Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ... ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

Φτύστε το, μην το ''ματιάσουν'': Το υπουργείο Εξωφρενικών (γνωστό και ως Εξωτερικών) Ελλάδας, ''σκίζει'' στις ΗΠΑ
«'Ολα τα είχε η μαριωρή, ο οδηγός της έλλειπε»Η νέα γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο Πολυξένη Πετροπούλου, προκήρυξε διαγωνισμό γιά... οδηγό της. Σύμφωνα με την ανάρτηση-προκήρυξη, ο οδηγός θα έχει και... ''πρόσβαση σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον''. Παραδοσιακά οδηγός σε γεν. Προξενείο σημαίνει επίσης, θυρωρός-τηλεφωνητής, το άτομο που κάνει τα ψώνια του/της διπλωμάτη,  ''αχθοφόρος'' (ή και... ''επιβήτορας'', όπως χρόνια πριν σε άλλη πόλη). Αναμένεται σύντομα προκήρυξη διαγωνισμού γιά...υπηρέτρια και μάγειρα, στην μεγάλη και ακριβή προξενική κατοικία (με θέα στην λίμνη), αφού ''λεφτά υπάρχουν''. Κατά τα υπόλοιπα, καλωσορίζουμε την πληρεξούσια υπουργό Β', κ. Πολυξένη Πετροπούλου και της ευχόμαστε ''καλή (τουριστική) διαμονή'' στο Σικάγο.

Στην Τάμπα, το γεν. Προξενείο έχει καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά δεν χρησιμοποιείται, δηλ. είναι μόνιμα... ''αραγμένο'' και η επικεφαλής του γεν. Προξενείου χρησιμοποιεί πάντα... ταξί, γιά τις μετακινήσεις της, επειδή δεν έμαθε να οδηγεί.

H ''παράγκα'' του 
Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ ''Πράττω'', καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας... δουλεύει)Ο διασυρμός του ασοβάρευτου υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει τελειωμό

Είναι γιά ''δέσιμο'': Η Ελλάδα ''θριαμβεύει'', αφού απόκτησε και... ''γεφυροποιό'' μεταξύ Ανατολής και Δύσης !!!

Σύμφωνα με την διαχρονική ''χαβούζα'' ΑΠΕ (''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων''), ο ταξιδευτής-''κηπουρός'' του υπουργού Ν. Κοτζιά «θεμελίωσε ''Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης'', με σειρά επαφών στην Ιορδανία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου