Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ...

Ο άγνωστος μυστικός πολεμος του σιωνισμού για την κατάργηση του άβατου!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ  πολιτκοί ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. αλλά και αριστερά μπουζούκια τους στην Ελλάδα και κυρίως θήλεα...ΑΓΑΜΗΤΑ! ( κάτι λέει αυτό  για τον διάολο που κουβαλάνε μέσα τους)... 
Δείτε μερικές πληροφορίες ..ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ αν δεν σας έχει μπολιάσει ο προοδευτισμός της μαλάκως αριστεράς της προόδου.. 

Στο στόχαστρο "ξένων μυστικών υπηρεσιών" και όχι μόνο βρίσκονται το ειδικό καθεστώς της Αγιώνυμης Πολιτείας του Αγίου Όρους και το "άβατο" αυτής αλλά και η "επαναστατημένη" αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Δείγμα της "επανάστασης" της Μονής Εσφιγμένου αποτελεί το δελτίο τύπου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, περι της καταργήσεως των προνομίων του αγίου όρους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι "εξωθεσμικοί όσον και θεσμικοί κύκλοι" επεξεργάζονται σχέδια μερικής ή γενικής κατάργησης του "αβάτου" και ως απόρροια η προϋπόθεση αυτού του εγχειρήματος τους θέτουν και το θέμα άμεσης εκδίωξης της αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου.Και αυτό γιατί ενυπάρχει διάχυτος ο κίνδυνος να καταστεί η μονή κύριος και βασικός πόλος αντίδρασης των Αγιορειτών -και όχι μόνο- μοναχών στο εγχείρημα κατάργησης του "αβάτου".

Μάλιστα μέσα στο πνεύμα αυτό έχουν γίνει πολλές συζητήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενώ υπήρξε και κίνημα κατάργησης του αβάτου από γυναίκες και όχι μόνο μέλη του Ευρωκοινοβουλίου (βλ. Συνέντευξη Άννας Καραμάνου, πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σ.Ο. 2003).

Προς το σκοπό αυτό, οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τις οποίες παρουσιάζουμε με κάθε επιφύλαξη, ισχυρίζονται πως έχουν γίνει εν γνώσει και του Οικουμενικού Πατριαρχείου οι πρώτες ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις σε αγιορείτες εκπροσώπους ιερών μονών. Εκ της απαντήσεως τους μάλιστα διαφάνηκε ότι το ζήτημα υπό τη μορφή που τίθεται από ΗΠΑ και Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμο !!!

Για το λόγο αυτό ανεπίσημα έχουν ξεκινήσει μία "προσπάθεια κατάργησης του αβάτου", ώστε να επιτραπεί αρχικά μια ελεγχόμενη είσοδος των γυναικών (αυτό προφανώς αποτελεί το "άλλοθι" για τον πλήρη έλεγχο του Αγίου Όρους) !!!

Στο σχέδιο που φαίνεται να καταλήγουν περιλαμβάνεται η κατάργηση του σε πρώτη φάση, σε δύο άμεσα προσβάσιμες μονές του Αγίου Όρους, μία εκ της ανατολικής και μία εκ της δυτικής πλευράς.

Η ιερά Μονή Βατοπεδίου ευρίσκεται "όλως τυχαίως" στην πλευρά (Ανατολική) και τυγχάνει να είναι, το πρώτο υποψήφιο "θύμα" του σχεδίου κατάργησης του "αβάτου" του Αγίου Όρους.

Η οποιαδήποτε σύνδεση του "σκανδάλου" Βατοπαιδίου με την προσπάθεια "άλωσης" του Αγίου Όρους, αποτελεί πρός το παρόν εικασία ή αλλιώς, ελλειπής ύπαρξη στοιχείων τα οποία θα τεκμαίρουν το αληθές του λόγου.Όμως οι ενδείξειςαρχίζουν να πυκνώνουν και η μελέτη τους και η ασφαλής εξαγωγή συμπερασμάτων, αποτελεί αντικείμενο επισταμένης μελέτης του ιστορικού του μέλλοντος.

Το όλο "σκάνδαλο" της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου εμπεριέχει και "πτυχές" οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ή δεν έχουν ανιχνευθεί ακόμα επαρκώς, εκτιμώ για λόγους σκοπιμότητος.

Το μεγαλειώδες ερώτημα που αναδύεται πλέον είναι, γιατί οι ΗΠΑ και οι ΕΕ θέλουν να καταργηθεί το "άβατο" του Αγίου Όρους?.

Ο προβληματισμός ωστόσο, των Αγιορειτών έχει να κάνει με τον έλεγχο των αντιδράσεων που θα προκληθούν τόσο εντός όσο και εκτός Αγίου Όρους κατά την εφαρμογή μίας τέτοιας απόφασης. Μιας δηλαδή απόφασης που στην πραγματικότητα θα επαληθεύσει και θα δικαιώσει τη μακρόχρονη εκκλησιαστική πολιτική της αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου περί του "άβατου". Μία τέτοια εξέλιξη πιθανολογείται πως δύναται να καταστήσει εκ των πραγμάτων την Ιερά Μονή σε βασικό μοχλό της αντίδρασης όλων αυτών που θα εναντιώνονται στην κατάργηση του αβάτου. Τότε υπολογίζεται ότι θα διαταραχθούν οι λεπτές ισορροπίες της ενότητας των Ορθοδόξων και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναλαμβάνουν δράση οι "αλλοδαπές μυστικές υπηρεσίες", οι οποίες προγραμμάτιζαν, ως λένε οι ίδιες πηγές, μέσα στο καλοκαίρι του 2011, επιχείρηση εκδίωξης της αδελφότητας από την ιστορική Μονή. Επειδή όμως, όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες όχι μόνο έχουν πέσει στο κενό αλλά επιπλέον αποτέλεσαν την αιτία προσέγγισης και νέων υποστηρικτών της Μονής, στο τραπέζι έπεσε προς εξέταση το απίστευτο και συνάμα απαράδεκτο σενάριο εκδίωξης των μοναχών.

Αυτά αποτελούν σενάρια ντροπής για τους συντάκτες αυτών των σεναρίων.

Επιγραμματικά θα αναφέρω "πολεμικές" ενταγμένες σε ευρύτερα σχέδια 'τραυματισμού" της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και "άλωσης" του Αγίου Όρους απο βο(υ)λευτές και πολιτικάντηδες, αλλά και κινήσεις ιερωμένων οι οποίες δίνουν αφορμή για υποθέσεις και εικασίες αντίθετες με το "σχήμα" τους.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο παρουσιαζεται αμέτοχο και εμμέσως θα αναβαθμιστεί για τη σθεναρή στάση του έναντι της "επαναστατημένης" μοναχικής αδελφότητας. Εντέχνως μάλιστα θα φανεί στο χριστεπώνυμο ποίμνιο πως οι λόγοι αντίδρασης των μοναχών είχαν να κάνουν με την προστασία των δήθεν "παρανομιών" τους και όχι με τον οικουμενισμό, αντιτιθέμενοι στην κατάργηση του "άβατου" του Αγίου Όρους.

Έτσι εμμέσως θα καταποντισθεί και κάθε κίνημα που αντιτίθεται στους οικουμενικούς διαλόγους και στην ένωση των χριστιανικών ομολογιών ενώ αναμένεται να ευνοηθεί η πρακτική ένωσης που ακολουθείται με τον θεολογικό διάλογο που διεξάγεται με το Βατικανό.

Χαρακτηριστική η πολεμική έναντι της Ελληνορθόδοξης Εκλησίας του κ. Σηφουνάκη και όχι μόνον, σε κάθε ευκαιρία, με την σύγχρονη υποστήριξη "άνευ όρων" κάθε σχεδίου "άλωσης" της εκκλησίας και του μοναχισμού.
Κάποιοι του παρέχουν πολιτική ασφάλεια και ανέλιξη έναντι αυτής του της στάσης.

Στο Άγιο Όρος ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «60 Λεπτά» (60 Minutes) του αμερικανικού δικτύου CBS, που προβλήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Τα σχόλια του καναλιού μεταξύ άλλων ήταν "όσο και για το παράδειγμα το οποίο δίνουν οι μοναχοί σε μια εποχή όπου ακόμα και η εκκλησία δείχνει να υποκύπτει στους πειρασμούς του χρήματος, είναι αξιοθαύμαστο".

Τη Δευτέρα, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος με μία ανακοίνωση-δήλωση κόλαφο, κατακεραύνωσε τον Εφραίμ, "Οι κληρικοί και οι μοναχοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και οφείλουν να παραμένουν στα εκκλησιαστικά και μοναχικά πλαίσια, όπου οι επιχειρηματικές δοσοληψίες δεν έχουν θέση».

Ενώ την ίδια ώρα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σύμφωνα με διαρροές, παρείχε κάλυψη στον ηγούμενο.

Ο Σεβασμιώτατος Χρυσόστομος, Άγιος Δωδώνης, ήταν καταπέλτης για τη δράση του Εφραίμ, ενώ διαφορετική στάση κράτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Τη συμπαράστασή τους στον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, εκφράζει η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, που συνεδρίασε νωρίτερα για το θέμα.
Οι εκπρόσωποι των 20 μονών αποφάσισαν να αποστείλουν επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρακαλώντας τον να εξετάσει την υπόθεση της προφυλάκισής του.

Επιπλέον, θα στείλουν επιστολή και προς το υπουργείο Εξωτερικών, ζητώντας να τηρούνται οι διαδικασίες σχετικά με την είσοδο δικαστικών λειτουργών στο Άγιον Όρος.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε, "η απόφαση για τον Εφραίμ είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων...".

Μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ την οποία παρέδωσε ο ηγούμενος Εφραίμ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να διατεθεί το ποσό στο συσσίτιο των απόρων και στην στέγασή τους στους κοιτώνες της Εκκλησίας, πιθανόν να βρίσκεται πίσω από το άνοιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου και την προφυλάκιση του ηγούμενου, πέρα βέβαια από τις συνήθεις πολιτικές σκοπιμότητες.

Το ποσό προήλθε από τις εθελοντικές οικονομικές προσφορές των 3.000.000 Ρώσων πιστών στον προσκύνημα της Αγίας Ζώνης, κατά την περιοδεία του ηγούμενου Εφραίμ στη Ρωσία, όπου είχε γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Με την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ και με το σκηνικό του τρόμο-θεάματος που «κύκλωσε» το Άγιον Όρος σηματοδοτείται η εξής «κατασκευή», Το Άγιον Όρος αποτελεί το «άντρο» του εγκλήματος, το μεγάλο ρασοφόρο «δαίμονα τρομοκράτη» που απειλεί την κοινωνία.

Δυστυχώς !!!

Με πολιτικά ιδιοτελή στόχο, "Να διασυρθεί και να συκοφαντηθεί, στο πρόσωπο ενός μοναχού, ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία, δηλαδή ο εθνικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας".

Είναι τερατώδες να κατασκευάζεται ένας μοναχός όχι μόνο «ένοχος», αλλά και «επικίνδυνος εγκληματίας» όταν ακόμα δεν υπάρχει "συγκεκριμένο" κατηγορητήριο των «εγκλημάτων» και το σπουδαιότερο, όταν για το "πολιτικό" σκάνδαλο του Βατοπεδίου η κυβερνητική εξουσία (η πρώτη «ένοχη» αν είναι υπαρκτό το σκάνδαλο) έχει απαλλαγεί!!

Είναι τερατώδες σε ένα «έγκλημα» κατεξοχήν "πολιτικό", να ευθύνεται ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ και μάλιστα, ΕΚΤΟΣ κυβερνητικής εξουσίας, ένας μοναχός!!!

Είναι επίσης πολλαπλά τερατώδες να «κατασκευάζεται» ένας μοναχός σαν «ύποπτος φυγής», όταν ολόκληρη η ιστορία του και το ήθος του, αλλά και η χρόνια και σταθερή του διαμονή και συμπεριφορά δεν συνηγορούν, στο ελάχιστο, προς την κατεύθυνση του «ύποπτου φυγής».

Στο πρόσωπο του μοναχού Εφραίμ «κατασκευάστηκε» η «αφορμή» για να στηθεί όλη αυτή η χοντροκομμένη και ελεεινή τρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του Αγίου Όρους και της Ορθοδοξίας.

Αυτή η υπόθεση ξεπερνάει το πρόσωπο του γέροντα Εφραίμ. Είναι μια υπόθεση Εθνικών και παγκοσμίων διαστάσεων, διότι καταλύει "πραξικοπηματικά" κάθε ανθρώπινη αξία και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, καταλύει το ίδιο το Δίκαιο και τους δικούς τους κανόνες του Ποινικού Κώδικα, επιβάλλοντας το ανάλγητο δικτατορικό πρόσταγμα: «Αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Και όλα αυτά με το δόλιο και πολιτικά ιδιοτελή στόχο: Να διασυρθεί και να συκοφαντηθεί, στο πρόσωπο ενός μοναχού, ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία, δηλαδή ο εθνικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας.

Η ηγεσία της Εκκλησίας, όμως, πώς αντιδρά ? Θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο μπροστά σε αυτήν την προκλητική όσο και δικτατορική επίθεση κατά του γέροντα Εφραίμ, και μέσω αυτού, του Αγίου Όρους.

Απο την άλλη η αντίδραση της Ρωσίας στην "Ελληνική διοίκηση".

Ο προσωπικός φίλος του Πούτιν, πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν, και επικεφαλής του Ίδρύματος Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, έκανε ανοικτά λόγο για πολιτική παρέμβαση στο θέμα. Χαρακτηριστικά, τόνισε: 
«Παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις μπορούν να εξηγηθούν μόνο από τις πολιτικές δεσμεύσεις ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης, οι οποίοι επιθυμούν κατ` αυτόν τον τρόπο να επιδείξουν στη Δύση την ετοιμότητά τους να προχωρήσουν στην άρνηση των αρχών οργάνωσης της πνευματικής ζωής, που έχουν κατοχυρωθεί στο Eλληνικό Σύνταγμα»

Έντονη ήταν η αντίδραση και του Πατριαρχείου της Μόσχας, πηγές του οποίου έκαναν λόγο για «πρωτοφανή αγριότητα» με την απόφαση για προφυλάκιση ενός μοναχού παραμονές Χριστουγέννων. Παράλληλα, διευκρίνισαν ότι οι αντιδράσεις στη ρωσική αλλά και την παγκόσμια Ορθοδοξία θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες. Αναμένεται, πάντως και επίσημη τοποθέτηση του Πατριαρχείου Κωνσταντινοπόλεως, τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

Πλήθος ερωτημάτων πυροδότησε το ταξίδι του Εφραίμ στη Ρωσία όπου και μετέφερε τμήμα της Τίμιας Ζώνης που φυλάσσεται στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τίμια Ζώνη προσκύνησε όχι μόνο πλήθος πιστών Ρώσων αλλά ακόμη και ο Πούτιν.

Η σχέση του Εφραίμ με το Ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και κατ'επέκταση με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τόν Πούτιν, δημιουργεί ερωτηματικά και παράξενους "συνειρμούς".

Το ρωσικό Ίδρυμα απευθύνεται στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στους προκαθημένους όλων των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και όλους τους ορθοδόξους, ζητώντας τους να υπερασπιστούν τον ηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος υφίσταται διώξεις δυσανάλογες της δικαστικής διαδικασίας.

Αυτη η "τομή" της θρησκείας με την πολιτική, μόνον δεινά μπορεί να επιφέρει στην εκκλησία και τον μοναχισμό, και βέβαια δίνει επιχειρήματα στούς "εχθρούς" της.

Αναφέρω μερικά απο τα γενικά και ειδικά άρθρα του καταστατικού χάρτη του Αγίου Όρους, τα οποία επέλεξα, για να γίνει πλέον, όσον το δυνατόν, κατανοητό τι περιλαμβάνει το "άβατον" και περι τίνος πρόκειται. ΠΗΓΗ: http://aspidablog.pblogs.gr/
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΕΔΩ 

2 σχόλια:

 1. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ Ο ΚΑΛΟ...ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com.....Google...

  ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ...ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ..ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ε-ΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΓΚΛΕ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ 2Ο17...ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΣ.

  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΟ..athimiopoulos@hotmail.de....ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΔΕΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΑΝ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΚΟΓΚΛΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.

  ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

  ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΡΑΝ ΕΚ ΕΛΛΗΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...

  ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...

  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΒΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....666...ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΥΓΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ.....ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ..ΚΛΕΣΙΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΑΤΩ...ΟΣΟΙ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 666....ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΕΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΧΩΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕΣΑ....ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΛΛΑ ΝΕΚΡΟ...
  ...............................................................................
  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ....ΟΤΑΝ...ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΛΟΙ,ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΣΩΤΕΡ ΠΑΡΑΧΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΕΡΟΝ, ΕΝ ΤΟΠΟΝ ΔΡΟΣΕΡΟΝ.ΑΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ...
  ................................................................................
  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ....ΛΟΓΙΑ......ΤΑ...Μ....ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ Μ.............ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟΝ ΞΥΛΟ...ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ... ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ...ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...
  ................................................................................
  ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣΟ ΕΜ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΠΕΛΕΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ,ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΖΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ...
  ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ...ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή