Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016


ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


            Η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα σχολιάζει την επικαιρότητα




ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ 

ΑΙΜΑ...και ετοιμάζεται πάλι να χτυπήσει 

τη δύση..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!
Να πού καταντήσαμε με τους Ισλαμοφασίστες, που η Δύση τούς δίνει τόσο αέρα πια! Γιατί αυτό υποκρύπτεται πίσω από την προσπάθεια απαγόρευσης δημοσιεύσεων "γυμνών", μηδέ των έργων τέχνης εξαιρουμένων. Μην τυχόν και παρεξηγηθούν οι... βάρβαροι και τι θα απογίνωμεν χωρίς βαρβάρους!!!! Και με τα δικά μας αγάλματα τι θα γίνει; 

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ...ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ 
     

Για κάτσε φρόνιμα ρε μαστορα και να σέβεσαι τη διιεθνη νομιμότητα είναι το μήνυμα της Κυπριακής Κυβέρνησης στον τζιτζιφιόγκο του ΟΗΕ!


Την άποψη ότι το Κυπριακό είναι επιλύσιμο και πως δεν μπορεί εύκολα να καταρρεύσει η διαδικασία των συνομιλιών, εξέφρασε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, σε συνέντευξή σε εφημερίδα της Κύπρου.

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ...
Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Ν.Φάρατζ κατά την επιστροφή του στην Βρετανία 



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Νάιτζελ Φάρατζ ήταν όπως όλα δείχνουν το "τροχαίο ατύχημα" (η φωτό στο εξώφυλο είναι από το αεροπορικό "ατύχημα" του 2010) που είχε ο ηγέτης του UKIP ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Volvo που οδηγούσε για να βγει εκτός δρόμου μετά από δολιοφθορά που υπέστησαν οι τροχοί του οχήματος και επιβεβαιώνει η γαλλική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου