Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! (Γιατί είναι ψέματα;) Τη διάλυση της Ευρώπης τη μεθοδεύπουν οι Σιωνιστές. Διαβάστε τα Πρωτόκολλα της Σιων!

Σάλος έχει προκληθεί διεθνώς από το εξώφυλλο ενός Πολωνικού δεξιού περιοδικού στο οποίο εικονίζεται μια λευκή γυναίκα τυλιγμένη με την σημαία της Ευρώπης να δέχεται επίθεση από άνδρες με μελαμψά χαρακτηριστικά.



Συγκεκριμένα στο εξώφυλλο του περιοδικού wSieci (Το δίκτυο) εκτός από την γυναίκα εμφανίζονται μόνο τα σκουρόχρωμα ανδρικά χέρια υπονοώντας μη ευρωπαίους άνδρες, σε μια σαφή αναφορά στις επιθέσεις που καταγγέλθηκαν πρόσφατα κυρίως στη Γερμανία. Η φωτογραφία συνοδεύεται από τον τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης».
Χρήστες του Twitter παραπονιούνται συγκρίνουν το εξώφυλλο με αφίσες της ναζιστικής προπαγάνδας πριν και κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που εικόνιζαν γυναίκες να δέχονται επιθέσεις από Εβραίους και βορειοαφρικανούς.

Το περιοδικό αναφέρει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει όλα τα ζητήματα σχετικά με το μεταναστευτικό που τα μέσα ενημέρωσης και οι Βρυξέλλες κρύβουν από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Το wSieci έχει ιστορικό προκλητικών και ακραίων εξωφύλλων, όπως εκείνο που εικόνιζε την πρώην πρωθυπουργό Εβα Κόπατς με μπούρκα και ζωσμένη με εκρηκτικά


ΠΗΓΗ:http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου