Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014





"Κεραυνοί" Ε.Θεοχάρους κατά ΕΕ: "Επιβάλατε κυρώσεις στη Ρωσία αλλά κάνετε το κορόϊδο με την Τουρκία που εισβάλει στην Κυπριακή ΑΟΖ"

Μαθήματα εθνικής συνείδησης και προάσπισης των Κυπριακών συμφερόντων, αλλά και του Ελληνισμού, εξακολουθεί να δίνει η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους σε κάτι τύπους σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο που αποδέχθηκε έγγραφο με «εκλιπούσα» την Κυπριακή Δημοκρατία που του κόμισαν οι Τούρκοι και ακύρωσε την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στην Κυπριακή ΑΟΖ για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση και να...

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ...



ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ! Συνολικό πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV για παράνομη προβολή τού τηλεπαιχνιδιού «Quiz Make-R» (από 50.000 ευρώ για τις προβολές στις 30-31/8/14 και στις 21/7/14). Πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε, επίσης, Στον ίδιο σταθμό για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στην εκπομπή «Δυνατά καιελληνικά» στις 3/7/13, ενώ σύσταση επιβλήθηκε στον ίδιο σταθμό για





H KESTREL ΤΩΝ CL-415 CANADAIR EMΦΑΝΙΖΕΤΑΙ NA TON ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ
Εμπλοκή του Γ.Καρατζαφέρη με εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ προς off shore εταιρείες του για αγορές ελικοπτέρων

Εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000 έστειλε η εταιρεία Kestrel (αντιπρόσωπος γαλλικών εταιρειών όπως η MBDA, η Eurocopter κλπ την εποχή εκείνη αλλά και της κατασκευάστριας εταιρείας των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 Canadair) έστειλε σε δύο διαφορετικές περιόδους προς υπεράκτιες εταιρείες που ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές!

ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ



Η Τουρκία δείχνει να "έχει σπάσει φρένα" και να οδηγεί μια ολόκληρη περιοχή σε χαοτικές καταστάσεις, όχι αναγκαία με έναν πόλεμο, αλλά με το να σπέρνει μίσος μεταξύ των μουσουλμάνων κατά της Ελλάδας, αλλά και κατά του Ισραήλ.
Μετά τις δηλώσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, του πρωθυπουργού Α.Νταβούτογλου και του προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, αντίστοιχα με τις απειλές κατά του Ισραήλ για την βίαιη επίθεση στο τέμενος Αλ Ακτσά στην Ιερουσαλήμ, σήμερα ο Α.Νταβούτογλου, προχώρησε μια μια άνευ προηγουμένου επίθεση και κατά τη Ελλάδας, βάζοντας στο χάρτη της τουρκοϊσραηλινής σύγκρουσης και την χώρα μας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ¨Η ΕΙΝΑΙ...ΦΟΥΣΚΑ; ΘΑ'' ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΟΖ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΑΙΓΥΠΤΟ!

Όταν ακούς θα'' κράτα μικρό καλάθι! Περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού είναι παρά ουσσίας. Ο Σαμαράς ...κατουριέται απάνω του από τον φόβο του, γιατί ν δεν ήταν έτσι θα είχε τα κότσια να ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ! 
Το πaρακάτω ρεπορτάζ είναι από το koolnews.gr
Την επίσπευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση των μεταξύ τους ΑΟΖ αποφάσισαν οι ηγέτες των τριών χωρών κατά την σημερινή τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Κάιρο. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε την σύνοδο «θεμέλιο μίας πολυσήμαντης συνεργασίας, ενός κοινού μετώπου γεωπολιτικής σταθερότητας, ενεργειακής ασφάλειας, πόλεμο της τρομοκρατίας και οικονομικής ανάπτυξης».

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ! ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ξεπουλημένα πολιτικά τομάρια που έσκυψαν στα τέσσερα μπροστά στους τοκογλύφους για να τους δίνουν αυτοί εντολές τι νόμους θα περνούν και ποιους θα καταργούν! Είστε πολιτικοί εσείς που φυλάσσετε Θερμοπύλες ρε ή είστε Εφιάλτες που ανοίξατε τις πύλες της κολάσεως στους Έλληνες παραδίδοντας τα κλειδιά της εξουσίας στους τοκογλύφους; Ορκίζεστε να υπερασπίζεστε την Πατρίδα και να τηρείτε το Σύνταγμα υπακούοντας στις εντολές των δανειστών; 
Τι Πρωθυπουργός ξεφτίλας είσαι εσύ ρε Σαμαρά; Προδότης είσαι με...

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ SIRMA...




Κ. Χρυσόγονος στο SIRMA : Εκλογές τον Μάρτιο (video)

Τον ορίζοντα των εκλογών και το αν η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση, σχολίασε στο sirma.info ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Ν. Μαριάς στο SIRMA: Να μην «τσιμπήσει» η Ελλάδα από την Τουρκία (video)

Για τις εξελίξεις στην ΑΟΖ της Κύπρου και για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα μίλησε στο sirma.info ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου