Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ...

ΥΠ' ΟΨΙΝ :ΤΟ GOOGLE, META TOYΣ XAKERS ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ... ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ...ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ PRESS-VISION ..ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ! ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   
Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδήσεις..Δεν χρειάζεται ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ
ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΣΑΣ 
ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
Αν  δεν το βρείτε αυτή τη στιγμή..
θα ακολουθήσει σε άλλες στιγμές την σήμερον βεβαίως!

ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ 

ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ-

ΣΟΦΟΥ  

*** ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που άρχισαν την σήμερον τις ηλίθιες εξετάσεις τους!

*** Θα σας πω δυό κουβέντες: Πάντα μισούσα τις εξετάσεις, όπως κι εσείς, όπως καλά ξέρω... 
Δυστυχώς είμαστε θύματα της σταθερής ηλιθιότητας των πολιτικών.. που στερούνται και την ελάχιστη φαντασία... Βλέπετε άλλωστε  την άπατη κοτσανολογία τους από τα τελεβίζια... Κάθε βράδι ... σερβίρεται (καθ΄εκάστην...ο πατσάς τους!...) 

***Στα σχολειά που φοιτήσατε είναι για πανηγυρια.Κατ΄είκονα και ομοίωση των πανηγυριωτών της; πολιτικής που θεσπίζουν κανόνες και λειτουργίες με βάση το αδεινό μυαλό τους και τις κομματικές οδηγίες που λάβαινουν... από εποχής αλήστου ΖΙΒΑΓΚΟ του τυχοδιώκτη Α.Παπανδρέου και τώρα από τα αγράβατωτα αμαθή του ΣΥΡΙΖΑ.

*** Θαρσείτε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΈΝΟΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ, αλλά κυρίως από ξένα κέντρα αποφάσεων ..που ελέγχουν πατόκορφά τους δικούς μας καραγκιόζηδες -ηγέτες!

***Θαρσείτε- Η πατρίδα μας διέρχεται δύσκολες στιγμές, με πρώτο θύμα ΕΣΑΣ! Μην σκιάζεστε... Οι δάσκαλοί σας λαβώμένοι κι αυτοί από τις κομματικές ιδεοληψίες τους, δεν σας δίδαξαν τι είναι η πατρίδα αυτή.. Δεν σας δίδαξαν ότι την κουβαλάτε μέσα σας.. Μην ανησυχείτε. Τα όσα σας δίδαξαν ήταν ΣΚΑΤΑ! ΑΧΡΗΣΤΑ. Να εμπιστεύετε τον εαυτό σας και την Ελλάδα που κουβαλάτε μέσα σας...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ..Και να συνεχίσετε να θυμώνετε με αυτά που σας περιβάλλουν. Γκρεμίστε τα. Μην αφήνετε σαλτιμπάγκους πολιτικούς να σας δουλεύουν... Για να μην πω ότι είναι ΟΛΟΙ τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ...πάντως σίγουρα είναι εγκληματικά φαντασιοπληκτοι τομαριστές... Κι αυτό λίαν επιεικώς! 

ΕΓΩ ΌΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΊΤΕΣ ΑΥΤΟΎΣ.. 
ΘΥΜΩΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ  και προς Θεού ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ορντινάτσες και νεροκουβαλητές κομμάτων...μαγαζιών δηλαδή που νέμονται τύποι σαν τον Κουτρούμπα, τον Αλέξη ή τον Κυριάκο... τη Φώφη, ή τον Άδωνη! 
 

 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου