Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΟ ΕΚΧΥΔΑΪΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ...ΔΕΝ ΒΑΦΤΙΖΕΣΕ..ΔΕΝ ΘΑΒΕΣΕ!
JESUS CHRIST... BUSINESS COMANY...
(Α,ρε κόπανοι , Βατικάνιο ιερατείο,  στηλιάρι που θέλετε ..που πουλάτε την πίστη "μου" ..α λα κάρτ!-ρεφενέ!)
Προσοχή στους επιτόπιους εκπροσώπους του Θεού...Χαρτζηλίκι ναι,  να δίνετε... Ταρίφες ΟΧΙ! ..Χωρίς βέβαια να υποτιμάτε κι υποβαθμίζετε τον κόπο των ιερωμένων..υπέρ της ...αγίας πάρτης σας... και δα πως σας το χρωστάνε, ...εν ενόματι της πίστης σου ...τάχα μου, που είναι -βεβαιωμένα-για τα πανηγύρια!Ετσι για να συνεννοούμαστε μαγκάκι.. Η εκκλησία δεν είναι οίκος εμπορίου! Ωραία! Εσύ πρέπει να προσδιορίσεις, τι διάολο είσαι!... που κατηγορείς άνετα το ιερατείο... για τα λίγα όβολα που δίνεις... εδώ... στο Ελλάντα...για να δαπανά ο ατυχής παπάς τον χρόνο του για τα δικά σου νιτερέσια κι από πάνω να τον λοιδωρείς!!!.. Κάπου, πρέπει να λασκάρεις, δεν νομίζεις; 


Η καθολική εκκλησία ανακοίνωσε ότι δε θα τελεί μυστήρια όπως κηδεία και γάμους σε όσους αρνούνται να πληρώσουν θρησκευτικό φόρο, αφού πρώτα θα λαμβάνουν προειδοποίηση!
Η ανακοίνωση ήρθε στον απόηχο απόφασης του γερμανικού δικαστηρίου που απέρριψε το αίτημα πολίτη, ο οποίος υποστήριζε ότι το να είναι κανείς μέλος της καθολικής εκκλησίας δεν καθορίζεται από την οικονομική σχέση μαζί της αλλά από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Στη Γερμανία είναι σε ισχύ συμφωνία από το 19ο αιώνα, βάσει της οποία τα 24 εκατομμύρια καθολικών της χώρας πληρώνουν φόρο 8-9% υπέρ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, κάτι που σημαίνει φορολογικά έσοδα τουλάχιστον 4 δις το χρόνο για την εκκλησία. Αυτό το χαράτσι υπέρ του Υψίστου προσπάθησε να καταργήσει ο Γερμανός που προσέφυγε στο δικαστήριο, χωρίς να επιτύχει το σκοπό του.
Η εκκλησία χρησιμοποιεί αυτό το φόρο για να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων και να χρηματοδοτήσει κοινωνική εργασία, όπως η φροντίδα για τους ηλικιωμένους. Η ίδια η εκκλησία από την άλλη δεν φορολογείται από το κράτος.
Αμέσως μετά την απόφαση η καθολική εκκλησία ανακοίνωσε ότι σε όσους επιλέγουν να μην πληρώνουν τον φόρο αρχικά θα απευθύνει μια προειδοποίηση και κατόπιν θα αρνείται να τους κηδέψει ή να τελέσει άλλα μυστήρια.

Βρε...βρε... οι πιστοί θρησκειών έχουν και ..νταβατζήδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου