Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ  ΣΟΡΟΣ: «Ο Πούτιν είναι ο κίνδυνος για την Ευρώπη όχι η ISIS»!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNkRZCH1XW2DZyZevKEdpk5FxkJu1G-9DRU_QZhdbuYP4HUJxep0W-B8xxZPWybjq2ZZoOOAv5fACg0Nc5ZVo3s1Z9_AkMo6nTkKTIIQhsasD7NfhkXniL_Xj4sIoh0wQ-fpgeprMOfWc/s640/SOROS.jpg

Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τεράστιο λάθος που πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σύμμαχος στην μάχη κατά της ISIS, επισημαίνει ο διεθνής κερδοσκόπος και χρηματοδότης των λαθρο και των ΜΚΟ , Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα Guardian.

Στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αποσύνθεση και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει αυτό είναι να

πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία, λέει ο άνθρωπος που σε προηγούμενα άρθρα του έχει καταφερθεί κατά των κλειστών συνόρων στην Ευρώπη ενώ χρηματοδοτεί ΜΚΟ που φέρουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. .

Στο επίμαχο άρθρο του, o Σόρος επισημαίνει ακόμη ότι Ε.Ε. και Ρωσία επιδίδονται σ΄ένα bras de fer και το θέμα είναι ποια θα καταρρεύσει πρώτη:

«Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε γιατί οι ΗΠΑ και οι ηγέτες της Ε.Ε πιστεύουν τα λόγια του Πούτιν και δεν τον κρίνουν από την συμπεριφορά του. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι οι δημοκρατικοί πολιτικοί προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πολίτες ζωγραφίζοντάς τους μια πιο όμορφη πραγματικότητα από αυτή που ισχύει. Είναι γεγονός ότι, η Ρωσία του Πούτιν και η Ε.Ε έχουν εμπλακεί σ' έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο: το ερώτημα είναι ποια από τις δύο θα καταρρεύσει πρώτη», προσθέτει ο Αμερικανός επενδυτής.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου