Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΗ ΣΥΓΧΙΖΕΣΤΕ... ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ.. ΚΩΛΟΠΑΡΕΊΣΤΙΚΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΝ...για να βρίσκουν γκόμενες στα καφέ της Σαλονίκης!

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ- ΣΟΦΟ!-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ! 




ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ....Ω, ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΑΓΙΟΙ που πουλάτε επουράνιον Βασιλεία!
Ο ΧΑΒΑΛΕ ...ΤΣΙΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
...μεγάλη φυσιογνωμία του ...γένους στους καφενέδες της
ταλαίπωρης ευγενούς Σαλονίκης... Περιθάλπεται για
τις μαλακίες του από τον ΚΥΡΙΑΚΟΥ!( Καλά άλλη
περίπτωση αυτή... )
Το ρεπορτάζ είναι του καλού σάϊτ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εμείς όμως που έχουμε -όπως λένε- ευστοχότερη θεώρηση του γίγνεσθαι θα πούμε τούτα τα σταράτα: 

 Η υπόθεση αυτών των παιδιών  της αρβύλας, είναι καραγκιόζ -χαβαλέ .. Χώρια που είναι και προβληματικά άτομα,μπολιασμένα με την κομμουνιστική ιδεοληψία, που ως γνωστόν , όπως λένε τα ειδησεογραφικά τηλεγραφήματα... τα κακάρωσε στα 1990 παταγωδως και αδόξως, αφού πρώτα έσπειρε στον πλανήτη πολύ πόνο κι αίμα!..


Άφησε όμως τα αποσπόρια της, (ΚΚΕ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ)  τα οποία συνεχίζουν να ασχημονούν.... την ώρα που ο πρώην αρχηγός της κατασκοπείας της Σοβιετίας...ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ,  κάνει τον σταυρό του και δείχνει να σέβεται την Ορθοδοξία... Ωραία, εμείς γιατί πρέπει να συγχιζόμαστε με τους αλανιάρηδες του Βαρδαρίου;


Από την άλλη όμως μεριά πρέπει να δεχτούμε ότι η σάτιρα είναι θείο δώρο και δεν διέπεται με κανόνες και καλούπια..ούτε δα και με καθωπρεπισμούς... Εκείνο δε που χρειάζεται είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής και εν προκειμένω οι άνθρωποι της Εκκλησίας να προσέχουν τι λένε και τι πράττουν,Διαφορετικά δεν θα ξεφεύγουν από τον οίστρο της σάτιρας...καλυπτόμενοι από το σχήμα τους, το ράσο τους ...που κάθε άλλο παρά μπορεί να καλύπτει την εν γένει γύμνια τους και πολύ περισσότερο να επικαλούνται ...προστασία από τη σάτιρα, που από τη φύση της, είναι ΑΣΕΒΗΣ, ΑΥΘΑΔΗΣ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΉ! ..ΚΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΠΟΝΕΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ...ΑΤΑΞΙΕΣ...

Αλλά τι να κάνουμε; Η σάτιρα (κουτσή, στραβή... και βαρδαρέϊκη, έχει ιστορία μεγαλύτερη , προυπάρχει της Ορθοδοξίας!  Να ασεβήσουμε προς αυτήν; Κάλλιον είναι να σεβόμαστε εαυτούς, και με τις πράξεις μας, να μην την προκαλούμε... Διότι ΑΣΤΡΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΕΙ... Δεν ευθύνεται η σάτιρα, έστω κι αν πηγάζει από τα λαβωματικά αυτά άτομα της ..αρβύλας, Ευθύνονται αυτοί ...που ερεθίζουν τις εμπνεύσεις της!


Θλίψη αλλά και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Εκκλησίας, η σκληρή σάτιρα που δέχθηκε χθες το βράδυ η Εκκλησία της Ελλάδος μέσω της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

Στο πρώτο βίντεο, διακωμωδείται ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας με αφορμή την δήλωση του πως το ράσο του έχει «τριφασικό ρεύμα». Με σχόλια όπως «μητροπολίτης Ιερεμίας ο κιλοβατικός» και «το ρεύμα ημών το επιούσιο» σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την δήλωση του μητροπολίτη, προκαλώντας ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις στον χώρο της Εκκλησίας.




Στο δεύτερο βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή το αφιερωματικό εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» στον Πάπα Φραγκίσκο, εμφανίζονται μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, να «ποζάρουν» σε περιοδικά.



Ανάμεσα τους οι μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως, Θεσσαλονίκης, Καλαβρύτων και Πειραιώς αλλά και ο ηγούμενος της μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Πρόκειται για ενέργεια που ξεπερνά την καλόπιστη κριτική ή ακόμη και την σάτιρα και αγγίζει την διαπόμπευση σχολίασε στο dogma.gr τα βίντεο, μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος.
dogma.gr


ΣΧΟΛΙΟ MONIDADIAS-NEWS: Mιλάμε πια για σχολιαστικές μαλακίες... Για ποιά καλόπιστη κριτική λέμε... όταν η  σάτιρα είναι βαθέως κακόπιστη... ;Ποιούς θέλεις μωρέ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΧΑΪΔΟΛΟΓΉΣΕΙΣ; Την Εκκλησία; Μην αστειευεσαι... το ΙΕΡΑΤΕΙΟ, μπάζει σε πολλά! Ατυχώς ματαιοπονείς φιλαράκο. ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ...διότι οι συμπεριφορές των ταγών της ...είναι για τα πανηγύρια, εν πολλοίς!
Σιγά ...έτσι πως γράφουμε πάμε να απαλύνουμε τις ευθύνες, τις όποιες, των Αρβυλοφόρων του Βαρδαρίου κωλοπαίδων...  Για κοιτάξτε το θέμα βαθύτερα... Πιθανόν και να καταλάβαιτε....   


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-post_5303.html#ixzz2sMcx57By

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου