Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΜΑΓΚΙΟΡΙΚΑ!

Για να καταλάβαιτε το αμέσως ακόλουθο θέμα ...διαβάστε αυτό πρώτα... και μετά ...συγχίζεστε!

Προσέξτε το μούτρο της Σαλονίκης ..ΚΑΝΑΚΗΣ:

(αυτός που περιπαίζει την Εκκλησία)...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ …ΤΗΣ ΑΡΒΥΛΑΣ!-

(Δεν το ξέρουμε …αλλά φαίνεται πως είναι λαδιάς τύπος, από…τα Λαδάδικα..Καραγκιοζοπαικτεί ασφαλώς, μα χωρίς να έχει το παραμικρό περιεχόμενο… Βασικά χαβαλέ-μπιζίμ… που όμως λόγω ύψιστης πνευματικότητας ..ενεπλάκει στο κύκλωμα της νυχτόβιας ζωής… για να υποστηρίζει ο πανάθλιος… ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

Να το χαίρεστε Υποτίθεται ότι κάνει με τα γλαστράκια φιλαράκια του εκ Βαρδαρίου επίσης, ότι κάνει σάτιρα!… Το… σάτιρο βασικά παριστάνει …ο θίασός του!Τόσο απλά: Δείτε:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: "Όλα τα μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία τους"


"Σε όλο τον πλανήτη γη, τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλειά τους σε περιπτώσεις μικρο-επεισοδίων" είπε ο Αντώνης Κανάκης, μεταφέροντας στο δικαστήριο την εμπειρία του από την πολυετή ενασχόλησή του με τη νυχτερινή διασκέδαση.
Ανθρωπάκι της Νύχτας είναι… ο τσίφτης του Βαρδαρίου! Ορίτζηναλ στόφα… Την τηλεοπτική του φιγούρα, την έχει ως προωθητικό κλοιό… για τις μπίζνες του τη ΝΥΧΤΑ! Αφεριμ Ρε καρντάσι! Και κουνιέσαι κιόλα σας… περσόνα!

Αει σιχτίρ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΟΝ!…ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ!

ΜΙΛΑΜΕ για καθίκι σοβαρότητας!Δηλώνει ο άνθρωπος από το πουθενά… ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς νταβατζήδες!
Αντί, αν είχε μπατζάκια ..να τους τσουβαλιάσει ΟΛΟΥΣ..Αμ πώς;… ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ… ο λελές…

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΔΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ! Δειτε …ρεπορτάζ… και θαυμάστε τον τυπάκο!
Σε αντίθεση με όσα κατέθεσαν προηγούμενοι μάρτυρες - επιχειρηματίες, ο τηλεπαρουσιαστής ομολόγησε ότι ο ίδιος, κατά το παρελθόν, ζήτησε άτομα για την "προστασία" των μαγαζιών του, χωρίς όμως να τα γνωρίσει ποτέ, καθώς, όπως είπε, τη "στελέχωση" την ανέλαβε ο συνέταιρός του.
Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει εταιρεία προστασίας (σεκιούριτι), ο τηλεπαρουσιαστής απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αναποτελεσματικό γιατί οι "σεκιουριτάδες" έχουν μάθει να δουλεύουν "με έναν φακό στο χέρι".
Όσον αφορά το έργο της Αστυνομίας, ισχυρίστηκε ότι κανένα μαγαζί δεν μπορεί να περιμένει τους αστυνομικούς σε περιπτώσεις συμπλοκών ή επεισοδίων. "Σας σοκάρει που η Αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα καταστήματα;" ρώτησε το δικαστήριο, προσθέτοντας: "Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν συνεχείς περιπολίες". Επιπλέον, κατέθεσε ότι γνωρίζει από τα παιδικά του χρόνια έναν εκ των τριών κατηγορουμένων ως "αρχηγών" του κυκλώματος, ενώ αρνήθηκε ότι έπεσε θύμα εκβίασης, παρατηρώντας ότι "αυτό το σιχαίνομαι". "Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο -είπε- θα ήμουν πρώτος που θα απευθυνόταν στη Δικαιοσύνη".
Η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου επιχειρηματίες, οι οποίοι, κατά το κατηγορητήριο, φέρονται ως θύματα του κυκλώματος, αλλά καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, προέβησαν σε αναίρεση των προανακριτικών τους καταθέσεων, προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία επιφυλάχθηκε να κινήσει, μετά το πέρας της δίκης, ποινική διαδικασία εναντίον τους για ψευδορκία.
Για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος κατηγορούνται συνολικά 24 άτομα, τρεις εκ των οποίων φέρονται ως διευθύνοντες τη σπείρα. Πρόκειται για τρία αδέλφια που είναι προφυλακισμένοι για την υπόθεση. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της τοκογλυφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες 33 καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, από τους οποίους έπαιρναν χρήματα για "προστασία", ενώ παράλληλα ανέπτυξαν και τοκογλυφική δραστηριότητα.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου