Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Ο ΤΥΠΟΣ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΑΝΟΗΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...

 ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ..ΑΛΛΑ ΑΙΣΩΠΟΥ...ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΣΕΝ!

Το πιο κάτω άρθράκι περιέχει πολλές αλήθειες. αν κι εμείς έχουμε εδώ και δεκαετίες δεν πάψαμε -μόνοι στον Τύπο- συνεχώς να διατυπώνουμε τις ακατάλυτες θέσεις μας , κυρίως μέσα από τις ενότητες οι ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, θεωρούμε ότι αξίζει να διαβαστεί... διότι θα σας θυμίσει μερικά πράγματα που βλέπετε, υποψιάζεστε ή οσφραίνεστε:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΣ....

oikonomopoulos123 του Χάρη Οικονομόπουλου
Ελάχιστοι θυμούνται το κύρος της Δικαιοσύνης πριν από το '67. Η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου δεν δίστασε, για το λόγο αυτόν και μόνο, να διπλασιάσει τους μισθούς των δικαστών.
Εντυπωσιασμένη από το σθένος λειτουργών της, που στάθηκαν απέναντι στο σύστημα εξουσίας, κηρύσσοντας παραδείγματος χάριν, παρά τις πιέσεις, αθώο τον εκδότη της «Ελευθερίας» Πάνο Κόκκα, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση ενός πανίσχυρου άνδρα της εποχής, του στρατηγού Καρδαμάκη.

Η διατήρηση χρεοκοπημένων ΜΜΕ-εκδοτικών βιτρίνων, που εξακολουθούν να πλημμυρίζουν την κυριακάτικη αγορά με πανάκριβες προσφορές και κόστος εμφανώς μεγαλύτερο από τα έσοδα κυκλοφορίας και διαφήμισης, θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιήσει, εκτός από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, μια τέτοια Δικαιοσύνη.

Ο αδικαιολόγητος και προκλητικός πλούτος ανθρώπων με μόνο γνωστό επάγγελμα αυτό του δημοσιογράφου θα έπρεπε να έχει ήδη απασχολήσει μια τέτοια Δικαιοσύνη. Οπως και οι εγγυήσεις, με τις οποίες έλαβαν κολοσσιαία δάνεια για να αποκτήσουν ζημιογόνα ΜΜΕ.
Ο διαρκής ρόλος τέτοιων ανθρώπων στα δημόσια πράγματα ενός χρεοκοπημένου κράτους δείχνει το δρόμο. Δεν έχει επιστημονικά εντοπισθεί γονίδιο «ήρωα». Εχει όμως ιστορικά αποδειχθεί πόσο κρίσιμη μπορεί να είναι σε μία κοινωνία η συνείδηση του καθήκοντος.

Αυτά λέει ο αξιότιμος κ. Οικονομόπουλος... κάπως γροιφικά και γραφικά, αποφεύγοντας να πεί τούτο:
Για ποιούς δικαστές μιλάει, όταν η ηγεσία τους ( Άρρειος Πάγος- Συμβούλιο Επικρατείας είναι κομματόσκυλα του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος; Ε, υπάρχουν και Τσερτσέτηδες. Υπάρχουν αλλά το κομματοποιημένο σύστημα τους πνίγει... ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ..   Και δεν το λέει ο αξιότιμος και προσεκτικός κ. Οικονομόπουλος.
Το λέμε όμως εμείς ...που για την ελευθερολαλιά μας έχουμε 15 χρόνια φυλάκιση!

ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ...ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ...ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ...ΚΙΟΛΑ!
Θα πρέπει για μια ακόμη φορά να υπογραμμιστεί η υποκρισία της Γερμανίας... η οποία υποτίθεται δα ότι κυνηγάει τις φάμπρικες που λαδώνουν, αλλά στην ουσία το λάδωμα(βλέπε SIEMENS) αποτελεί επίσημη στρατηγική της χώρας τουλάχιστον από τον 19ο αιώνα.. όλα τα άλλα είναι παραμύθια... Να μην ξεχνιέται δε πως η εξάπλωση διεθνώς των Γερμανικών εταιριών... επιτεύχθηκε χάρις στην πολιτική του λαδώματος! 
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα του Μονάχου “Süddeutsche Zeitung", η Εισαγγελία της Βρέμης ερευνά πληρωμές σε μίζες ύψους 18 εκ. ευρώ από γερμανικές εταιρίες σε έλληνες αξιωματούχους για τον για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρικού εξοπλισμού παλαιότερων ελληνικών υποβρυχίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι εταιριες Rheinmetall Defence Electronics und Atlas Elektronik φέρονται να κατέβαλαν από 9 εκ ευρώ σε βρετανική εταιρία γραμματοκιβώτιο, που ανήκει σε έλληνα επιχειρηματία.
Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από φορολογικό έλεγχο το 2012  στην Rheinmetall-Defence, τα οποία διαβιβάστηκαν στη συνέχεια στην Εισαγγελία της Βρέμης. Με βάση αυτές τις ενδείξεις η εισαγγελία πραγματοποίησε κατ΄οίκον έρευνα  στα γραφεία των δύο εταιριών.
Η έρευνες εκτείνονται από το 2002 έως 2011 και αφορούν σε συμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρικού εξοπλισμού παλαιότερων υποβρυχίων του τύπου 209 , και όχι του νεότερου τύπου 214, κατηγορία στην οποία ανήκει το υποβρύχιο «Παπανικολής».
Η ερευνώμενη νέα υπόθεση δωροδοκίας ελλήνων αξιωματούχων από γερμανικές εταιρίες, φαίνεται να έχει πολλά κοινά με την περίπτωση δωροδοκίας της Ferrostaal, δήλωσε στην Süddeutsche Zeitung, η Εισαγγελία της Βρέμης.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...κρατάνε ακόμη το γιαταγάνι!

ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ 10 ΕΚΑΤ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 
Μαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.
Αυτή είναι η μαύρη μοίρα των Χριστιανών σε Συρία και Αίγυπτο, όπου αποτελούν και στις δύο χώρες το 10% του συνολικού πληθυμσού τους, κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές.
Περισσότερες από 40 εκκλησίες κάηκαν και άλλες 23 δέχθηκαν επιθέσεις και έχουν μεγάλες φθορές από τις αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Αίγυπτο από τους ισλαμιστές.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ζεστός ο καιρός και σήμερα

Γερμανία: στο προεκλογικό επίκεντρο η Ελλάδα

Σήμερα η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Συρία: Σενάρια για στρατιωτική επέμβαση - Ελάχιστες αμφιβολίες ...

Μιχελάκης: "Έγκλημα οι πρόωρες εκλογές"

Σφραγίστηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Πανταζής στη ..

Στο Καλέντζι για χάρη του ΠΑΚ ο Γ. Παπανδρέου

Στην Αθήνα αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών για θέματα προστασίας καταναλωτων

Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βάσεις
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!"ΝΤΟΥ" ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ;


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΑΡΜΕΝΙΩΝ-ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ...
Έρευνα: Μια μέρα μετά την τέλεση λειτουργίας στην Παναγιά Σουμελά του Πόντου το Πινάκιο «φιλοξενεί» απόψεις γιατί δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως η Γενοκτονία των Πόντιων αλλά και των Αρμενίων


Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου 


Η καρδιά του Ποντιακού ελληνισμού χθες στη γιορτή της Μεγαλόχαρης χτύπησε στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο 

Εκεί πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης η Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως του Θεοτόκου. Χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ενώ συνέρεευσαν πιστοί από κάθε γωνιά του κόσμου, κυρίως ποντιακής καταγωγής. 

Ρίγη συγκίνησης, δάκρυα, αλλά και μνήμες ξεπήδησαν από τις ψυχές όλων όσων βρέθηκαν στον Πόντο. 
Άλλωστε η ιστορία δεν μπορεί να παραγραφεί όσο και αν το θέλουν οι ξένοι αλλά και οι ντόπιοι τοκογλύφοι. 
Δεν πάει πολύς καιρός όπου μία εκπρόσωπος του λαού στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων είχε αμφισβητήσει – με έντονους μάλιστα τόνους- την Ποντιακή Γενοκτονία. 
Χθες ημέρα τέλεσης της πανηγυρικής θείας λειτουργίας στην Παναγιά Σουμελά του Πόντου, το Πινάκιο επέλεξε να δημοσιεύσει μια έρευνα που έκανε. Επιφανείς και μη Πόντιοι μας μιλάνε για την Γενοκτονία και αυτή δεν χωρά αμφισβήτηση. 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ….http://pinakio.blogspot.gr/2013/08/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου