Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ: "Η ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΑ"!!!

"Ζεστό" χρήμα δίνει η Ρωσία στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση ρευστότητα στην ελληνική οικονομία επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του (σπάνια ανακοινώνει τέτοια θέματα) πριν λίγο το Κρεμλίνο...

Συγκεκριμένα με αφορμή την χρηματοδότηση κατασκευής του "Ελληνικού Αγωγού" η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δώσει προκαταβολές για την κατασκευή του έργου και βέβαια να χρηματοδοτήσει τις ελληνικές εταιρείες για να το κατασκευάσουν!
Στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου επιβεβαιώνεται η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τσίπρα υπογραμμίζεται ότι "Στο πλαίσιο κατασκευής συστήματος μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ελλάδας κατά την τεηλφωνική επικοινωνία Του Ρώσου προέδρου με τον Ελληνα πρωθυπουργό επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα της ρωσικής πλευράς να εξετάσει το ζήτημα παροχής άμεσης χρηματοδότησης σε ελληνικές δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θα ενεργοποιηθούν στο έργο αυτό».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης "Συζητήθηκαν και οι περαιτέρω διμερείς επαφές σε διάφορα επίπεδα" και όπως ανέφεραν πηγές του Μαξίμου δόθηκε στην ελληνική πλευρά η διαβεβαίωση πώς "Οτι χρειαστεί η Ελλάδα θα το έχει" και βέβαια εννοούσαν ότι σε περίπτωση ρίξης με τους δανειστές θα υπ'αρξει μηχανισμός άμεσης χρηματοδότησης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

   


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου