Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!


Σκάνδαλο Μεγατόνων – Δείτε Τι Ψήφισαν Λίγο Πριν Κλείσει Η Βουλή – ΑΛΗΤΕΣ! – Ποιους Εξαίρεσαν Από Το ΦΠΑ

Ένα  ενδιαφέρον αποκαλυπτικό άρθρο διαβάσαμε πριν από λίγο στο katohika.gr!
 Δεν υιοθέτούμε-εξ ολοκλήρου το ρεπορτάζ  αν και σε πολλές λεπτομέρειες  του είναι αληθέστατο!!Απλά νομίζουμε ότι αξίζει κάποιος να το διαβάσει..
Θα σας βαράω ανελέητα γιατί είστε οι μεγαλύτερη προδότες, πιο μεγάλοι και από τον Τσολάκογλου, που μπροστά σας, ήταν άγιος… Δείτε λοιπόν τις διατάξεις ψήφισε ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ μόλις μια μέρα πριν κλείσουν την Βουλή και φρίξτε:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙ... ΤΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ; ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ!


dimoskopiseis4

«Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή»- Έρχονται και με πόσο;

Δημοσιεύθηκε: 21/08/2015 23:24
 
Για να το λέει ο εκπρόσωπος του συστήματος και των μνημονίων και «φίλος του αμερικανικού παράγοντα», όπως άλλωστε είναι γνωστός στο χώρο των ΜΜΕ και των «σπουδαγμένων» και «ψαγμένων» δημοσιογράφων αλλά και μελών του επιχειρηματικού lobby της χώρας, πιθανόν να έχει και δίκιο. Και για να αναφέρεται ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς «στα άκρα», σε άρθρο του με τίτλο «τα δόντια του λαϊκισμού» στην εφημερίδα του , σε εμάς θα αναφέρεται. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν τα κομματικά στελέχη της «Χρυσής Αυγής» και ανήρτησαν στην ενημερωτική τους σελίδα άρθρο υπό τον τίτλο, «Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή». Τι όμως πραγματικά έγραψε ο πάντα «ενήμερος» κύριος Παπαχελάς για τα «άκρα» και τα «θεριά» που έρχονται που έχει βάλει σε σκέψεις και έχει πανικοβάλλει(από όσα μαθαίνουμε)το Μαξίμου και το τυχοδιωκτικό περιβάλλον του αξιότιμου προέδρου της κυβέρνησης(μπάρμπα Φλαμπουράρηδες, Παππάδες και ΣΙΑ;)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΝ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ...

ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ-ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ, ΦΤΙΑΧΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ... ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΡΧΑΪΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΘΟΝΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ  ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ!
Ναό στην αρχαία πόλη της Παλμύρας ανατίναξαν οι τζιχαντιστές

Ναό στην αρχαία πόλη της Παλμύρας ανατίναξαν οι τζιχαντιστές

Έχουν τον έλεγχο της αρχαίας πόλης εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποκεφάλισαν αρχαιολόγο και κρέμασαν το κεφάλι του σε κίονα
Ναό στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, στη Συρία, ανατίναξαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με καταγγελία του διευθυντή αρχαιοτήτων και μουσείων της χώρας.
«Το Ισλαμικό Κράτος τοποθέτησε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στον ναό και τον ανατίναξε. Το κτίριο καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό» αποκάλυψε ο Μααμούν Αμπντουλκαρίμ.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον ναό του Βάαλ – Δία.
Οι Τζιχαντιστές έχουν τον έλεγχο της αρχαίας πόλης εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποκεφάλισαν αρχαιολόγο και κρέμασαν το κεφάλι του σε κίονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου