Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΡΘΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Toυς πεσόντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ στα Φυλακισμένα Μνήματα τίμησε ο Α.Τσίπρας καταθέτοντας στεφάνι λίγο μετα την εξαγγελία του ότι θα κάνει εξεταστική για το PSI αλλά και για τις πωλήσεις υποκαταστημάτων κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Με αυτή την κίνηση ο Α.Τσίπρας έδειξε ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και όλου του Ελληνισμού, ενώ ετοιμάζεται να αναζητήσει ευθύνες από τον Ε.Βενιζέλο και τον Α.Σαμαρά για τα πεπραγμένα τους που οδήγησαν την χώρα μας και μαζί με αυτήν και το δεύτερο ελληνικό κράτος στην καταστροφή.
Σημειώνεται ότι το PSI της κυβέρνησης Παπαδήμου με αυτουργό τον τότε υπουργό Οικονομικών Ε.Βενιζέλο με την στήριξη της ΝΔ του Α.Σαμαρά, έσπρωξε στον όλεθρο της κυπριακή οικονομία καθώς διέλυσε εκ των έσω τις κυπριακές τράπεζες που είχαν μεγάλη έκθεση στα ελληνικά ομόλογα!
Η επίσκεψή του στους πεσόντες τη ΕΟΚΑ δείχνει οτι ο πρωθυπουργός θέλει να είναι υπεράνω των όρων Δεξιά και Αριστερά και να είνια επικεφαλής όλων των Ελλήνων. Ταυτόχρονα στέλενει μήνυμα και σε μια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη ότι "δεν ξεχνάμε" το ρόλο που διαδραμάτισε στην μαρτυρική Μεγαλόνησο.
Σε μια κίνηση με έντονους συμβολισμούς επιδόθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Λευκωσία, καθώς επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
Ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των αγωνιστών, ενώ τελέστηκε και τρισάγιο σε μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε από τους αρμόδιους, ενώ, είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιζώντες αγωνιστές, οι οποίοι του έδειξαν τον χώρο της εκτέλεσης και τα κελιά στα οποία ήταν φυλακισμένοι.
defencenet.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου