Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η… ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗ» Βίντεο

papas


Είναι ωφέλιμο να γνωρίζουμε καλά τον αρχηγό της λεγόμενης καθολικής, (το σωστό παπικής), εκκλησίας, που επιδιώκει με κάθε μέσο την ένωση με τους Ορθοδόξους με τον άριστο «αδελφό» του, όπως αποκλήθηκε, τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Όπως διδάσκει ο Ποντίφικας, όλα είναι “αγάπη» και η αγάπη αυτή καταργεί κάθε περιορισμό, κάθε αμαρτία, κάθε κόλαση και παράδεισο. Η αγάπη αυτή επιτρέπει τα πάντα, όλες τις θρησκείες. Η αγάπη αυτή επιτρέπει να κάνεις ότι γουστάρεις, χωρίς κανένα περιορισμό και να μην έχεις καμία συνέπεια. Η αγάπη αυτή είναι το ύψιστο κατόρθωμα της επιτυχίας. Η αγάπη αυτή επιτρέπει όλων των ειδών τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, καταργεί κάθε προκατάληψη και ανοίγει τον δρόμο για όλες τις δυνατές εμπειρίες. Σε αυτή την αγάπη όλα επιτρέπονται!
Η αγάπη είναι η απόλαυση, ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία γυναίκα, ένα καταπληκτικό σπορ, ένα δραστικό ποτό που σε ανεβάζει.
Αγάπη είναι να περνάς καλά. Αγάπη είναι να απολαμβάνεις όλα τα υλικά αγαθά. Αγάπη για όλες τις υλικές εμπειρίες. Σε αυτή την αγάπη δεν υπάρχει καμία αμαρτία, καμία ενοχή για τις πράξεις σου όσο και αν αυτές σε οδηγούν στην κόλαση. Μπορείς να αγαπάς, να κλέβεις, να βιάζεις ,να κάνεις ότι σου κατέβει εκείνη την στιγμή , όπως π.χ. τα μηνύματα που μεταδίδουν τα κινούμενα σχεδία των Simpsons!
Έτσι περνούν αυτά τα μηνύματα σε μια νεολαία ακέφαλη και χωρίς σκέψη, χωρίς διάκριση, χωρίς δυνατότητα επιλογής και κάνουν μια νεολαία ακόρεστη και ανικανοποίητη με αυτή την πλαστή αγάπη τους, με μια αγάπη της πλάνης, με μια αγάπη της καταστροφής του ανθρώπου μέσα στα πάθη του και στις διαστροφές του.
Αλλά αυτή δεν είναι η αληθινή αγάπη, η αγάπη που σε σώζει, μήπως η αληθινή αγάπη είναι αλλού ? :
«καὶ ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς καρδίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ψυχῆς σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ἰσχύος σου. αὕτη πρώτη ἐντολή.» Μαρκ. 12,30

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου