Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ> http://www.thrakitoday.com/

Περίεργη, τουλάχιστον, η υπόθεση που έφτασε στα χέρια μας με έγγραφο(tourkikanea.gr) που αν δεν είναι “κατασκευασμένο” είναι τουλάχιστον, απαράδεκτο νομικά, διπλωματικά, και εν πολλοίς διοικητικά και κοινωνικά. Εγείρει σοβαρότατο θέμα λειτουργίας της Περιφερειακής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ για το πώς αντιλαμβάνεται τον ρόλο που ανατέθηκε στους διοικούντες.

Προσπαθεί να ανατρέψει το έως τώρα νομικό καθεστώς «Περί θρησκευτικών λειτουργών της Μουσουλμανικής Μειονότητας στην Ελλάδα» και την «εκλογή Μουφτήδων στην Θράκη» όπως προβλέπετε από την Συνθήκη της Λωζάννης και τις Μορφωτικές Συμφωνίες, παρακολουθήματα της ως άνω Συμφωνίας.

ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΚΩ...

Τι αναφερει η Χ.Α για το κυνήγι Καμμένου στη Κω:” Ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα, ψευτοπατριώτης ελικοπτεράκιας του Σινούκ” (φωτο&βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 03/02/2016 16:48
 
kammenos-kos2


Toν περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι κάτοικοι του νησιού
Στροφή για Λέρο έκανε το Chinook του (συγ)Καμμένου μόλις αντίκρισε εκατοντάδες Έλληνες να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Φοβήθηκε δεύτερο γύρο με τομάτες, αυγά και γιαούρτια παρά την αστυνομοκρατία. Βροχή χημικών από τα ΜΑΤ για τα hot-spots λαθρομεταναστών
Μόλις χθες ο Καμμένος εξύβριζε τους κατοίκους της πολύπαθης Κω, δηλώνοντας από το υπουργείο ότι: “αντιδρούν στο hot-spot αυτοί που βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες”. Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, που η ζωή τους έχει καταστραφεί λόγω της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής, περίμεναν με άγριες διαθέσεις στο νησί τους τον υπουργό του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου