Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

KAI...BAΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ...


επειδη δεν εχουμε ...φραγκα δεν ξέρουμε τον Υψηλότατο Φαγκίσκο.. όμως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τον ξέρει:




article_23881_114498
























Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΜΟ 

Σε πανηγυρική εκδήλωση στις 23 Νοεμβρίου 2015 στον ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Μονάχου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρασημοφόρησε την ΑΒΥ τον Δούκα της Βαυαρίας κ. Φραγκίσκο με το Μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη.

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ
Miα περίπτωση.. που πέρασε τη ζωή της ...εξόριστη, ακολουθώντας της περιπέτειες της πολύπαθης βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.(Πολλές φωτό)
9f_11

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Λαίδη Μπράντραμ (04 Μαΐου 1913 – 02 Οκτωβρίου 2007) ήταν η τριτότοκη κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου Α′ και της Βασίλισσας Σοφίας, αδελφή τριών Βασιλέων της Ελλάδας και μιας Βασίλισσας. Χθες είχε ι την ονομαστική της εορτή. Η μόνη με αυτό το όνομα στο βασιλικό οίκο της Ελλάδας.

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ...( Να και κάτι νέο που θα σας έχουμε τακτικά...

BΡΕ ΒΡΕ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΕΛΛΑ;
ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ...ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...

Έκτοτε τους είχαμε χάσει... Σοβαροί κι οι δυό τους.. Το αποδεικνύει ο χρόνος. Μπράβο ρε παιδιά... Σας χαιρόμαστε...
Χαθήκαμε... Απλά σήμερα ανακαλύψαμε αυτό εδώ:

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, το Σωματείο ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, ενημέρωσε στις 19 Νοεμβρίου το κοινό για τα σημαντικά ευρήματα της τελευταίας πενταετίας για την κακοποίηση των παιδιών στην Ευρώπη και την Ελλάδα σε σχετική εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συναυλιών του Φ. Σ. «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ». Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ, είναι η κα. Μαρίνα Καρέλλα, σύζυγος του Πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των καλεσμένων ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Βασίλισσα Άννα-Μαρία.
Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος
z3
Μαρίνα Καρέλλα (Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ), Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Πρίγκιπας Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου