Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑ...ΠΥΚΝΟΤΕΡΑ!


Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: «Μας κοροϊδεύουν όλοι...επιτελείται σαλαμοποιήση»

damaskinos
Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός, σχετικά με την φερόμενη συγχώνευση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός μιλώντας στο Ράδιο Maximum, εξέφρασε τους φόβους του για την εν λόγω κατάσταση.
«Διαπιστώνω καθημερινά μια συρρίκνωση η οποία γίνεται με αποψίλωση της περιοχής από υπηρεσίες. Το νοσοκομείο π.χ. δεν είναι μια υπηρεσία, είναι η ίδια μας η ζωή, είναι η ζωή των ανθρώπων μας!», ανέφερε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου.
Σε άλλο σημείο ο κ. Δαμασκηνός έκανε λόγω για άγνοια, τονίζοντας ότι «έχουν αντιληφθεί ότι η απόσταση Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη είναι 190 χλμ., είναι όσο να πας από την Αθήνα στην Λαμία. Πως θα πάει ο κόσμος τόσο μεγάλη απόσταση; Αλλά ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Υπουργό, διότι έχει καλή διάθεση.»
Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ανέφερε: «Εμείς που ζούμε εδώ πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για την περιοχή μας, πρέπει να μάθουν το τι γίνεται εδώ πάνω στη Θράκη. Ούτε εγώ γνώριζα για την περιοχή πριν έρθω εδώ...»
ΠΗΓΗ:ROMFEA.GR | 
Επικροτούμε τις θέσεις του Σεβασμιοτάτου και τον προτρέπουμε σε περισσότερη ενημέρωση.. Γιατί καλά πληροφορημένος λαός, γίνεται πιο δυνατός! Δεν θα τον κοροϊδεύει κανείς σαλτιμπάγκος κι ούτε που θα τολμήσει την σαλαμοποίησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου