Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΦΕΡΙΜ...


Μητροπολίτες και κληρικοί που έλαβαν την τουρκική υπηκοότηταtourkia

ΒΟΣΤΩΝΗ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ

Η τουρκική κυβέρνηση χορήγησε πριν μερικές μέρες την τουρκική υπηκοότητα σε δέκα ακόμα ανώτερα κληρικά στελέχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Μητροπολίτες.
Συγκεκριμένα, την τουρκική υπηκοότητα έλαβαν οι εξής: ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, ο οποίος ως γνωστόν τυγχάνει εξ' απορρήτων του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ πληροφορίες τον θέλουν ως μελλοντικό Αρχιεπίσκοπο Αμερικής σε διαδοχή του σημερινού Αρχιεπισκόπου Δημητρίου. Επίσης, Τούρκοι υπήκοοι έγιναν οι Μητροπολίτες Κυδωνιών Αθηναγόρας, Αυστρίας Αρσένιος και Σηλυβρίας Μάξιμος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ....


logariasmoi

ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ 50% !
Τη δυνατότητα για «κούρεμα» κατά 50% των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο… έως 31.12.2013, εφόσον αυτές εξοφληθούν εφάπαξ ή τμηματικά με ελάχιστη δόση τα 200 ευρώ, προβλέπει, μεταξύ άλλων, η νέα ρύθμιση που ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.
rodiakixionia

ΧΙΟΝΙΖΕΙ- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΕΩΣ ΩΡΩΠΟ!
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με… χιονόνερο στα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη

ΤΟΠΕ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΙΑ ΣΤΟ ΣΡΑΤΟ!


pretenteris30

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!
Σοκ για τον Πρετεντέρη! Ο κανακάρης του που υπηρετούσε στα…”σύνορα” Παπάγου-Χολαργού, μετατίθεται…στα Ελληνοτουρκικά, όπως τόσα άλλα παιδιά Ελλήνων-θυμάτων του μνημονίου, που υποστηρίζει με πάθος ο μεγαλοδημοσιογράφος.
Και ο υιός του γνωστού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου