Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:-Κι αυτό μόνο Εδώ...πουθενά αλλού!

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!:


Κάποιος Μαλάκας κρατικός είχε την έμπνευση να μεταφέρει το Υπουργείον Τύπου στην Καλλιθέα! Πρώτα ήταν στην καρδιά της Αθήνας ..(Κριεζώτου κι Ακαδημίας)! Σημερινό αφεντικό της Γραμματείας είναι ο εικονιζόμενος αξιότιμος κ.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ. Δεν γνωρίζουμε τον άνδρα κι ούτε ο ίδιος  επεδίωξε να
μας γνωρίσει...Γι αυτό και πολλές οι επιπολαιότητες του σε θέματα Τύπου.
Ποιοί τον παρασύρουν σε ολισθήματα; Νo body knows! 
 

Η Ένωση Συντακτων Διαδικτύου (Ε.Σ.Δ.) δεν χρειάζεται να βγάλει ΕΙΔΙΚΌ ΨΉΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. περί πλήρους και καταστροφικού ελέγχου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΏΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τα λέμε εδώ και 10 χρόνια ΜΟΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ απ΄όλο τον Τύπο! 

ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΥΟ μέρες εξεδόθη ανακοίνωση  από τη Γ.Γ.Τ&Π με την οποία καλλεί όλους τους μπλογκερ να δηλώσουν την Ύπαρξή τους!!!
Μην διαπράξετε το λάθος να δηλώσετε την ύπαρξή σας.ΘΑ ΑΥΤΟΘΑΝΑΤΩΘΕΙΤΕ!

ΚΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ! ΤΕΤΟΙΟ ...ΒΙΤΣΙΟ!

Δείτε πόθεν έσχες και πάθετε ζαλάδα…
ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ!..ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για το οικονομικό έτος 2013 (χρήση 2012) δημοσιοποίησε η Βουλή. Διαβάστε τι δηλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί.
Αλέξης Τσίπρας 

Ο καταληψίας της αριστεράς και της προόδου! Τον καιρό που είχε μαλούρα... Σήμερα πουλάει μούσι στον ελληνικό λαό... ΥΠΟΘΕΣΗ ...ΤΡΙΧΕΣ ΒΑΣΙΚΑ!
Εισοδήματα ύψους 69 χιλιάδων 324 ευρώ εμφανίζει ο πρωθυπουργός στη δήλωση πόθεν έσχες. Ο κ. Τσίπρας έχει στην πλήρη ιδιοκτησία του ακίνητο 114 τετραγωνικών μέτρων το οποίο απέκτησε το 1996. Ο πρωθυπουργός δηλώνει επίσης τέσσερις προσωπικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Το συνολικό ποσό που έχει ως αποταμίευση στην Εθνική ο κ. Τσίπρας ανέρχεται περίπου στις 7.000 ευρώ. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του μια μοτοσικλέτα 652 κυβικών εκατοστών, την οποία απέκτησε το 2007
ΜΠΡΕ...ΜΠΡΕ... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ...ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ... ΧΑΡΙΣ στους  ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

Με απόφαση Δρίτσα άβατο ο Σκορπιός για χάρη του Ριμπολόβλεφ!

Skorpios-Island 
Απαγορευμένη ζώνη κήρυξε ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, για ένα ακόμη καλοκαίρι, τον Σκορπιό για χάρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ 
και της κόρης του.
Συγκεκριμένα, στις 26 Απριλίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του λιμενάρχη Λευκάδας με την οποία απαγορεύει τη διέλευση όλων των σκαφών στη θαλάσσια περιοχή τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική είσοδο του θαλάσσιου διαύλου.
Μάλιστα η απαγόρευση έχει οκτάμηνη ισχύ έως τον Οκτώβριο, με το πρόστιμο για όποιον τολμήσει να παραβεί την απόφαση να ανέρχεται στο ποσό των 29.347 ευρώ!
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου