Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΝΘΡΌΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΓ.ΣΚΕΠΗΣ!


ΓΡΑΜΜΑΤΑ ...ΧΑΣΑΠΗΗΗ....

enthronisi Bartholomaiou (1)

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΝΗ ...ΒΥΣΣΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΗ;...ΧΑΣΑΠΗ;
Διότι η ταμπέλα λέει ...ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!.. Δεν την επισκεφθήκαμε; Και γιατί; .Σιγά το μέγα γεγονός!.Εχουμε ...
Εσάς τα σαϊνια του ρεπορτάζ... ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΙΨΑ ΜΩΡΕ! Καταλάβαιτέ το πια! Η ιστοσελίδα
της Μητρόπολης δεν είναι προς αυτοηδονή του Μητροπολίτη, αλλά προς γνώση των πιστών ...επισκεπτών της!
Οι ιστοσελίδες των Μητροπόλεων , δεν είναι βήμα ...προβολής των αλαφροϊσκιωτων δεσποτάδων , ...το Νογάτε;


Σε άλλες εποχές στους κινηματογράφους ..όταν από κάποιο τεχνικό λάθος δεν υπήρχε υποτιτλισμός στις προβαλλόμενες ταινίες,-ιδίως στις...ηρωϊκές καου-μπόϊκες ταινίες, η μαρίδα-θεατές εξεγείρονταν και φώναζε: ...ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΧΑΣΑΠΗ..ΗΗΗΗΗ!

Αυτό φων'άζουμε κι εμείς για τις δημοσιευόμενες φωτογραφίες στον ιστό της Μητρόπολης Διδυμοτείχου, από τις οποίες .. χρονίως απουσι΄ζουν οι σχετικές -απαραίτητες λεζάντες , ώστε ο χύδην ...λουτζίκος να ξέρει τι βλέπει κι όχι τις φάτσες των παπάδων κυρίως ... Δυό επειξηγηματικά λογάκια δεν βλάπτουν ... ω,  ελλειπείς Άγιοι συντάκτες  του ιστοτόπου....


Ενθρόνιση Ηγουμένου


enthronisi Bartholomaiou (14)
Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια ενθρονίσθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ο πρότριτα εκλεγείς Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης, το απόγευμα της Κυριακής 29ης Σεπτεμβρίου ε.ε.  Της ενθρονίσεως προηγήθηκε Εσπερινός. Στις ακολουθίες προσήλθαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Δημ. Μουζάς, ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος κ. Δημ. Γλυμής, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στον ενθρονισθέντα σημείωσε ότι «η διακονία του ποιμένος πρέπει να εμπνέεται από προφητική ενόραση, από αποστολικό ζήλο και μαρτυρικό φρόνημα» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η διακονία του νέου Ηγουμένου θα είναι πολύκαρπος και καλλίκαρπος, πράγμα το οποίο εγγυάται το εκκλησιαστικό του φρόνημα, η αφοσίωση  και η μέχρι σήμερον θυσιαστική προσφορά του στην Εκκλησία»  κατέληξε δε ότι«η Μονή Αγιάς Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης είναι προμαχώνας της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στα σύνορα της Πατρίδας μας».
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ....ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΧΑΣΑΠΗΗΗΗ... ΛΕΖΑΝΤΕΣ ...ΜΩΡΕ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ...ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ; ΄Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΔΙ ΙΔΙΑΝ ...ΤΕΡΨΙΝ; 





enthronisi Bartholomaiou (12)
ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ...( κ. Βαρθολομαίος.
Αστεριάδης,  γέννημα και θρέμμα του Έβρου)
στον οποίο ευχόμαστε  να διαλάμψει.... να είναι πολύκαρπος και καλλίκαρπος,
(ωραία ρήση, όλα κι όλα),
όπως ευχήθηκε ο Αγιος Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός..Λάτρης του
Μοναστικού Βίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου