Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΔΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ...ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ... ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ -ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ (...από τον ιδρώτα τους!) ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ  ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
ΚΙΚΙΛΙΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (..εντελώς συμπτωματικά Υφυπουργοί ...Αθλητισμού) ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ! 


Αυτό που έχουμε να υπογραμμίσουμε εμείς είναι ένα και κάθετο: Άτομα που στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό ... για ασφάλεια! είναι άρρωστα, απάτριδα και ψυχολογικά ανασφαλέστατα... Τομάρια δηλαδή του κερατά...Αν όχι και κλασσικά ΒΛΑΚΕΣ!

Ο γαλάζιος βουλευτής της Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ιωαννίδης είναι οι δύο από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που εντοπίστηκαν να έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Μάλιστα, υπάρχει και τρίτος βουλευτής της ΝΔ το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά βρίσκεται μαζί με αυτά των Κικίλια και Ιωαννίδη,  στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι τρεις έβγαλαν συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ, σε τράπεζες του εξωτερικού. ΕΝ ΤΑΞΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ... είναι ο φωνακλάς κι εξυπνάκιας ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ κάνουν τον εξυπνάκια... 

Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012. Σύμφωνα με τα στοιχεία, καθένας τους έβγαλε στο εξωτερικό ποσό που είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ. Η αποκάλυψη έγινε από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία.
iefimerida.gr
Κικίλιας: Δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου τα χρήματα.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/2.html#ixzz2sw0LJl4S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου