Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

epidoma

Έρχονται νέα προγράμματα από το ΟΑΕΔ που αφορούν ανέργους από 25 εως και 64 ετών με συνολικό προυπολογισμό 220 εκατομμύρια ευρώ.
Τα δύο συγκεκριμένα νέα προγράμματα αυτά αφορούν το πρώτο "Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας” και το δεύτερο δεύτερο “Επιταγή κατάρτισης ανέργων 29 εως 64 ετών σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση”.

tourkiaaa

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!

Όσο οι Κούρδοι πλησιάζουν στο στόχο τους, οι Τούρκοι γίνονται όλο και πιο ανήσυχοι.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της κυβέρνησης Γιαλτσίν Ακντογάν δήλωσε:’’Η Τουρκία επιθυμεί τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας έκτασης 10 χιλιομέτρων στη συριακή πλευρά της μεθορίου της, η οποία θα περιλαμβάνει την πόλη Αζάζ, προκειμένου να αποτρέψει προσπάθειες να «αλλάξει η δημογραφική δομή» της περιοχής’’.

agiasofia

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Με παρέμβαση της σε άρθρο που δημοσιεύεται μάλιστα σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η γνωστή Τουρκάλα αρθρογράφος Λέιλα Ιπέκσι, πρότεινε να παραχωρηθεί η εκκλησία της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης στην ορθόδοξη τελετουργία!

aegeanghost

ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ- ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!

Απίστευτες κι όμως αληθινές οι χθεσινές τουρκικές παραβιάσεις, καθώς η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Χθες μόνο, εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της Ελλάδας 14 μαχητικά F-16, 5 ελικόπτερα επιθετικού τύπου αλλά και 2 κατασκοπευτικά CN-235. Μιλάμε δηλαδή για 21 παραβιάσεις σε μία ΜΟΝΟ ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου