Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΑΙΕΣ...


ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ...

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΟ Πέτρο Κυριακίδη..διευθυντή της Μ.Κ.Ο του Πατριαρχείου.. Δεν πέρασε μήνας και σήμερα τον ψάχνουν... Τον Λαυρεντιάδη.., το συνεταιράκι του ..τον πιάσανε... Και οι δυο τους ...παρασυμοφορημένοι με μεγάλες διακρίσεις από  Πατριαρχεία και Μητροπόλεις... Θεία η χάρη τους.

Κρύβεται για να μην τον συλλάβουν ο Πέτρος Κυριακίδης

Εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο πρώην στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη , σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά τη σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη το απόγευμα της Πέμπτης η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του πρώην συνεργάτη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη δραστηριότητά του στο χώρο των ΜΜΕ. Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που συνολικά ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.


Γράφαμε:

ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ



Ο ταλαίπωρος Πατριάρχης Ιεροσολύμων... παρασημοφορεί
το λαμόγιο Πέτρο Κυριακίδη!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ( κι ίσως όχι μόνο…)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΝΓΚΑΣ




΄Ενας ασήμαντος βιβλιοπώλης στα Εξάρχεια και ντάλα.. “θεοσεβής”, αυτή τη στιγμή έχει αγκιστρωθεί στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κι είναι –εκτός των άλλων, και γενικός διαχειριστής της Μ.Κ.Ο ΡΟΜΙΩΣΥΝΗ, η οποία επιδίδεται σε πολλές δραστηριότητες οικονομικού ενδιαφέροντος, χώρια βέβαια οι επιχορηγήσεις που λαμβάνει είτε από το ελληνικό κράτος είτε από άλλες πηγές. Πρόκειται για τον κ. Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος από το μικρό βιβλιοπωλείο που είχε, ξαφνικά χάρις σε παράνομα δάνεια που έλαβε από την Τράπεζα ΠΡΟΤΟΝ , του διωκόμενου φίλου του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, –άλλη μορφή του γένους αυτός)…βρέθηκε ξαφνικά να παίζει ρόλο στην Ελλάδα μεγιστάνα του Τύπου… Τύφλα να έχει ο Μέρντροχ της Αγγλίας.. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου