Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ. ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΟΥΝ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ!

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να φύγει ο δεξιός Τσίπρας που "παραδόθηκε άνευ όρων στο νέο μνημόνιο"


ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ... ΄Ολες οι ιδεολογίες,μηδέ εξαιρουμένης και εκείνης των Θρησκειών... έσπειραν μόνον θανάτους και αίμα !

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!-Κυρίως από τα μαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και τους διεθνεις γκανγκστερς!


"Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την πλήρη διαφωνία της με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας από την κυβέρνηση. Η υπογραφή αυτή, αποτελεί ανοικτή αθέτηση των πολιτικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του λαού"
Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες ένα κείμενο-ανακοίνωση...
της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο τα στελέχη της ζητούν αλλαγή ηγεσίας και καταψήφιση της συμφωνίας του Eurogroup. Η Κομμουνιστική Τάση, δημιουργήθηκε το 2013 από μαρξιστές που εκδίδουν την εφημερίδα «Επανάσταση» και το περιοδικό «Μαρξιστική Φωνή» και έχει εκπροσώπηση στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι στιγμής αποτελεί «αίνιγμα» η στάση που κρατήσουν στελέχη της αριστερής πλατφόρμας. Πάντως δεν εξέφρασαν προβληματισμούς για την απόφαση του Eurogroup οι υπουργοί της κυβέρνησης που μετέχουν στο κυβερνητικό συμβούλιο, ενώ την ίδια ώρα το iskra που εκφράζει τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη κάνει λόγο για μια συμφωνία – αίνιγμα.
Αν θέλετε να απολαύσετε το σύνολο της απόλυτης μαλάκυνσης των αριστεροκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ -στραβάδια του κερατά- σας δίνουμε ως συνέχεια κι αυτό >http://makpress.blogspot.com/2015/02/blog-post_943.html

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΨΩΦΙΣΕ από το 1992!.. Μερικοί χαλιαμπαληδες δικοί τους ...συνεχίζουν να την παίζουν!


ΣΥΜΠΑΘΗΣ Ο Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ.ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!

Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση του ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου

Η Άννα Φόνσου δίνει σπάνια συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την ζωή της – και όχι μόνο! 
Το ίδιο κάνει και στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «PEOPLE» και τη Ζέτα Καραγιάννη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλοξενία του Γιώργου Μαρίνου στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.. Οι Έλληνες αστυνομικοί θεωρούναι οι πιο ανθρώπινοι της Υφηλίου

Απίστευτη αστυνομική ιστορία στη Θεσσαλονίκη: Αλβανός αστυνομικός συλλαμβάνει δράστη, ο Έλληνας αστυνομικός..


Ο 85χρονος Παπαδόπουλος Αριστείδης προχωρά προς τη είσοδο της πολυκατοικίας του ξαφνικά τον πλησιάζει νεαρός και του ζητάει το πορτοφόλι του. Προσπαθεί με την βία να του το αποσπάσει. Ο ηλικιωμένος αντιστέκεται και .... 
αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Στις φωνές του ανταποκρίνεται ένας νεαρός Αλβανός δόκιμος αστυνομικός στην χώρα του ο οποίος ακινητοποιεί τον δράστη με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ που έχει φθάσει στο σημείο . Συλλαμβάνεται ο δράστης.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ "ΦΙΑΣΚΟ" ΤΣΙΠΡΑ!

New Yorker: Πώς την πάτησε η Ελλάδα


«Χωρίς να εκπλαγεί κανείς, εκτός από μερικούς κινδυνολόγους, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε συμφωνία με την Ελλάδα την Παρασκευή, επεκτείνοντας το υφιστάμενο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού», γράφει ο John Cassidy στο περιοδικό New Yorker, σε άρθρο του με τίτλο 

«Πώς την πάτησε η Ελλάδα». 


«Η νέα αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα έλεγε
σε όλους για εβδομάδες ότι δεν θα συμφωνήσει στην παράταση του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου