Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παπά ξύπνα!..ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ
κ.Σεραφείμ.. 




ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ-ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!


Η προτροπή της ιστοσελίδας MONIDADIAS-NEWS: ,
“Oι δεσποτάδες να γίνουν μπροστάρηδες” είχε τεράστια απήχηση τόσο στους ιεράρχες, κληρικούς , όσο κι στον απλό λαό.Η εξήγηση είναι απλή. Παπάς και λαός βάδιζαν πάντα μαζί. Στους ξεσηκωμούς του γένους, ο παπάς ήταν μπροστάρης… εις πείσμα των αθεϊστικών αντιλήψεων των φαιδρών Τσίπρα και Παπαρήγα.. που παριστάνουν και τους λαϊκούς ηγέτες!

Αλλά, εν τάξει, τους βάζει στη θέση τους ο μαχητικός ιεράρχης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος .Δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί και καλά κάνει.
Κοντά στον Αμβρόσιο άρχισαν σιγά –σιγά να βγαίνουν δημόσια κι άλλοι ιεράρχες,Ο Πειραιώς, που μας κάνει να μας …σηκώνεται η… τρίχα και τινές άλλοι.. που αφορίζουν την Χρυσή Αυγή και καλώς κάνουν.Αν και τα προλάλησε ο δικός μας Γέρο-Σοφός, στις αναλύσεις του, όπου χωρίς να αφορίζει την παιδαριωδώς συμπεριφερόμενη αυτή πολιτική ομάδα ,την καλή απλά να σοβαρετυτεί.. ΄Οσο δε για τις βραχνιάρικες κραυγές άλλων δημοκράταρων και γνωστών νομέων επαγγελματικά της πολιτικής μας ζωής, –”περί απαγόρευσης του κόμματος αυτού να εισέλθει στη βουλή”.. ξεχάστε τες… διότι πολύ απλά μια τέτοια βαναύσως αντιδημοκρατική πράξη θα έφερνε συντομότερα στην εξουσία την οργισμένη Χρυσή Αυγή!

Οργισμένος είναι και σύμπας ο λαός. Το ευτύχημα είναι ότι άρχισαν να οργίζονται κι οι ιεράρχες… Το ούκ επ΄ άρτον μόνον ζήσεται άνθρωπος έχει αυτή τη στιγμή εφαρμογή. Καλά είναι τα συσσίτια της εκκλησίας, αλλά δεν αρκούν. Χρειάζεται το πυρ του λόγου, που διαθέτουν ευτυχώς πολλοί φωτισμένοι ιεράρχες μας .Χρειάζεται να εμπνεύσουν το λαό…. να τον συναγείρουν , να το κρατήσουν όρθιο..
Κι από τα μηνύματα που λαμβάνουμε, βγαίνει πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες σημαντικές.Δεν λέμε περισσότερα ..ξέρουμε.
Και μην μας βγεi ο αρχηγός των κουκουλοφόρων Τσίπρας και πει ότι οι παπάδες …ανακατεύονται στην πολιτική… διότι θα του πούμε του χαλβά, πως οι παπάδες, δεν είναι περιθωριακοί, όπως η αφεντιά του και μπορούν να ανακατεύονται με τα πάντα με την ίδια δημοκρατική αντίληψη που και ο ίδιος από το πουθένα ανακατεύεται με τα δικά μας ..έτσι επειδή γαρ του κατέβηκε να μας κάνει ο αχαμνός και τον σωτήρα… Ε, λοιπόν ο παπάς που έχει μεγαλύτερα κονέξια με τη σωτηρία … και των ψυχών μας, είναι ώρα να εγερθεί και να κατέβασει την αγιαστούρα επί της κούτρας του και των αφρόνων ντάλα.. δημοκράταρων ομοφρόνων του.
Παπά ξύπνα!Είναι η ώρα σου.Ο Λαός πνίγεται με τα λαμόγια και τους πάσης φύσεως αμοραλιστές που τον ζώνουν… Δεν αντέχει άλλο…
Ναίσκε ρε Τσίπρα, προοδευτικό αριστερό αρχίδι του κόκορα;
Η MONIDADIAS-NEWS

  H ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΈΘΝΟΣ

Πιο κάτω φιλοξενούμε ένα άρθρο, ενός αγωνιούντος κληρικού, του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ Κυκκώτη, και θα καταλάβετε γιατί ο παππάς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος στα διατρέχοντα όπως η αδειανή γκλάβα του σύντροφου Τσίπρα το γουστάρει:

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ
κ.Σεραφείμ..


Του Σεβ. Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε
κ.κ. Σεραφείμ Κυκκώτη*


Βρίσκομαι στην Αθήνα για μια μέρα και είμαι έτοιμος να δακρύσω από τον πανικό και τη σύγχυση που επιτρέψαμε να κυριαρχήσει ανάμεσα στο Λαό μας, περπάτησα μάλιστα προς το Σύνταγμα και ήμουνα εκεί που εσυνέβει ο ατυχής θάνατος του μακαριστού αδελφού μας. Πρέπει να κυριαρχήσει η σύνεση, ο προγραμματισμός, η απομονωση των απατεώνων, η τιμιότητα και η εργατικοτητα κι ολα θα πάνε καλά. Οι πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την εθνική τους ευθύνη να προστατέψουν την ενότητα του Λαού μας παίζουν με τη φωτιά για το μέλλον της χώρας. Ο κ. Σαμαράς έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες περισσότερες από εκείνες που αντιμετώπισε ο Οδυσσέας μέχρι να επιστρέψει από την Τροία στην Ιθάκη και για να τα καταφέρει πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι μας, όχι μόνο ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, αλλά όλοι οι Πολιτικοί αρχηγοί και μάλιστα ο Λαος για το καλό της Ελλάδας μας. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.
Πριν να ταξιδέψω από το Χαράρε για περισσότερες από πέντε ημέρες δεν μπορούσα να κάνω ένα μπάνιο, ούτε να χρησιμοποιήσουμε τη τουαλέτα γιατί δεν είχαμε νερό και ρεύμα. Εδώ τα έχουμε όλα, δόξασοι ο Θεός. Όταν κτυπηθεί η διαφθορά (οι κλοπές με πρώτη την κλοποφορολογία που οι κλέφτες την λενε φοροδιαφυγή), η σπατάλη του κράτους κι η ακρίβεια της αγοράς (ακόμη μια μορφή κλοπής να κλέβουμε ο ένας τον άλλον), τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. ταυτόχρονα να δοθούν σε σοβαρούς και τίμιους ανθρώπους χαμηλότοκα δάνεια με εγγυήσεις στο 1% για να αρχίσουμε την παραγωγή σε τομείς που δίνουμε τεράστια κονδύλια για εισαγωγές όπως τυριά και κοτόπουλα για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
θέλουμε λοιπόν περισσότερη τιμιότητα και λίγη περισσότερη εργατικότητα. δυστυχώς για 36 χρόνια από το 1974 ζούσαμε με ένα κάλπικο νόμισμα που στην μια του όψη λένε ήταν το πασόκ και στην άλλη όψη η νεα δημοκρατία.
Για περισσότερα από τριάντα χρόνια το Κράτος έδινε παράνομα βοηθήματα με διεφθαρμένες διαδικασίες σε εκατόν χιλιάδες άτομα (μερικοί δήθεν τυφλοί που οδηγούσαν όμως καινούργια αφορολόγητα αυτοκίνητα ,που οδηγούσαν οι ίδιοι για να παίρνουν το επίδομα τους και μερικοί άλλοι για χρόνια έπαιρναν επιδόματα νεκρών ανθρώπων). Το ποσόν αυτό ετησίως είναι γύρω στα πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ, για 36 χρόνια σημαίνει ότι εκλάπησαν από το δημόσιο 18 δισεκατομμύρια. Μερικοί αγόραζαν υποβρύχια στη διπλάσια τιμή και τα μισά τα έκλεβαν, μερικοί πωλούσαν σε ευσεβείς αθώους ανθρώπους δημόσια γη για ένα εκατομμύριο και μετά την αγόραζαν ξανά από τους ίδιους εκατόν χιλιάδες ευρω παραπάνω για να τους βοηθήσουν δήθεν κι οι φιλάνθρωποι αυτοί απατεώνες την πουλούσαν όση κι η πραγματική της αξία δηλαδή εκατόν εκατομμύρια (κλέβανε δηλαδή κάθε φορά το δημόσιο 98,900,000 ευρώ κι ανακατέψανε και μοναστήρια).
Από τους εβραίους προήλθεν κι ο χριστός που μας έσωσεν κι αυτοί όμως που τον σταύρωσαν. στο παρόν στάδιον δεν έχουμε και πολλές επιλογές. για τη σωτηρία του Έθνους, τα υγειά στοιχεία αυτών των πολιτικών δυνάμεων, μαζί με άλλες υγιείς δυνάμεις όπως η πολιτική φωνή του κ. Κουβέλη μας δίνουν ελπίδες να ανεβάσουμε την χώρα μας εκεί που της αξίζει. όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού που θα μας οδηγήσουν στην καταστροφή.
Οι αθεόφοβοι και θεοπαίκτες πολιτικοί και μερικοί μη σοβαροί και λαοπλάνοι δημοσιογράφοι που παίζουν με το δράμα του λαού μας να σταματήσουν να λένε συνέχεια "σε μια οικονομία που καταρρέει". τους ακούω εκεί στην Αφρική στο σάτελαϊτ της ΝΕΤ και δακρύζει η ψυχή μου. εμείς προσπαθούμε να πείσουμε όλους τους απόδημους μας να καταθέσουν από δέκα χιλιαδες ευρώ στις τράπεζες στην Ελλάδα για να υπάρχουν λεφτά να επενδυθούν στην ανάπτυξη με χαμηλότοκα δάνεια (μπορούν να μαζευτούν εκατόν δισεκατομμύρια για να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία παραγωγικών μονάδων σε προϊόντα που εισάγουμε, το θέμα είναι να τα δανείσουμε σε τίμιους και όχι σε κλέφτες και απατεώνες, με τις απαραίτητες εγγυήσεις και τότε δεν θα έχουμε ανάγκη τα εγγόνια του Χίτλερ να μας βοηθήσουν) . Έλληνες ξυπνήστε, μόνοι μας θα σώσουμε τους εαυτούς μας. οι ξένοι μας πωλούν και μας αγοράζουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους, δεν αγαπούν τα παιδιά μας.
Ο ρόλος της Εκκλησίας να προστατέψει την ενότητα του Λαού μας και την κοινή δράση για Εθνική σωτηρία είναι υψίστης σημασίας. Αυτό έκανε άλλωστε στις δύσκολες ιστορικές στιγμές της πορείας του Έθνους.

* Οι παραπάνω απόψεις είναι προσωπικές και δεν διεκδικούν το αλάθητον, αλλά τον γόνιμο προβληματισμό διά την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης του Έθνους και την Εθνική Ενότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:
Έξοχες οι παρατηρήσεις του επισκόπου από την Αφρική. Αγωνιά κι αισθάνεται την ανάγκη να κατάθεσει τη σκέψη του. Κι αυτό, ρε τζερτζελέδες της αριστεράς, ορνίθια της συμφοράς.. λέτε ότι ο ιεράρχης αυτός δεν πρέπει να τα πει… διότι άλλως ασκεί πολιτική; ΟΥΣΤ να μου χαθείτε! ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ!

Κι επειδή είσαστε άνθρωποι του πεζοδρομίου,  σας το λέμε πεζοδρομιακά: Είσαστε σκατάδες πολύτροπα: Η αριστερά φέρει ισότιμη (αν όχι και τη μεγαλύτερη) ευθύνη με όσους κυβέρνησαν τη χώρα , στη σημερινή συμφορά.. Ξεδιάντροπα σέρνοντας το λαουτζίκο σε απεργίες και φασαρίες, που έπλητταν τουρισμό κι επιχειρήσεις που σε τίποτε δεν τους έφταιξαν.. Και ο Τσίπρας με το μόρφωμά του, να επικρατήσει …τα δικαστήρια δεν θα τα γλυτώσουν , όταν κι οπότε απελευθερωθούμε από την κατοχή που μας φέρατε ΕΣΕΙΣ και οι λοιποί συντυχοδιώκτες σας πολιτικάντηδες...
Ο λαός ξύπνησε πια κι ούτε ζωγραφιστούς θέλει να σας βλέπει..
Τώρα είναι η σειρά να ξυπνήσει κι ο παπάς… κι όπως βλέπετε άρχισε, ελπιδοφόρα!


ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ:ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ!

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ…ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ…ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ''Είμαστε και πάλι στις επάλξεις!''
Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ''Είμαστε και πάλι στις επάλξεις!''
Κάντε ΚΛΙΚ στα μπλε…

Πειραιώς Σεραφείμ: Αν μια παράσταση εμφάνιζε τον Τσίπρα κίναιδο και την Κανέλλη λεσβία...

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.. ΠΡΟΚΑΛΕΙ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ…
Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΣ …ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ… ΚΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!..
Εχουν εισρεύσει στο δημοσιογραφικό τοπίο, όχι απλώς αμαθείς, αλλά μπουμπούκια του κερατά τα περισσότερα με αριστερή ή άλλη συγγενή-προοδευτική -κομματική ταυτότητα…
Κι αυτό σημαίνει μόνιμη σταθερή παραπλάνηση του λαού! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ…

 Χώστα στους  PRESS-ΜΠΙΝΕΔΕΣ, μπας και κοιταχτούν τα μορμολίκια σε καθρέπτη.. Κι αν χρειαστείς βοήθεια… η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ θα σου δώσει πολλά στοιχεία…για τα ανδρείκελα και πουλημένα τομάρια του Τύπου!

Προκαλεί (Γράφουν οι αλήτες της δημοσιογραφίας…) ξανά ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, που μιλά για την παράσταση Corpus Christi, τους ομοφυλόφιλους και τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Η παράσταση στο θέατρο Χυτήριο προκάλεσε συζητήσεις και επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής και θρησκευτικών οργανώσεων. Ο Μητροπολίτης Πειραιά, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash διερωτάται τι θα έλεγε η πολιτεία αν οι πρωταγωνιστές, ήταν άλλοι.
«Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κίναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;», λέει.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς «οι επιθέσεις απ' έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα».
Για τους ομοφυλόφιλους είπε: «Τους αγαπώ απέραντα ως ανθρώπους, αλλά θεωρώ ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. Και αυτό διότι ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».
Για τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο ήταν συμφοιτητές στη Νομική: «Ήμασταν συμφοιτητές, ήμασταν στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική. Αλλά με τα χρόνια άλλαξε ο Κώστας Καραμανλής. Με προβλημάτισε, όμως, ότι όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα. Ενώ είχε ρηξικέλευθες απόψεις, μοντέρνες, είδα να λέει μια από τα ίδια, όπως όλοι οι προηγούμενοι. Ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι με τους Ρώσους, αλλά τον έφαγαν στη στροφή οι Αμερικανοί».
Για την πολιτική κατάσταση της χώρας: «Είμαι βαθιά απογοητευμένος. Και αυτό διότι έρχεται η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και κανείς δεν θίγει το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως κανείς δεν της μιλά για την λίστα του κ. Χριστοφοράκου. Για να δούμε επιτέλους πως ένα πράγμα 5 ευρώ πουλήθηκε 500 ευρώ από τη γερμανική SIEMENS, η οποία δωροδόκησε αγρίως τους Έλληνες πολιτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου