Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΛΩΛΕΣΕΙ....

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Για ποια πρωτόκολλα μιλάει η προσωπική ιστοσελίδα του Βαρθολομαίου; ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΟΝ; Αισθάνεται ως ΗΓΕΜΩΝ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ;

Ένας παπάς δεν είναι; Και οι παπάδες δεν το έχουν συνήθειο να συναγελάζονται με τον κοσμάκι, να συντρώγουν με τους απομάχους και ατυχείς;... Για ποιο πρωτόκολο ΡΕ ΟΡΝΕΑ μιλάτε; Ο Έλληνας παπάς πάει αγκαλιά με τον πονεμένο... Κι ο Ορθόδοξος Πατριάρχης , αυτή την εκ Χριστού, αγκαλά, προς τον συνάνθρωπο τη θεωρεί ...καταστρατήγηση του πρωτοκόλου;
Ε, δεν είμαστε καλά... Μάλλον ο εν λόγω Βαρθόλομιου... την έχει σκαπουλάρει... σαλτάρει! Δείτε τι γράφει στην προσωπική ...αγρίως υμνολογική...της αφεντιάς του ιστοσελίδας .(http://fanarion.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4636.html )


ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ


Καταργεί τα πρωτόκολλα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψή του την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Θα παρακαθίσει σε συσσίτιο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, θα επισκεφθεί συνοικισμό Ρομά, ενώ θα ξεναγηθεί σε βιομηχανία και θα συνομιλήσει με εργάτες. 
«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεκινά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη από τον δυτικό τομέα της πόλης. Από εκεί όπου περνούσε η βυζαντινή οδός που συνέδεε κάποτε την Κωνσταντινούπολη με τη Θεσσαλονίκη. Καταργώντας αυστηρά πρωτόκολλα, θα επισκεφθεί περιοχές όπου οι άνθρωποι δοκιμάζονται από τη φτώχεια, είναι αγνοί και ταπεινοί» τονίζει στη «δημοκρατία» ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. 
«Ο κ. Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το συσσίτιο και το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Ξηροκρήνης “Σταθµός Αγάπης”. Εκεί θα παρακαθίσει στο συσσίτιο και θα φάει μαζί με τους αστέγους και τους απόρους» σημειώνει ο κ. Βαρνάβας. 
Την επόμενη ημέρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εγκαινιάσει το Κοινωνικό Ιατρείο της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που στεγάζεται στην οδό Λαγκαδά 53 και θα υποδέχεται κυρίως παιδιά. 
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Μενεμένη, στον Δενδροπόταμο, όπου κατοικούν Ρομά. "Εκεί ο κ. Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει το 5ο Δημοτικό Σχολείο και κατόπιν θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου" τονίζει ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης την Τρίτη 22 Οκτωβρίου θα εγκαινιάσει τον εκκλησιαστικό ξενώνα συνοδών ασθενών «Φιλοξενία», που βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο Παπανικολάου. 
«Η επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου στη δυτική Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην βιομηχανία παραγωγής μπισκότων “Παπαδοπούλου”, που ο Κωνσταντινουπολίτης Ευάγγελος Παπαδόπουλος ίδρυσε το 1922. Θα ξεναγηθεί στους χώρους εργασίας και θα συνομιλήσει με εργάτες»λέει ο κ. Βαρνάβας. 
Τι λε ΡΕ..θα συνομιλήσει και με τους εργάτες... Ο Αρχιπαπάς που...παραβιάζει και το πρωτόκολο!
Μωρέ σφαλιάρα που σας πρέπει... Θεομπαίκτες!

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ.!!..ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ? Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ? Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή