Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ!

10523976_799462956754316_3330939074663574724_n
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ ;

" Εχω μια απορία ως προς τον θάνατο του συμπαθέστατου ποιμένος  π. Αγαθαγγέλου, που με συγκλόνισε κυριολεκτικά.. ΄Ηταν μόνο 28 χρονών... Αρχιμανδρίτης . Διάβασα κάτι στην ιστοσελίδα της μητρόπολης Διδυμοτείχου, εξαιρετικά γριφώδες... Αναφέρει ότι ο Αφαθάγγελος ..πέθανε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Δεν μας λέει τα αίτια ...και δεν καταλαβαίνω γιατί!
Τι πάει να πει ένας καλόγερος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης;..πέθανε; Πέθανε από το υπερβολικό πάχος του ή από κάποια άλλη αιτία;

Δεν είναι νοσηρά η φαντασία μου, ούτε οι απορίες μου! Απλά μπορεί κάποιος από το περιβάλλον του Μητροπολίτη αξιολογότατου κ. Δαμασκηνού... να μου λύσει την απορία;"

Αυτά μας γράφει ανώνυμος αναγνώστης ..( Τα στοιχεία του τα έχουμε) Εμείς τι να πούμε.; Ο κ. Δαμασκηνός ίσως . ΄Ισως ο ηγούμενος της μονής Δαδιάς  κ. Ελπιδοφόρος, του οποίου δεν είδαμε έστω και κάποια τυπική αντίδραση, δήλωση για τον υπαρχηγό του,  για το χαμό του συναδέλφου του στο Ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής Δαδιάς... ( Περίεργο δεν είναι;) 

Περιμένουμε! Και διότι ό Αγαθός  Άγγελος της Δαδιάς  Πιστόλας ήταν αγαπητός.
Θα απαντήσει λέτε κάποιος; Εσείς οι αναγνώστες τι λέτε;  
Καλέ μην πείτε τίποτε... Στην επικράτεια του μονσενιέρ Δαμασκηνού, υπάρχει πλήρης μουγκαμάρα και συσκώτιση... Θα το δείτε...  
Εμείς όμως δεν θα αφήσουμε το θέμα... Το ερευνούμε! Και αναμείνατε τα αποτελέσματα της έρευνας μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου