Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ!

Ο ΚΑΤΑΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΓΕΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Διευκρίνιση ιστοσελίδαςΔημοσιοποιούμε το σχόλιο του ανώνυμου αναγνώστη μας, ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον δικηγόρο Α.Κούγια. Δεν συμφωνούμε ασφαλώς  με τους χαρακτηρισμούς, αλλά το γεγονός είναι ένα: Ο κ. Κούγιας εξελίχθηκε με τον καιρό σε επαγγελματία διώκτη του Τύπου, την ώρα που μάλλον θα ώφειλε χάριτες στους δημοσιογράφους ,μια και από αφανή...  τον κατέστησαν αναγνωρίσιμο! Τι ήθελε να υποβάλει μήνυση στη νεαρά ρεπόρτερ εφημερίδας... Εις ποιά σημαία τον έθιξε, όταν ο ίδιος είναι γνωστός καυγατζής;


"IΔΟΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..... 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ και διασκεδαστής μας πια- ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .. ΜΕ ΤΙΣ ..ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ!.. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ... ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ.. ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ, .. ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! 

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΚΑΤΑΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ τυχοδιώκτη ...  ΔΙΩΚΤΗ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΌ ΚΛΑΡΙ!.. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΓΗ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΕΠΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΈΛΑΒΕ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΡΟ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΥΤΟΝ.. και επαγγελματία  τρομοκράτη του Τύπου! Κι όχι μόνον ...έτσι;

espresso-beos-kougias
Πανδαιμόνιο επικράτησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδος Espresso στη Καλλιθέα.
Μετά από μήνυση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, η αστυνομία που φαίνεται ότι δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, συνέλαβε τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη.
Η ρεπόρτερ το μόνον που έκανε ήταν να μεταφέρει πληροφορίες για το συμβάν με τον διαπληκτισμό του ποινικολόγου με τον Αχιλλέα Μπέο στη Γλυφάδα.
Τι τον έθιξε από το δημοσίευμα; Ο τίτλος; Που λέει ότι εδάρη;Δηλαδή μπορεί να μην ...εδάρη επακριβώς, αλλά τον έκανε "αεροπλανάκι" αλά Τζιμ..Λόντου, λόγω εμφανούς σωματικής υπεροχής του Μπέου...;
Αει σιχτίρ καθίκι 
τρομοκράτη!... 
Μήπως σε βρίζουμε; Θα κουνηθείς και σε μας; Αει στο διάολο! Σε έχουν κάνει κόσκινο άλλοι πολύ πιο πριν... 

Δεν μας λες, για να έχουμε καλό ρώτημα... αυτή τη στιγμή ποιές σοβαρές ...υποθέσεις διαχειρίζεσαι;... Μήπως πελάτες-γύφτους από το Ζεφείρι..;Ρωτάμε ρε ...μεγαλοδικηγόρε! "

ΠΗΓΗ:evronea.blogspot.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ESPRESSO ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ: "ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ"(VIDEO)


Υπέρ της αστυνομίας που την συνέλαβε μίλησε η συλληφθείσα Ανθή Βούλγαρη στον συνεργάτη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Μάριο-Γιώργο Β.
Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα θεριεύει και γαζώνει, απασχολούν την αστυνομία με τις "τσιριμονονιές" του καθενός. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, Κάποιοι έχουν πάθει προφανώς στερητικό σύνδρομο με την δημοσιότητα και κοιτάζουν πως θα ανέβουν στην επιφάνεια αντί να κοιτάξουν την δουλειά τους. Και καλά τα προηγούμενα με τον Μπέο, υπάρχουν. Η μισθοσυντήρητη ρεπόρτερ τι φταίει να βγάζει τη νύχτα στην καρέκλα; Στην καρέκλα λαγοκοιμούνται οι εγκληματίες όχι οι ρεπόρτερ που γράφουν για ένα κομμάτι ψωμί. 'Αντε απο κει με τα σαλέ σας και τις Πόρσε σας. Βαρεθήκαμε να ακούμε και να βλέπουμε την κατάντια σας.
Στο Τμήμα Παγκρατίου επισκέφθηκαν την ρεπόρτερ της Espresso συνάδελφοί της, οι οικείοι της καθώς και νέος ιδιοκτήτης της εφημερίδος Γιάννης Φιλιππάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου