Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΙΦΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...ΜΕΣΩ ΚΥΠΡΟΥ!!

Έλυσαν τον γρίφο της Αμφίπολης
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα ευρήματα του λόφου Καστά της Αμφίπολης προχώρησε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη σε διάλεξη την οποία έδωσε στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε, υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε να ληφθεί σοβαρά υπόψη το ενδεχόμενο ο τάφος να ανήκει στον Ηφαιστίωνα. Τα νέα αυτά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, λύνουν αρχικά τον μεγάλο γρίφο σε ό,τι αφορά το πρόσωπο για το οποίο δημιουργήθηκε το μνημείο.

Όπως υποστήριξε η διακεκριμένη αρχαιολόγος σχετικά με τα στοιχεία που δείχνουν το πρόσωπο για το οποίο κατασκευάστηκε το μνημείο: «πιο ασφαλές από μια επιγραφή, μάλιστα δύο επιγραφές έχουμε που να αναφέρουν το "Παρέλαβον Ηφαιστίωνος" είναι κάτι πολύ σοβαρό».

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ... ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΠΑΠΠΑ, ΑΣΧΕΤΕ!

ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΣΡ-FCC!

Γράφει ο Κ.Π.
«Κύριε υπουργέ δεν είστε Υπουργός Βόρειας Κορέας, και δεν θα επιτρέψουμε σε κάθε υπουργό να το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε(προς Παππά που διαμαρτύρεται)….
κάτσε κάτω, κάτσε κάτω ….να ντρέπεσαι άσχετε, μπλέκεις το κοινοβούλιο, κάτσε κάτω άσχετε, δεν θα τραμπουκίζεις εδώ. Ντροπή σου άσχετε, να κάτσεις κάτω, είσαι άσχετος κάτσε κάτω…κάτσε κάτω άσχετε» ΒΟΥΛΗ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

«Οι πολιτικοί που τους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα». Enoch Powell, Βρετανός πολιτικός

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ''ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ''...

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας παίρνει τόση ώρα να βρείτε το γάλα ή τα αβγά...
όταν «πετάγεστε» στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσετε τα βασικά, ή γιατί τα λουλούδια βρίσκονται πάντα κοντά στην είσοδο των πολυκαταστημάτων;

Σύμφωνα με τα πορίσματα μιας έρευνας που δημοσιεύει ο ιστότοπος της Mirror, πρόκειται για «ψυχολογικά εργαλεία» που χρησιμοποιούν τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να δημιουργήσουν την κατάλληλη διάθεση στους πελάτες τους ώστε να γεμίσουν το καλάθι των αγορών τους, ακόμα κι αν έχουν πεταχτεί στο κατάστημα για να προμηθευτούν ένα-δύο προϊόντα.

ΕΝΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΧΑΖοΜΑΡΕΣ

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΣ- ΙΠΠΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑΜΟΝ ΕΚ ΜΠΑΜΠΟΥ...

H ΕΡΤ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (Την ξέρετε την μανδάμ; Εμείς όχι...)

Σε απάντηση της προσωπικής ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου της κυρίας Αντριάνας Παρασκευοπούλου, το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ χαρακτηρίζει προσβλητική τη συμπεριφορά της και επισημαίνει τα ακόλουθα...

«Προξενεί -αν μη τι άλλο- απορία ο ισχυρισμός περί απομάκρυνσης και υποβιβασμού της δημοσιογράφου, τη στιγμή μάλιστα που η Διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί τον στρατηγικό σχεδιασμό για τη βελτίωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου άρχισε το καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, παρουσιαστές, θεματολογία κλπ.
Η σημαντικότερη ίσως από αυτές τις αλλαγές είναι η προβολή ενός ωριαίου δελτίου ειδήσεων – το πρώτο σε όλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου