Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΛΗΜΗ ΖΩΚΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ": ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ 80 ΕΤΩΝ.


Έμπλεος συγκίνησης και με διδακτικά μηνύματα προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας, ο πατήρ Κλήμης Ζώκαρης απηύθυνε σήμερα το τελευταίο του κήρυγμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Χολαργού.
80 ετών πια, υποβάλλει την παραίτησή του και αποχωρεί από τον ιερό ναό μετά από επτάμισι χρόνια όπου διακόνησε στην ενορία της Αγίας Τριάδος.
"Είμαι πλέον 80 ετών και έχω κουραστεί" είπε ο πατήρ Κλήμης ενώ οι παρευρισκόμενοι χριστιανοί τον καταχειροκρότησαν φωνάζοντας: "Αξιος, άξιος.
Ο πατήρ Κλήμης, αποχωρώντας από τον άμβωνα είπε: "Δεν μας λείπει το ευρώ από την ζωή μας. Ο Θεός μας λείπει. Ας έρθουμε κοντά του και να μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες είναι ευλογημένος λαός. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Θεός ανάμεσα στις εκατοντάδες ξένες γλώσσες επέλεξε την ελληνική γλώσσα για την διάδοση του Λόγου Του".
Τέλος, όπως είπε ο πατήρ Κλήμης θα βρίσκεται πιο κοντά στα μοναστήρια, όπως ως γνωστόν αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του. Όσοι επιθυμούν να ακούν κηρύγματα του πατρός Κλήμη θα τον βρίσκουν, κατά πάσα πιθανότητα, στην Μονή Νταού Πεντέλης.
Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ










ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 1-2 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ..ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ... ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ www.pressliberty.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου