Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑΧΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ...ΙΕΡΑΡΧΙΑ, (που ταϊζει τα μεμέτια) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ...;ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΦΑΓΗΣ ...ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ; ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ANTE PORTAS ...ΗΔΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ... ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΧΘΕΙ-ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ-.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ... ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ... ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ...Χιλιάδες τα θύματά τους απο Γιβλαρτάρ και κυρίως στις Ελληνικές επικράτειες! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ!

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΠΟΥ ΓΙΟΜΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ-ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
Η οικονομική κρίση είναι τρομερή και οι Έλληνες άνεργοι πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια.
Βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και πολλοί δίνουν τέλος στη ζωή τους.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!ΤΥΧΑΙΟ;

Στη χώρα μας, όμως, εργάζονται πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Στέλνουν, μάλιστα, εμβάσματα στις πατρίδες τους, που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, τα οποία αφαιρούνται βέβαια από την οικτρή ελληνική οικονομία.


Θα περίμενε κανείς ότι λόγω της φοβερής κρίσης ένας σημαντικός αριθμός λαθρομεταναστών θα έφευγε από την Ελλάδα. Δεν φεύγουν, όμως! Αντίθετα, καθημερινά εισβάλλουν και πολλοί άλλοι!
Εκείνοι που φεύγουν είναι οι Έλληνες, νέοι κυρίως, για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.


Η Ελλάδα αδειάζει από Έλληνες και γεμίζει με αλλοδαπούς, μουσουλμάνους στη συντριπτική τους πλειονότητα! Τους περισσότερους μας τους στέλνει η Τουρκία, για να ισλαμοποιήσει την Ελλάδα και να την κάνει πάλι επαρχία της.

Οι κυβερνώντες θα πρέπει να συναισθανθούν τις τεράστιες ευθύνες τους απέναντι στον ελληνικό λαό και να φροντίσουν για την επαναπροώθηση ενός μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους, με εξαίρεση βέβαια όσους δικαιολογημένα ζητούν άσυλο.

Είναι ο μόνος τρόπος για να μην υπάρξουν μελλοντικά στη χώρα μας –που κάποιοι θέλουν να την μετατρέψουν σε νέο Κόσοβο, και σε νέα Κύπρο- πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η λαθρομετανάστευση. Διότι, βέβαια, οι λαθρομετανάστες δεν θα έρχονταν εδώ αν γνώριζαν ότι οπωσδήποτε θα επαναπατρίζονταν.
Έρχονται διότι γνωρίζουν ότι θα μείνουν!

Τα σύνορά μας πρέπει να φυλάσσονται, βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αρκετό. Οι λαθρομετανάστες πάντα θα βρίσκουν τρόπους να έρχονται! Κυρίως, όμως, θα βρίσκουν τρόπους να τους προωθούν οι δουλέμποροι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να επιτύχουν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης!

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψιν ότι η λαθρομεταναστευτική ροή, αν δεν ανακοπεί με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, θα γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη, Και αυτό οφείλεται κυρίως στην πληθυσμιακή έκρηξη των χωρών του Τρίτου Κόσμου, ιδίως των μουσουλμανικών, όπου οι πληθυσμοί λόγω των υψηλότατων δεικτών γεννητικότητας διπλασιάζονται κάθε 25 με 30 χρόνια!


Πηγή: 
http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-post_5570.html#ixzz2svwLKM00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου