Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί απεργοί υπάλληλοι από τους τρείς δήμους της Π.Ε. Ξάνθης “άλωσαν” το γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κου Ζεϊμπέκ Χουσεΐν στο κέντρο της πόλης από … αέρος.

Δεν τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έκλεισαν τις εισόδους της οικοδομής που στεγάζει το πολιτικό γραφείο του ο Βουλευτής για να του επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να θυροκολλήσουν το πανό με “γραμμένη” την κατάφωρη αγανάκτησή τους.

Επιστράτευσαν εργαλεία της δουλειάς τους δυο απορριμματοφόρα, ευτυχώς δεν προχώρησαν στην τελική φάση του σχεδίου τους που εάν είχαν προκληθεί θα υλοποιούσαν… θα γέμιζε ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Ξάνθης από … απορρίμματα. Δρόμος μπρος από το γραφείο του Βουλευτή.

Με το καλαθοφόρο του δήμου "ανέβηκε" υπάλληλος και κρέμασε το πανό στο μπαλκόνι συνοδευόμενο από μαύρες σημαίες …. από αέρος…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΨΆΡΕΨΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ!μΙΑ ΑΠΌ ΤΙς ΑΙΤΊΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΌ ΔΗΜΟΣΙΟ!

«Δεν ακουμπήσαμε καθόλου την ιερή αγελάδα, κανείς στο δημόσιο δεν έχασε τη δουλειά του»

Για «ιερή αγελάδα» του Δημοσίου, την οποία «δεν ακουμπάμε καθόλου», έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, ασκώντας κριτική στην πολιτική των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου