Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! 
Την ίδια ώρα που ο κ. Στουρνάρας φακελώνει τους πολίτες, φορολογώντας ακόμη και το επιπλέον σάντουιτς που τρώνε, με το πρόσχημα ότι θέλει να πιάσει την φοροδιαφυγή,  διέγραψε τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ!!! Καλά διαβάσατε: η διαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο. Αυτό αποκαλύπτει το capital.gr, σύμφωνα με το οποίο τη διαγραφή του χρέους των 230 εκατομ. ευρώ αποκάλυψαν στελέχη που μετείχαν στη συνάντηση, προσθέτοντας ότι αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου, ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου.
Μας εμπαίζουν κανονικά και οι Στουρνάρας-Παπανγιωτόπουλος και τα κόμματα από τα οποία προέρχονται, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αντίστοιχα, τα οποία επίσης φέσωσαν το δημόσιο με 270 εκατομ. ευρώ δικά τους χρέη! Κατά τα άλλα κυνηγάνε τη φοροδιαφυγή, την ώρα που τη δική τους φοροδιαφυγή και των ημετέρων την διαγράφουν ή την φορτώνουν στον λαό!

ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΖΗΤΟΥΝ 100 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΙΔΟΥ!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τις εγγυήσεις που ζητούν οι εισαγγελείς προκειμένου είτε να αφήσουν ελεύθερους τους προφυλακισμένους είτε να μην τους προφυλακίσουν. Οι περιπτώσεις πέφτουν βροχή το τελευταίο διάστημα.
1. Κοντομηνάς: 5 εκατομμύρια ευρώ εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος. Τα'δωσε και αφέθηκε ελεύθερος. 
2. Φιλιππίδης: 2 εκατομμύρια ευρώ  εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος. Τα'δωσε και αφέθηκε ελεύθερος. 
3. Λαυρεντιάδης: Οι εισαγγελείς ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος! 

ΕΡΩΤΗΜΑ: Οι κύριοι εισαγγελείς γιατί πετάνε τα εκατομμύρια σαν να είναι μαρουλόφυλα; Δεν ενδιαφέρθηκαν από πού κι ως πού ο νεαρός Φιλιππίδης βρήκε τα 2 εκατομμύρια ευρώ να δώσει ως εγγύηση; Πόθεν έσχες δεν ζητούν; ΟΧΙ!  Πήραν τα 2 εκατομμύρια από τον νεαρό Φιλιππίδη χωρίς να ρωτήσουν πώς απέκτησε τόσα εκατομμύρια!
Πώς και με ποια κριτήρια ζητούν 100 εκατομμύρια από τον νεαρό Λαυρεντιάδη; Κέρδισε ΛΟΤΤΟ; 
Ή ζητούν μαύρο, λερωμένο-ξεπλυμένο χρήμα για να το βάλουν στα ταμεία του κράτους μόνο και μόνο να δικαιολογήσουν το ...πρωτογενές πλεόνασμα; 
Λένε δηλαδή: "Φερ΄τα λεφτά κι ας είναι απ'όπου θέλει να'ναι αρκεί να τα βάλουμε στα ταμεία του κράτους"!!!
Δηλαδή οι εισαγγελείς αντί να ενδιαφέρονται για το πόθεν έσχες δίνουν την εντύπωση ότι εξελίσσονται σε εισπράκτορες εγγυήσεων ακόμη και αν αυτές προέρχονται από μαύρο χρήμα! 
Τι γίνεται ρε παιδιά; 
Μπορούμε να υποθέσουμε και κάτι άλλο: Επειδή ο νόμος τους υποχρεώνει να επιστρέψουν τα χρήματα μετά την δίκη σε αυτούς που έδωσαν την εγγύηση, θα τα δώσουν σε...ομόλογα! Σαν και αυτά που έκλεψε το δημόσιοα από τους ομολογιούχους. Τους είπε ότι θα τα πάρουν...κουρεμένα μετά από 30 χρόνια! Θα τα πάρουν λοιπόν πίσω τα λεφτά τους και ο Φιλιππίδης και ο Κοντομηνάς και ο Λαυρενιτάδης αν τα δώσει! Πώς; Σε ομόλογα που θα λήγουν το 2045!!! 
ΠΗΓΗ:http://indobserver.blogspot.gr/

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;- ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ!


Αυτό πρέπει να διαβαστεί α) από κάθε ενημερωτή blogger β) από όλους τους μικροεξουσιαστές …AΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... Δήμων και Κοινοτήτων! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Αρθ.Πρωτ. 1037. / 13-2-2014


ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ- ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ AKΡΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ!

Χθες η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ με επίσημη ανακοίνωσή της ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ BLOGGERS στην ελληνική επαρχία από τους κατά φαντασία μικροεξουσιαστές μας …ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ( που μόνο φυσικά άρχοντες δεν είναι ) Ιδού: 

“Απαγόρεψαν σε συντάκτη –μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…να βιντεοσκοπήσει δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Παγγαίου ! 

Μας είναι εξαιρετικά γνωστές οι συμπεριφορές τοπικών …αρχόντων που λόγω αγνοίας κυρίως και ιδιοτύπου σκοπιμότητας προβαίνουν σε ενέργειες που προσβάλλουν και το λειτούργημά τους και τη νοημοσύνη παντός καταντώντας να μεταβάλλονται σε κοινούς ΔΙΩΚΤΕΣ του Τύπου και της ελευθεροτυπίας .Επειδή έτσι τους κάπνισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου