Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

θΕΤΙΚΉ ΠΟΛΥΕΠΊΠΕΔΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ-ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ -ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

Οι ισλαμιστές της Αιγύπτου κατηγορούν τον Σίσι ότι ήρθε Ελλάδα για να... προδώσει την Τουρκία
Image
Ανοιχτή υποστήριξη στην Τουρκία και εξίσου ανοιχτή επίθεση στον πρόεδρό τους εξαπολύουν οι φανατικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Αιγύπτου.Κατηγορούν τον Σίσι ότι ήρθε στην Ελλάδα για να “προδώσει την Τουρκία” , η οποία …πολιορκείται από την Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα του Κόμματος των Αδελφών Μουσουλμάνων «FREEDOM AND JUSTICE», υπάρχει ανάρτηση «Ο Ελ- Σίσι στην Ελλάδα για την οριοθέτηση των συνόρων και για να προδώσει την Τουρκία», στο οποίο επικαλείται ανώνυμες δημοσιογραφικές πηγές από την αιγυπτιακή Προεδρία της Δημοκρατίας, οι οποίες ισχυρίζονται, ότι η επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου στην Ελλάδα και οι συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Κύπρου, έχουν ως στόχο την πολιορκία της Τουρκίας, μέσω της συνομολόγησης μιας νέας συμφωνίας οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με την σιωνιστική οντότητα, ώστε να καταληφθεί η ανακάλυψη του φυσικού αερίου, όπου εφάπτονται τα σύνορα μεταξύ Κύπρου, Τουρκίας, Ελλάδας, Αίγυπτου και σιωνιστικής οντότητας.

Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με την ανάρτηση αναφέρουν ότι ο Σίσι θέλει να τιμωρήσει την Τουρκία διότι στάθηκε ενάντια στο στρατιωτικό του πραξικόπημα, σε συνεργασία με την Κύπρο και την Ελλάδα, για να πολιορκηθεί η Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά. Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος θεωρεί ότι η τριμερής συνάντησή του με την Ελλάδα και την Κύπρο θα αποτελέσει άξονα για την πολιορκία της Τουρκίας, μέσω οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων της Αιγύπτου με την Κύπρο και την Ελλάδα.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι η «Αίγυπτος του πραξικοπήματος» συνδέθηκε με μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, μετά το πραξικόπημα της 30ής Ιουνίου, με την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες έχουν διάφορους στόχους, μεταξύ των οποίων η οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, για να επιβεβαιώσουν τη συνεργασία στην πολιορκία της Τουρκίας, η οποία στέκεται εναντίον του Σίσι και του Μπασάρ Αλ-Άσαντ, να συμφωνήσουν σε όσα αφορούν τις πηγές ενέργειας και να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές απειλές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου