Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Όλα όσα ακούστηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου των 10 "συνεργαζομένων" διοργανωτών. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ!

ΕΜΠΡΟΣ ...ΜΑΡΣ...ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ... Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 1.654.000 ΕΥΡΩ!

Οι όντως ενθουσιώδεις "δράστες" της διοργάνωσης του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 8. Νοεμβρίου, σε ένα μήνα δηλαδή . Στη φωτό οι: Σταύρος Κοντονης Υφυπουργός, Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, Πάνος Λειβαδάς, πρόεδρο του ΕΟΤ, Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα, Ερμιόνη Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής , Σταματόπουλος πρόεδρος της Οργανωτικής επιστροπής , Ασημακόπουλος και ο Τσέχος Πέτρ Ματεγιόφσκι, εκ μέρους του ΟΠΑΠ 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ...
* Οπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή
























( ΣΕΓΑΣ-ΔΗΜΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ & ΑΘΗΝΩΝ- ΕΟΤ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΟΠΑΠ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Και παρά την κρίση, ο ενθουσιασμός του εικονιζομένου συνδιοργανωτικού  team, είναι σε υψηλά επίπεδα..γεγονός που προμηνύει ότι ο στόχος για να είναι ο φετεινός Μαραθώνιος ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, θα επιτευχθεί...
Σημειώστε ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή ξένοι δήμαρχοι και πολιτικοί. Από ελληνικής πλευράς δέν υπάρχουν πληροφορίες. Ο γνωστός "Μαραθωνοδρόμος" ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, πληροφορο΄πυμαστε ότι δεν θα μετάσχει, διότι την ημέρα εκείνη θα τρέχει τον δικό του Μαραθώνιον... από κανάλι σε κανάλι.. Δεν αποκλείεται όμως ο ίδιος κι άλλοι τρεχαντήρηδες της πολιτικής να τρέξουν καμιά κατοστή μέτρα για τις ανάγκες της φωτογράφησης, ώστε να δει το πόπολο ότι είναι... πανταχού παρόντες στους ...αγώνες του λαού!
 . 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ 
ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ 
Hellenic Athletics Federation Official Website  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περίπου 43.000 δρομείς αναμένεται να πάρουν μέρος στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή τη διοργάνωση της 8ης Νοεμβρίου.

Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο φετινό γεγονός, που και φέτος αναμένεται να είναι σημείο αναφοράς για την πόλη, τους  πολίτες και φυσικά τους δρομείς.

Στον φετινό αγώνα δεν θα γίνει ρεκόρ μόνο στις συμμετοχές, αλλά και στο κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να αποφέρει περισσότερα από 500.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν την περσινή σεζόν.

«Διαψεύδοντας την διάσημη ρήση ότι τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα, η 33η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ήταν η δυσκολότερη για εμάς εδώ και χρόνια. Αυτό συνέβη για δύο λόγους. Ο πρώτος, είναι ευχάριστος, η τεράστια ζήτηση από δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες μας. Τα όρια καλύφθηκαν πολύ νωρίς και όπως είναι γνωστό προσθέσαμε ένα δεύτερο αγώνα 5χλμ. το απόγευμα. Σε ένα μήνα θα έχουμε πάνω από 40.000 δρομείς να τρέχουν, ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή 6.500 άτομα από 100 χώρες, δηλαδή θα έχουμε 1.500 περισσότερους ξένους δρομείς από ότι πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών χρειάστηκε υπερπροσπάθεια. Ο δεύτερος λόγος ήταν δυσάρεστος, οι έλεγχοι κεφαλαίων σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο για τη σχέση μας με τους προμηθευτές. Ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό. Κάναμε ακόμη και πλάνα για την  περίπτωση που μεγάλες προμήθειες δεν έρχονταν από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τα μετάλλια από τη Νότια Αφρική», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και συμπλήρωσε: 
«Ευτυχώς σήμερα τα προβλήματα ξεπερνιούνται χάρη στην υπερπροσπάθεια αλλά και την εμπιστοσύνη των προμηθευτών μας. Όλα βαίνουν καλώς και στις 8 Νοεμβρίου θα έχουμε έναν άρτιο αγώνα.  Αυτά άλλαξαν λίγο τα χαρακτηριστικά του 33ου ΑΜΑ. Φέτος επικεντρωνόμαστε στον απλό δρομέα, τον καθένα και την  καθεμία που έχει δηλώσει συμμετοχή και στοχεύουμε στις επιδόσεις αλλά όχι σε χρόνους, αλλά σε κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά. Κατ' εξαίρεση  φέτος δεν καλέσαμε elite αθλητές να μετάσχουν. Αυτό το κονδύλι θα διατεθεί για την ασφάλεια και τις υπηρεσίες αλλά και για την ενίσχυση του κοινωνικού προγράμματος. Το 2013 το πρόγραμμα αυτό απέδωσε περίπου 200.000 ευρώ. Πέρυσι υπερδιπλασιάστηκε προσεγγίζοντας τα 500.000 ευρώ και φέτος στόχος είναι να πάμε ακόμη καλύτερα. Το 2014 στοχεύσαμε και πετύχαμε ένα νέο ρεκόρ διαδρομής, φέτος στοχεύουμε σε ρεκόρ κοινωνικής αλληλεγγύης».
 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στη σημερινή πρώτη  συνέντευξη του 33ου ΑΜΑ αναφέρθηκε τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό μήνυμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. «Ευχαριστώ για την πρόσκληση τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ς ΣΕΓΑΣ και θα ήθελα να πω ότι σας μεταφέρω το χαιρετισμό του Πρωθυπουργού συντρόφου Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης για τη γενναία προσπάθεια που γίνεται στο ΣΕΓΑΣ για την αναβάθμιση και εμπέδωση αθλητικών ιδεών και το Ευ Αγωνίζεσθαι.
Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...
Α,ναι να μην το ξεχάσουμε:  στην συνέντευξη παρέστη και ο υιός του δολοφονηθέντος, ονόματι επίσης ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ. 
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος είπε:
Με μεγάλη χαρά ο ΣΕΓΑΣ και η ελληνική Κυβέρνηση θα υποδεχθούν σε λίγες ημέρες ένα μεγάλο αριθμό αθλητών που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο  δρόμο. Στην κορυφαία διοργάνωση μαραθωνίου. Δεν υποτιμούμε τις άλλες μεγάλες διεθνείς συναντήσεις  μαραθωνίου δρόμου, αλλά για μας τους Έλληνες  και πιστεύω  για όλον τον κόσμο, η κλασική διαδρομή είναι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός όσον αφορά το μαραθώνιο δρόμο.
Για μας τους Έλληνες είναι  ένας αγώνας υπερχειλιετούς ιστορικότητας. Κατά πρώτον θυμίζει σε όλον τον κόσμο τον αγώνα των λίγων της πόλης κράτους των Αθηνών έναντι των  πολλών, μιας μεγάλης αυτοκρατορίας της εποχής εκείνης, το μήνυμα της αντίσταση ς, αλλά και το μήνυμα της νίκης. Μας ξαναβάζει  να περπατήσουμε στη διαδρομή  του Φειδιπίδη, μας συνδέει με ένα μεγάλο και ένδοξο παρελθόν την Αρχαία Ελλάδα το αθλητικό κίνημα και την αθλητική οικογένεια τη συνδέει με τους πρώτους Ο.Α., αυτοί που θα διαγωνιστούν στο Μαραθώνιο των Αθηνών θα ακολουθήσουν τα βήματα του Σπύρου Λούη του πρώτου Έλληνα ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου και αυτό για μας είναι μια μεγάλη τιμή και το τρίτο είναι ότι σε αυτή τη διαδρομή, περπάτησε, στην αρχή μόνος ο Γρηγόρης Λαμπράκης , για να δώσει το μήνυμα στους Έλληνες και όλον τον κόσμο, ότι τα πολιτικά και δημοκρατικά  δικαιώματα είναι  αδιαπραγμάτευτα και για το κόμμα του τότε την ΕΔΑ, που βρισκόταν υπό διωγμό, αλλά και για όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Κυρίες και κύριοι γίνεται μια διοργάνωση τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα, μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και αυτή η μεγάλη διοργάνωση γίνεται μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης για την πατρίδα. Επομένως  ο έπαινος για την ομοσπονδία του  ΣΕΓΑΣ είναι διπλός. Θα πρέπει όμως να αναγνωριστεί , αυτή τη στιγμή και αυτές τις ώρες και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να ενισχύσει  ουσιαστικά την αθλητική οικογένεια», είπε.
Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η πολιτεία να στηρίξει τις ομοσπονδίες, αλλά και στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες. «Για πρώτη φορά σε συνθήκες οικονομικής κρίσης , μάλιστα , οι Ομοσπονδίες έχουν λάβει το 90% της κρατικής επιχορήγησης ώστε να μπορέσουν να διαμορφώσουν εκείνο το πεδίο παρέμβασης και αθλητικών γεγονότων με άνεση και με ασφάλεια.
  Για πρώτη έχουν διατεθεί χρήματα από το Υπουργείο Αθλητισμού για την αναβάθμιση και λειτουργικότητα των Σταδίων. Αυτές τις ημέρες ,παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, διενεργούνται εργασίες στο Κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, για να το παραλάβουν οι έλληνες αθλητές και πρωταθλητές σε μια αξιοπρεπή κατάσταση ώστε στη διάρκεια του χειμώνα να μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις τους απερίσπαστοι και  χωρίς  προβλήματα.
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ!
 Για να φθάσουμε όμως, κυρίες και κύριοι σε αυτό το σημείο είχαμε μια μακρά πορεία ελέγχου και καταπολέμηση της  σπατάλης. Το είπα και προχθές στη Βουλή στις προγραμματικές δηλώσεις και θα το επαναλάβω και σήμερα. Γιατί οι δαπάνες  του τρέχοντος εξαμήνου του 2015 επί των ημερών μας της κυβέρνησης της Αριστεράς ανήλθαν στις 39.000 ευρώ, ενώ στο ίδιο εξάμηνο το 2014 οι δαπάνες υπερέβαιναν το  ένα εκατομμύριο ευρώ και το 2013 υπερέβαιναν το  1.600.000. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να δαπανηθούν 72.000 και πλέον ευρώ, σε διαγωνισμό τον οποίο σταματήσαμε,  για να αγοραστούν Laptop  από τη ΓΓΑ και με αυτά τα χρήματα μπορούμε να κάνουμε τις επισκευές στο Κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.  Για να συνεννοούμαστε εάν δεν μπει  ένα τέλος και ένας φραγμός  στη σπατάλη και τη διαφθορά τέλος δεν θα έχουμε και δεν θα έχουμε καλό τέλος σε κάθε περίπτωση και με αυτή την ευκαιρία θέλω να πω. Να βάλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι ιδίως οι επιχειρηματίες που εμπλέκονται με τον αθλητισμό,  ότι οι αποφάσεις της ΕΕΑ όσον αφορά  την καταβολή των οφειλομένων εκ μέρους των για τη χρήση αθλητικών χώρων, θα εφαρμοστεί απόλυτα».

Από την πλευρά του ο συνδιοργανωτής Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, είπε: «Είναι μεγάλη μας τιμή ότι ο Δήμος να είναι συνδιοργανωτής αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος και της   μεγάλης διεθνούς εκδήλωσης, που βάζει την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη.  Παρατηρούμε τη διαρκή αύξηση των συμμετοχών στον Μαραθώνιο. Είδα μάλιστα ότι και εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας έχει πλέον τετρασέλιδο για τους δρομείς. Το δρομικό κίνημα είναι διεθνές και δημοκρατικό, καθώς μπορούν και συμμετέχουν όλοι φορώντας απλά τα αθλητικά τους ρούχα. Μου αρέσει να βλέπω την έναρξη, να βλέπω τα παιδιά και τις οικογένειες. Έχει και οικογενειακό χαρακτήρα ο αγώνας. Παράλληλα, ο Μαραθώνιος   συμπίπτει με την επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΟΗΕ που καταπολεμά την φτώχεια και τις ανισότητες.  Ο Μαραθώνιος είναι μία αυθεντική γιορτή για την πόλη. Με τη συμφωνία που υπογράψαμε ο Δήμος διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες που προβάλλουν τον πολιτισμό και βοηθούν τον τουρισμό μας, ο οποίος παρουσιάζει άνοδο και δεν θα ήθελα αυτή να είναι συγκυριακή, αλλά να αυξάνεται σταθερά».
ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΤΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ 



Για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μαραθώνιο, στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου θα Ηλίας Ψινάκης: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος γίνεται χρόνο με το χρόνο όλο και καλύτερος. Πέρυσι είχαμε μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση και φέτος με την παρουσία περισσότερων των 40.000 δρομέων είμαι βέβαιος ότι θα τον ξεπεράσει.  Δεν το κρύβω ότι τόσα χρόνια οι κάτοικοι του Μαραθώνα είχαν νεύρα καθώς την ημέρα του αγώνα κλείνουν όλα στην περιοχή και η Αθήνα είναι αυτή που χαίρεται τον τουρισμό και «απολαμβάνει» γενικότερα τα οφέλη. Σε πλήρη συνεννόηση με το ΣΕΓΑΣ αποφασίσαμε λοιπόν τη διεξαγωγή δρώμενων στην πόλη του Μαραθώνα, τα οποία είναι:  
Tο διάστημα 21-27 Οκτωβρίου 2015, μια εβδομάδα δηλαδή πριν τον αγώνα ο ιστορικός και διοργανωτής εκδηλώσεων ιστορικού περιεχομένου Κρίστι Κάμερον θα φέρει την πολύ οργανωμένη ομάδα του από 100 άτομα και ουσιαστικά θα αναπαραστήσει τη ζωή των πολεμιστών. Πού και πώς έμεναν, τι έτρωγαν, τι φορούσαν. Ένα σκηνικό πολύ ενδιαφέρον που θα είναι ανοικτό σε όλους να το επισκεφτούν και να το παρακολουθήσουν. Υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα με εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο.  Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα τελετών του Δήμου μας θα βραβεύσουμε τους 88 πρέσβεις που είναι διαπιστευμένοι στην Αθήνα και θα τους απονείμουμε το μετάλλιο του «πρέσβη του Μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο» για να γίνουν κοινωνοί του γεγονότος. Ο κ. Πατούλης και η ΚΕΔΚΕ θα αναγγείλουν την «Αμφικτυονία» στο πρότυπο των αρχαίων πόλεων σε συνεργασία με την Ιταλία, την Κύπρο και την Τουρκία και διεθνείς οργανισμούς.  Τέλος έχουμε προσκαλέσει DJ’s από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα και ένα σπουδαίο καλλιτέχνη για δωρεάν συναυλία όπως έκανε πέρυσι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη .  Στις 7 Οκτωβρίου τη παραμονή του αγώνα, με την ευγενική συνεργασία του κ. Παναγόπουλου,  ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει  δρώμενο με την αφή της Φλόγας που θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις που διοργανώνουν Μαραθώνιο».  

H Aντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμιόνη Κυπριανίδου είπε: «Eκ μέρους της Περιφέρειας καλωσορίζουμε τη φετινή διοργάνωση του κορυφαίου Μαραθωνίου από τον ΣΕΓΑΣ. Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός μαζί με τους Δήμους της Αττικής. Η τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζει αυτή τη διοργάνωση με τις τόσο σημαντικές προεκτάσεις για την περιοχή μας, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ο αγώνας γίνεται στη μνήμη του πρωταθλητή Γρηγόρη Λαμπράκη, του ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για τα ιδανικά του, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το τρέξιμο αφορά στις μέρες μας, όλο και περισσότερο κόσμο και κυρίως νέους δρομείς που πλημμυρίζουν τους δρόμους τρέχοντας σε κάθε αγώνα. Σε αυτούς τους νέους και τις νέες και τους φορείς απευθυνόμαστε ως Περιφέρεια, υποσχόμενοι ότι θα στηρίζουμε τον αθλητισμό και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση που θα είναι η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ και θα ανοίξει νέους δρόμους.»
Ο κύριος Πέτρ Ματεγιόφσκι , γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ ΑΕ, του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, είπε:  «Ο ΟΠΑΠ από το 2010, είναι  ο Μέγας χορηγός της διαδρομής 42 χιλιομέτρων του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα από τα εμβληματικά προγράμματα της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και αποτελεί απτή απόδειξη της δέσμευσής μας για την προώθηση των αξιών και των ιδανικών του αθλητισμού».

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς,
δήλωσε: «Ο ΕΟΤ στηρίζει τον Μαραθώνιο διαχρονικά, επικοινωνιακά και οικονομικά για δυο λόγους: Α. Πράττουμε το αυτονόητο, τιμούμε την ιστορική, πολιτική, πολιτιστική και αξιακή σημασία του Μαραθώνα και την αθλητική σημασία του Μαραθωνίουδρόμου. Β. Επειδή όλα αυτά αποτελούν το συγκριτικό τουριστικό μας πλεονέκτημα, είναι συστατικό του brand identity της Ελλαδας. Είναι τιμή μας που στηρίζουμε τον Μαραθώνιο
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΤΩΝ 5.000 & 10.000 μέτρων!
 
«Οι ανθρώπινες δυνάμεις μας  η Οργανωτική Επιτροπή με όλα τα μέλη της, οι εκλεκτοί εθελοντές μας, έχουμε φθάσει τον αριθμό περί τις 2.500 εθελοντές, μια μεγάλη προίκα για τη διοργάνωση μας, τα τεχνικά μας στελέχη, όλο ι οι εργαζόμενοι και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, οι συνεργαζόμενοι φορείς μαζί μας δημόσιοι και ιδιωτικοί, η Τροχαία,  ενδεικτικά το ΕΚΑΒ,  το Ιατρικό προσωπικό, η Περιφέρεια Αττικής ,οι Δήμοι Αθηνών και Μαραθώνα, οι χορηγοί μας οι κριτές μας είναι εντεταγμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Οι εγγραφές μας πάνε εξαιρετικά, όπως και προαναφέρθηκε και να σημειώσουμε ιδιαίτερα τη διεξαγωγή από φέτος και του δεύτερου αγώνα των 5.000μ., το απόγευμα στις 16:00, με σκοπό την εγγραφή περισσότερων δρομέων και την ικανοποίηση της ανάγκης όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας δρομείς  να πάρουν τη χαρά της συμμετοχής σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.  Να τελειώσω να πω ότι  με όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το στίγμα το περιβαλλοντικό,  το εθελοντικό, το κοινωνικό, το πολιτιστικό, της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, δηλαδή,  οι παράλληλες εκδηλώσεις του 4ήμερου , το συμπόσιο της Ένωσης Μαραθωνίων, η  EXPO στο  ΤΑΕΚ ΒΟ ΝΤΟ, το γκαλά της  ΑΙΜS,  όλα αυτά  θα έχουμε το χρόνο σε άλλες συναντήσεις μας να σας ενημερώσουμε και  να σας τα εξειδικεύσουμε ώστε να γίνεται κοινωνοί  όλων των μεγάλων αυτών γεγονότων, τα οποία θα ολοκληρώσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή των 5 ημερών, που θα είναι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του 33ου ΑΜΑ, για το 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου