Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΥΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΠΑΕΙ ...ΠΑΛΑΒΩΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ... ΔΩΡΙΖΕΙ ΚΡΑΝΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Γιατί μωρέ κράνη αθεόφοβε; Είναι η δεν είναι πολεμικό (κατά του λαού) ΕΞΆΡΤΗΜΑ ΤΟ ΚΡΆΝΟΣ ; ΄Ηθελες να τιμήσεις  τα παιδιά της αστυνομίας , λίαν καλώς... Αλλά κράνη γιατί; Αύριο ίσως και πιστόλια...  Οι αστυνομικοί έχουν κι άλλες ανάγκες, οικογένειες , παιδιά και υποφέρουν κι αυτοί με όλους του Έλληνες... Δεν μπορούσες μωρέ άφρονα τα ίδια χρήματα να τα δώσεις για άλλες ουσιαστικότερες ανάγκες τους; ...Σταυροκοπιόμαστε... 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ


Η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης αναγνωρίζοντας την υψηλή αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάγκη κάλυψης στοιχειωδών αναγκών αυτής σε εξοπλισμό προσέφερε 5 κράνη για τους αναβάτες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.).
Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος παραδίδοντας προσωπικά τα κράνη στους αστυνομικούς τόνισε ότι «.... αυτή την περίοδο της κρίσης όλοι πρέπει να σκύψουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα που προκύπτουν. Μέσα σε όλο το κοινωνικό έργο μας, προσφέρουμε σήμερα πέντε κράνη για τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.». Ο Σεβασμιώτατος κάνοντας μία ακόμη αναφορά στην  κρίση διατύπωσε την ευχή: «... μέσα απ’ αυτή την κρίση ο λαός μας να βρει την ορθή κρίση για να βγει από την κρίση. Και στα παιδιά μας (τους αστυνομικούς) να έχουν λιγότερα προβλήματα για να γυρίζουν στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους ασφαλείς».

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Ηλίας Στεφανής και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης Ταξίαρχος κ. Γεώργιος εκθείασαν την κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης και κυρίως την ηθική διάσταση που έχει αυτή.
Ειδικότερα ο κ. Στεφανής, σημείωσε: «.... η δωρεά της Μητρόπολης καταδεικνύει ασφαλώς την αγάπη που αισθάνεστε εσείς, Σεβασμιότατε, και η Μητρόπολη για τους Αστυνομικούς. Η προσφορά σας μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους κι’ αυτό αποδεικνύει τα ευγενικά σας αισθήματα. Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά γι’ αυτή την κίνηση, που σημαίνει ότι Εκκλησία και Αστυνομία βαδίζουν κοντά σε ότι αφορά στην προσφορά του κοινωνικού έργου και την αλληλεγγύη».
Ο κ. Καραΐτσης μίλησε για κίνηση με διπλή σημασία: «Πρώτον, μας δωρίζονται υλικά που χρειαζόμαστε για την ασφάλεια του προσωπικού που εκτελεί μάχιμη υπηρεσία και δίνει τον αγώνα του καθημερινά ενάντια στην εγκληματικότητα & δεύτερον, μας θωρακίζει ακόμη περισσότερο το έμπρακτο ενδιαφέρον και η αγάπη του Μητροπολίτη μας προς εμάς. Τέτοιες ενέργειες μας ενθαρρύνουν περισσότερο για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας».
Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Υπεύθυνος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητρόπολης Πρωτοπρεσβύτερος κ. Νικόλαος Βαχτσεβάνος, ο οποίος είχε και την επιμέλεια αυτής της προσφοράς.

ΞΕΡΝΑΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΣ  ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ που εκδόθηκε υπό τις ευλογίες του άφρονος Ιεράρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου