Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ!

Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα

Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα

ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ 
Στην προσαγωγή οκτώ χρυσαυγιτών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, διότι οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών χωρίς να έχουν άδεια, «παρεμποδίζοντας 

ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ...ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ ΣΗΜΕΡΑ...


Νέα ένταση σήμερα στην Πρεμετή όταν κατά τη διάρκεια λειτουργίας στο προαύλιο του ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, ...
άνδρες ιδιωτικής αστυνομίας και του δήμου δεν επέτρεψαν στους ιερείς και τους πιστούς να βρίσκονται κοντά στους τοίχους της εκκλησίας. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση του δημάρχου της Πρεμετής, προκειμένου να παρακαμφθούν τα μικροεπεισόδια και να βρεθεί κοινή γλώσσα συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΑΤΣΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...

Σε πέντε συλλήψεις προέβη η Αστυνομία κατά τη διάρκεια νέων ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής...
Συγκεκριμένα τρία άτομα συνελήφθησαν για παραβίαση σφράγισης καταστήματος,  ένα για «τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος» και ένα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος.
Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγούνταν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν επίσης δύο παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και άλλες τρεις για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.(ΦΙΜΟΤΡΟ)

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ....

Βρετανία: Δημοσιογράφοι δωροδοκούσαν αστυνομικούς

Διετκρινίζουμε για όσους δεν ξέρουν.Το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο. Είναι γνωστή πρακτική ειδικά στον Αμερικάνικο κι Ευρωπαϊκό Τύπο να λαδώνουν διάφορους ανθρώπους προκειμένου εξασφαλίσουν αποκλειστικές πληροφορίες ή φωτό.Τό είδος αυτό που δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα-παρά μόνο στη χάση και τη φέξη, είναι προϊόν του μεγάλου ανταγωνισμού μεταξύ των συγκροτημάτων τύπου...Μάλιστα δε και πολίτες κάτοχοι πληροφοριών ή ντοκουμέντων προσεγγίζουν τα ΜΜΕ για να πωλήσουν την πραμμάτειά τους και παζαρεύουν τα ποσά... που επιδιώκουν .. Στη Αγγλία θορυβούν σήμερα υποκριτικώς. Διαβάστε την είδηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου