Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΤΣΙ ΝΤΕ ...ΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ...ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Οι τζιχαντιστές έκοβαν δάχτυλα χριστιανών για να τους πάρουν τις βέρες


Οι τζιχαντιστές έκοβαν δάχτυλα χριστιανών για να τους πάρουν τις βέρες
Οι χριστιανοί του Ιράκ ικετεύουν τον πλανήτη για βοήθεια. Ακούει κανείς;
Αμέσως μετά την κατάληψη της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ, Μοσούλης, από τοΙσλαμικό Κράτος (πρώην ISIS) στις αρχές Ιουνίου, οι τζιχαντιστές διέταξαν τους χριστιανούς της πόλης ή να ασπαστούν το Ισλάμ, ή να πληρώσουν φόρο για να παραμείνουν χριστιανοί ή να πεθάνουν. Οι σουνίτες εξτρεμιστές διώκουν και δολοφονούν επίσης και ισλαμικές μειονότητες που διαφέρουν από το δόγμα τους, όπως τους Τουρκμένους και τους Σαμπάκους.
Δικηγόρος ειδική στα ανθρώπινα δικαιώματα περιέγραψε στη Huffington Post ως εξής τη φρίκη στη Μοσούλη: «Το Ισλαμικό Κράτος πήρε τα σπίτια των χριστιανών, πήρε τα αυτοκίνητά τους. Τους πήραν όλα τα χρήματα. Μια ηλικιωμένη που είχε οικονομίες 40.000 δολαρίων τους παρακάλεσε να της αφήσουν έστω 100 δολάρια και εκείνοι αρνήθηκαν. Της τα πήραν όλα. Μέχρι και τις βέρες από τα δάχτυλα των χριστιανών πήραν κι αν οι βέρες δεν έβγαιναν τους έκοβαν τα δάχτυλα».
Και συνεχίζει η ίδια: «Τώρα έχουμε 5.000 άστεγους ανθρώπους χωρίς μέλλον. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», είπε η Νίνα Σέα.
Για πρώτη φορά εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια οι χριστιανοί εκδιώκονται από τη Μοσούλη. «Αυτή η πόλη είναι η αρχαία Νινευή», εξηγεί η δικηγόρος Νίνα Σέα. «Γκρέμισαν όλους τους σταυρούς. Ανατίναξαν τον τάφο του προφήτη Ιωνά. Ένας Ορθόδοξος καθεδρικός ναός μετατράπηκε σε τζαμί. Ξεριζώνουν κάθε χριστιανικό στοιχείο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου