δυσφήμισης" Καλά τόσον παλαβός είναι κι αυτός ..όπως όλοι που επικοινώνησαν  για το χωριό -φάντασμα ... αποδεικνύοντας με την θλιβερή ανωνυμία τους ότι όντως έχουμε να κάνουμε και με ..φαντάσματα αναγνώστες!
Ένας περιηγητής, όπως λέγανε παλαιά, ήλθε είδε κι απήλθε. Κατέγραψε όσα υπέπεσαν στην αντίληψή του. Τι το φυσικότερο; Μπορεί να μην είναι αρεστά σε κάποιους, αλλά αυτές οι εντυπώσεις που απεκόμισε..είναι δικές του, αρέσουν δεν αρέσουν! !Γιατί λοιπόν δυσφήμηση; Ποιά η καλή φήμη του χωριού; ..ώστε να μιλάμε για δυσφήμιση; Σας καλέσαμε όλους να μας το αναδείξετε, και κωφεύετε ανοήτως... Ιδού η Ρόδος , ίδού και το πήδημα...
Ούτε ρόδια ούτε πηδήματα είστε σε θέση να κάνετε! Γιαννάκια !

Και φθάνετε κύριε ανώνυμε να μας ψέγετε ...και για αγραμματοσύνη. Μιλάτε ότι το Γιανούλη έπρεπε το λι να το γράψουμε με γιώτα κ.λ.π. κοτσάνες...
Ορθώς το γράψαμε, όπως το γράψαμε, διότι το "το" προσιδεάζει προς το χωριό και έπεται το προσωνύμι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ. Το χωριό Γιαννούλη συνεπώς... Διότι κάποιος Γιαννούλης το βάφτισε έτσι... (ξέρουμε το στόρυ της ονομασίας σας)... Για πάρε μολυβδοκόνδυλο και γράψε πως θα έπρεπε να πούμε το χωριό: Γιαννούλη ή Γιαννούλα, ή Γιανούλι; Το χωριό λέγεται Γιαννούλη..Και κάντε κανά  δυό τούμπες, ώστε να το εμπεδώσετε!  Τελικά οι Γιαννουλαίοι μάλλον είστε και φαντασμαγορικοί-από τα φαντάσματα-σε πολλά! Φαίνεται κι από τις κοτσανολογίες σας και από τη φήμη που έχει το χωριό σας, μόνον στη φαντασία σας!
Ο περιηγητής μας... με τις σημειώσεις του, προσπάθησε να αναδείξει το χωριό σας Γιαννούλη, (κι όχι Γιαννούλι)  με τα συν και με τα πλην του!Έτσι συμβαίνει πάντα με τις αφηγήσεις των περιηγητών από αιώνων!
Σίγουρα έχετε πρόβλημα σοβαρό ...ανωτερότητας... Πετάτε ανώνυμες πορδές...επιχειρηματολογίας, μα κανείς δεν βγήκε από το τσαρδιά που έχετε να αρθρώσει έναν σοβαρό λόγο και προ παντός να υπερασπιστεί το χωριό του καταθέτοντας στοιχεία ..που να απορρίπτουν την αφήγηση του περιηγητή.
Κι εσύ, φίλε... βγάζεις και κραυγή ...πως αν επετεύχθη ...ο σκοπός μας!
ΡΕ χαλβά εξ Έβρου... θαρρείς πως ένας αφηγηματίας έχει ιδιώνυμους σκοπούς για ένα χωριό , που ούτε καν στο χάρτη υπάρχει;.. Μα πλάκα μας κάνετε ΡΕ κουτεντέδες κι άσχετοι;
Δείξτε τις ομαρφάδες του χωριού σας Γιαννούλη ( ή μήπως δα θέλετε να το γράψουμε Γιαννούλι;)Κι εμείς το χιλιοεπαναλαμβάνουμε ..πως τα όσα ωραία θα κομίσετε ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ!
Αμ δε!
Γκατζουλοσουφλιώτες!Ανώνυμοι, και τραχανάδες...
Ναι κύριε, (αυτό ξέγραψέτο ότι είσαι κύριος, διότι απλά είσαι ανώνυμος, τραχανάς και φοβιτσιάρης!Σκιάζεσαι τις ίδιες τις σκέψεις σου... Σκιάζεσαι να υπεραμυνθείς του χωριού  σου , αντρίκια!Κόψε λοιπόν το παραμύθι με τις αφέλειες των σχολιασμών σου!
Πάντως ναί ο σκοπός επετεύχθη πανηγυρικά! Αυτός ήταν ο σκοπός μας: Να σας δείξουμε στον καθρέπτη σας!

Σας ξεβρακώσαμε ΟΛΟΥΣ εσάς τους τσιρλιάρηδες Εβρίτες του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ που ανώνυμα ξερνάτε μαλακίες και δεν αρπάζετε ευκαιρίες που σας δίνουμε... να αναδείξετε το χωριό σας-
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ είστε  ..που ούτε η αγία μάνα σας το ξέρει...
Κατά τα λοιπά ευτυχείτε ..που δεν νομίζουμε... Τα φαντάσματα δεν ευτυχούν.Βασανίζονται μόνον!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (Συνεχίζω ως μαλάκας να υπογράφω προς ανώνυμους και κουκουλοφόρους... που μας κάνουν και μαθήματα ..ορθογραφίας....ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ!

Το παραμύθι αυτής της άνισης επικοινωνίας με ανωνύμους θα το κόψουμε και ειδικά ...προς τη..  χωριό Γιαννούλη!..Γιανούλα ή κάπως έτσι , πάντως, το ανέκδοτο ...βρίσκεται στο Σουφλί ΄Εβρου.... που έχει επίσης έναν ...ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ και γραφικό Δήμαρχο!
Αυτό τον τύπο μια άλλη φορά... Το έχουμε στην στροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου