Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ Αγιο Παϊσιο, οι εκδότες που εμπορεύονται τον φόβο και την ελπίδα



Άγιος Παϊσιος: Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας-Ελλάδα 


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΚΑΤ'ΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΆΦΟΥΣ!

"Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη". Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν σήμερα στα αυτιά μας σαν να τα ειπε μόλις σήμερα.
"Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας" έχει πει ο Άγιος και η προφητεία του ξεκίνησε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 στην μεθόριο Τουρκίας Συρίας, όπου τουρκικά μαχητικά κατέριψαν αεροσκάφος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας. Τα όσα γίνονται από το πρωί είναι πραγματικά ανησυχητικά. Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικό F16 έχει φέρει στα όρια τις σχέσεις των δυο χωρών με κανέναν από τους δυο να μην θέλει να κάνει πίσω προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.


"Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους" επισημαίνεται στις προφητείες του Αγίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι "οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».
Ο Άγιος Παϊσιος που κοιμήθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προφητείες του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις ειδήσεις του μέλλοντος.
"Δεν ήθελα τίποτα άλλο" έλεγε, "να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει... Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου