Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο δικος μας καλογερος-ερευνητής χαρακτηριζει τους γιατρους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !



ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ.. προκειμένου να πουλήσει την αλοιφή του!

ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ... ΑΔΑΠΑΝΑ & ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΟΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! 
(Αχ αυτή την τρομοκρατία της ιατρικής..Θα την πολεμάμε άχρι θανατου! ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.. Γιγαντώθηκε η ιατρική και και παραλύει από φόβο ο κοσμάκις) ΟΛΟΙ ΟΙ Α & Β διαλογης σταθμοι  T.V ξεσαλώνουν καθημερινά με τρομακρατικές ιατρικές συμβουλές... Πέφτει παραδάκι και τα κανάλια κατατρομοκρατούν τους πάντες. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!)

Η  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ:

Μυκητίαση ποδιών και νυχιών ποιους κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε.

Σήμερα, ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου MD θα σας αποκαλύψει, πώς τα σύγχρονα επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τέτοιες επικίνδυνες και δυσάρεστες παθήσεις, όπως οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, στο σπίτι, μέσα σε ένα μόλις μήνα.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Σήμερα, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση με το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια ως ένα αισθητικό "ελάττωμα" και πιστεύουν, ότι το πρόβλημα αυτό δεν ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία. Είναι όμως έτσι; Ας μάθουμε!
Ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου στην εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας", αποκαλύπτει πώς θα θεραπεύσετε τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια
Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται "ονυχομυκητίαση" συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι αν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, τότε η εξελισσόμενη μυκητίαση θα αυξήσει τις πιθανότητες επιδείνωσης της παθήσεως!
Συνεπώς, ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια μπορεί να εξελιχθεί ως σοβαρό επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή του ατόμου! Εδώ, θα ήθελα να σημειώσει τα εξής:
Αρχικά, η μυκητίαση δεν είναι ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια, αλλά μια πλήρηςπαρασιτική μόλυνση του οργανισμού. Το πρόβλημα της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα, τα οποία χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν "καταφύγιο". Δεύτερον, η μυκητίαση από μόνη της δεν αποτελεί θανάσιμη απειλή, αλλά δρα ως καταλυτικός παράγοντας σε όλες τις παθήσεις, που πιθανώς έχετε ήδη.
Απλά μιλώντας, αν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με το στομάχι ή το συκώτι σας, τότε η παρουσία της μυκητίασης θα επηρεάσει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αυξήσει την πιθανότητα για επιδείνωση του χρόνιου προβλήματος.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης
Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης; Πώς μπορεί να διαγνωσθεί αν υπάρχει ήδη απειλή;
Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης:
  • - Σκάσιμο των εσωτερικών πτυχώσεων των δακτύλων (ως κανόνας, μεταξύ του 1ου και του 2ου ή του 4ου και του 5ου δακτύλου).
  • - Εξογκώματα στο δέρμα
  • - Φαγούρα
  • - Κοκκινίλα
  • - Αίσθηση καψίματος
  • - Παχύτερα δάκτυλα, εύθραυστα και κατεστραμμένα νύχια

Όλα ξεκινούν στην περιοχή της πατούσας, συχνότερα ανάμεσα στα δάκτυλα. Το πρώτο σύμπτωμα της μυκητίασης στα πόδια είναι η φολίδωση του δέρματος, μαζί με κάψιμο και φαγούρα.
Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, σχεδόν το 20% των Ελλήνων πάσχει από μυκητίαση. Μερικοί ασθενείς βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια και είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, όμως κάποιοι άλλοι έχουν αφήσει τη μυκητίαση να προχωρήσει αρκετά και η θεραπεία θα χρειαστεί χρόνο. Επίσης, το πρόβλημα είναι, ότι δεν αναζητούν όλοι την ιατρική βοήθεια. Πολλοί, για κάποιο λόγο, πιστεύουν, ότι η μυκητίαση θα εξαφανιστεί από μόνη της ως δια μαγείας και όλα θα γίνουν όπως πριν. Στην πραγματικότητα όμως, τα παράσιτα αυτά δεν εξαφανίζονται εκτός κι αν κάνετε κάτι γι' αυτό. Η μυκητίαση θα εξαπλωθεί περαιτέρω στο υπόλοιπο σώμα, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το πόδι και τα νύχια.
Θεραπεία της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια
Τώρα, φτάσαμε επιτέλους στο κύριο μέρος, πώς δηλαδή θα θεραπεύσουμε το πρόβλημα αυτό. Σύμφωνα με τη συμβατική ιατρική, που προσφέρουμε στα νοσοκομεία και τις κλινικές, τα μολυσμένα νύχια αφαιρούνται χειρουργικά, ενώ μετά ακολουθεί μια περίοδος ανάρρωσης, διάρκειας 1-2 μηνών. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια αρκετά "βάρβαρη" μέθοδο, δεδομένου ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Ωστόσο, οι γιατροί προτείνουν τη μέθοδο αυτή στο 99%των περιπτώσεων! Σηκώστε τα χέρια, όσοι δεν θα θέλατε να λύσετε το πρόβλημα χειρουργικά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου Λοιπόν, μπορώ να δω πάρα πολλά χέρια σηκωμένα!
Τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι, για να θεραπευτεί η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια, και προσπαθούμε σκληρά να εντάξουμε τους τρόπους αυτούς στο ιατρικό σύστημα.
Πολλά ειδικευμένα ιατρικά κέντα και ιατρεία προσφέρουν στους ασθενείς τους διάφορες μεθόδους θεραπείας της ονυχομυκητίασης. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικά η τιμή. Το κόστος των συνεδριών, για τη θεραπεία της μυκητίασης, ανέρχεται περίπου στα 1000 ευρώ. Ξεκάθαρα, δεν είναι μια λύση προσιτή για όλους.
Φυσικά, δεν ήρθα σήμερα στο στούντιο, για να τελειώσουμε την εκπομπή με μια απαισιόδοξη δήλωση. Η κα. Νίκη Ιωαννίδου, η οποία υπέφερε από μια παραμελημένη περίπτωση ονυχομυκητίασης μόλις πριν ένα μήνα, θα με βοηθήσει να φέρω λίγη αισιοδοξία στο θέμα αυτό. Κατάφερε να θεραπεύσει το πρόβλημα με μια ειδική κρέμα ενάντια στα παράσιτα και τους μύκητες .

Η καλεσμένη της εκπομπής

Νίκη Ιωαννίδου
Ξεκινήσαμε μια ανεξάρτητη δοκιμή της κρέμας, στο ιατρικό μας κέντρο. Με βάση τα αποτελέσματα, μπορεί να λεχθεί, ότι η κρέμα πραγματικό βοηθά όλους τους ασθενείς. Στο 97% των περιπτώσεων, θεράπευσε πλήρως τη μυκητίαση από τα πόδια και τα νύχια του ασθενή. Μετά τη θεραπεία, η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μιας περαιτέρω επιδείνωσης, η οποία ανάλογα τις συνθήκες, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά την τιμή, η κρέμα Fungalor είναι 30-40 φορές φθηνότερη, σε σχέση με τις επεμβάσεις στα ιατρικά κέντρα. Και μπορούμε να πούμε, ότι η αποτελεσματικότητα είναι και ακόμα μεγαλύτερη.
Ορίστε οι φωτογραφίες της Νίκης (ήταν μία από τις συμμετέχουσες στην ομάδα δοκιμής). Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κρέμας, κατά τη διάρκεια εφαρμογής 30 ημερών.
Το αποτέλεσμα της κρέμας, κατά τη διάρκεια των 30 ημερών
Είμαστε 100% πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα της κρέμας
Πρώτον, αποτελεί ένα επίσημα πατενταρισμένο προϊόν, το οποίο έχει περάσει από κλινικούς ελέγχους. Δεύτερον, έχουμε δοκιμάσει το προϊόν σε δικούς μας ασθενείς, ανεξάρτητα από τις επίσημες στατιστικές. Όπως ήδη έχω γράψει, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η κρέμα Fungalor περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: Άρνικα, η οποία με τις αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές τις ιδιότητες, σας απαλλάσσει από τη φαγούρα και καταστρέφει τις αποικίες των μυκήτων. Καμφορά, που δρα αντισηπτικά και Μέντα, που βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο. Το Χαμομήλι προσφέρει ένα ηρεμιστικό, καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Salvia, που θεραπεύει και αντιμετωπίσει τις φλεγμονές. Τέλος, το Ελαιόλαδο, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα, κάτι πολύ σημαντικό μετά από μια μακρά, κουραστική μέρα.Η κρέμα εξαφανίζει τη μυκητίαση (περιλαμβανομένων αυτών που θα αφαιρούνταν μόνο χειρουργικά) και επιλύει πολλά προβλήματα, όπως φαγούρα, φολίδωση, δυσάρεστη αίσθηση στα πόδια και φυσικά την κακοσμία.
Είναι πραγματικά μια μοναδική θεραπεία, η οποία γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε όλο τον κόσμο. Το Υπουργείο Υγείας έχει συμπεριλάβει την κρέμα στη λίστα των φαρμάκων, τα οποία μπορούν να πωληθούν στη χώρα μας, σχεδόν στην τιμή του κόστους. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να μπορούν να αγοράσουν την κρέμα με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα στο Διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να υποβάλει μια παραγγελία και να αγοράσει την κρέμα για προσωπική χρήση. Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Η εφαρμογή της δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.
Φυσικό προϊόν για τη μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια
Αυτή τη στιγμή, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε με τους φαρμακοποιούς, όμως όλοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από το Fungalor. Όμως η θέση μας είναι διαφορετική: θα πρέπει να πωλείται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να μπορεί να αγοραστεί από ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται (κάτι πολύ σημαντικό, λόγω της μαζικής εμφάνισης της μυκητίασης).
Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την εφαρμογή της κρέμας;
Η κρέμα Fungalor δεν αποτελεί χημικό φάρμακο, άρα δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων μας, η κρέμα χορηγήθηκε σε 17254 ασθενείς του κέντρου μας και κανένας δεν παρουσίασε αλλεργία στα συστατικά. Η κρέμα δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει αποτελεσματικά το σώμα από τους διάφορους μύκητες, περιλαμβανομένων των πιο επικίνδυνων. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω, ότι η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από παιδιά.
Για να συνοψίσω, θα ήθελα να αναφέρω ένα παλιό ρητό "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πνίγεται". Η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια δεν είναι απλώς ένα αισθητικό ελάττωμα, αλλά μια σοβαρή ασθένεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες. Καλύτερα να φροντίσετε το πρόβλημα τώρα κιόλας, πριν να είναι πολύ αργά.
Υ.Γ. Κάναμε ένα αίτημα προς τον κατασκευαστή της κρέμας. Τώρα, υπάρχει η δυνατότητα μόνο για τους αναγνώστες μας, για παραγγελία του Fungalor στη μισή τιμή!
Μείνετε υγιείς και τα λέμε την επόμενη φορά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου, εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας".
07.05.2016
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑΠΑΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...
Έχει δίκαιο ο καλόγερος π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ; 

Οι μύκητες στα νύχια των ποδιών – ή αλλιώς ονυχομυκητίαση – είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εξίσου οι άνδρες με τις γυναίκες. Τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης περιλαμβάνουν την φλεγμονή, το πρήξιμο, τον πόνο, το κιτρίνισμα και την πάχυνση των νυχιών. Μερικές από τις κύριες αιτίες της ονυχομυκητίασης είναι οι συνθετικές κάλτσες, τα αφύσικα επίπεδα PH στο δέρμα, το υπολειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, η συνεχής έκθεση στην υγρασία, ο ιδρώτας, η κακή υγιεινή και ο διαβήτης.

Όταν η ονυχομυκητίαση δεν θεραπεύεται άμεσα και σωστά μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο ή ακόμα και την πλήρη απώλεια του νυχιού. Τα καλά νέα πως η πάθηση αυτή είναι πλήρως θεραπεύσιμη και αρκετά οικονομική. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυσικές θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την ονυχομυκητίαση μέσα σε έναν ή δύο μήνες.
 
1. Tea tree oil.
Το έλαιο αυτό έχει αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες και βοηθά ιδιαίτερα στην θεραπεία της ονυχομυκητίασης καθώς και άλλων μολύνσεων των δέρματος. Εάν υποφέρετε από την μυκητίαση αυτή χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι με το λάδι αυτό για να τρίψετε ελαφρά το μολυσμένο νύχι για δέκα λεπτά, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα μικρό βουρτσάκι για να καθαρίσετε την περιοχή. Πριν την διαδικασία αυτή, είναι σημαντικό να αναμείξετε το έλαιο ισομερώς με ελαιόλαδο ή έλαιο θυμαριού. Η θεραπεία θα δώσει λύση εάν η μόλυνση είναι νέα.

2. Μαγειρική σόδα.
Η μαγειρική σόδα – που μπορεί να βρεθεί σε κάθε σπίτι – μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμη στην θεραπεία της ονυχομυκητίασης. Θα χρειαστείτε μισή κούπα μαγειρικής σόδας, τέσσερεις κούπες ζεστού νερού, ένα τέταρτο της κούπας οξυζενέ καθώς και μισή κούπα αλάτι. Αναμείξτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέστε ένα τέταρτο της κούπας λευκό ξύδι. Μουλιάστε το μολυσμένο νύχι σε ξύδι και έπειτα με την βοήθεια ενός βαμβακιού απλώστε το μείγμα και καλύψτε το δάχτυλο με γάζα. Επαναλάβετε κάθε δέκα ώρες για περίπου τέσσερεις εβδομάδες. Εάν η θεραπεία αυτή συνεχισθεί, ο μύκητας θα εξαφανισθεί άμεσα.

3. Έλαιο πορτοκαλιού.
Ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης του ονυχομύκητα είναι η χρήση του αγνού ελαίου πορτοκαλιού. Κάθε είδους ελαίου πορτοκαλιού έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του μύκητα. Με την βοήθεια ενός σταγονόμετρου βάλτε μερικές σταγόνες καθημερινά μεταξύ των δακτύλων, κάτω και γύρω από τα νύχια και αφήστε το να δράσει για μια ώρα.
Το έλαιο αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ή μερικές παρενέργειες, είναι συνετό να δοκιμαστεί μια μικρή αραιωμένη ποσότητα του ελαίου σε μια μικρή περιοχή μερικές μέρες πριν την εφαρμογή του στην μολυσμένη περιοχή.

4. Λευκό ξύδι.
Το λευκό ξύδι είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία της ονυχομυκητίασης. Αναμείξετε ένα μέρος λευκού ξυδιού με δύο μέρη ζεστού νερού. Μουλιάστε το μολυσμένο νύχι στο μείγμα για δέκα με δεκαπέντε λεπτά ημερησίως μέχρι να θεραπευτείτε πλήρως. Σε περίπτωση ερεθισμού, προσθέστε λίγο περισσότερο νερό και επαναλάβετε την διαδικασία ανά δύο μέρες. Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσετε καλά την περιοχή μετά το ξέβγαλμα, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα ο μύκητας να εξαπλωθεί.

5. Σκόρδο.
Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη, η οποία επίσης έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία. Για γρήγορα αντιμετώπιση της πάθησης αναμείξτε ίσα μέρη έλαιο σκόρδου και λευκού ξυδιού. Εφαρμόστε το μείγμα πάνω και γύρω από το νύχι και καλύψτε το καλά. Το μείγμα αυτό μπορεί να επιβραδύνει την δραστηριότητα του μύκητα μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε έλαιο σκόρδου, μπορείτε να φτιάξετε συνθλίβοντας δύο σκελίδες σκόρδου και προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αφήστε το μείγμα αυτό να καθίσει για 24 ώρες. Εάν σας φαίνεται περίπλοκη σαν διαδικασία, μπορείτε να τρώτε μια σκελίδα σκόρδο την ημέρα.

6. Μηλόξυδο.
Για την θεραπεία αυτή αναμείξτε ίσα μέρη μηλόξυδου και νερού. Μουλιάστε το μολυσμένο νύχι για μισή ώρα ημερησίως στο διάλυμα. Μετά το πέρας της μισής ώρας, στεγνώστε το δάχτυλό σας καλά. Εάν η θεραπεία συνεχιστεί καθημερινά για μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση. Μια άλλη λύση είναι να φτιάξετε ένα αντιμυκητιασιακό scrub απολέπισης, αναμιγνύοντας ρυζάλευρο και μηλόξυδο. Απλώστε την πάστα που δημιουργήθηκε από την ανάμειξη πάνω στην μολυσμένη περιοχή και τρίψτε απαλά. Η θεραπεία αυτή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και θα κρατήσετε το δέρμα σας απαλό.

7. Στοματικό διάλυμα.
Τα στοματικά διαλύματα έχουν την δυνατότητα να σκοτώνουν τα βακτήρια και τα μικρόβια του στόματος και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην θεραπεία της ονυχομυκητίασης. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα τους σε οινόπνευμα καθώς και στις διάφορες ενώσεις που δρουν ως ισχυρά αντισηπτικά και κρατούν μακριά τα επιβλαβή βακτήρια και τους μύκητες. Γεμίστε μια μικρή λεκάνη με στοματικό διάλυμα, λίγο ξύδι και χυμό φρέσκων λεμονιών. Μουλιάστε τα πόδια σας για δέκα με δεκαπέντε λεπτά κάθε μέρα και στην συνέχεια τρίψτε ελαφρά την μολυσμένη περιοχή. Επαναλάβετε την διαδικασία έως ότου το μολυσμένο νύχι αντικατασταθεί πλήρως από νέο.

8. Έλαιο λεβάντας.
Το έλαιο λεβάντας έχει πολλές αντιμυκητιιακές και αντισηπτικές ιδιότητες που μπορούν να καταπολεμήσουν κάθε είδους μόλυνση και να αποτρέψει τυχόν δερματικούς ερεθισμούς. Πάρτε ίσες ποσότητες έλαιο λεβάντα έλαιο tea tree, αναμίξτε τα και ζεστάνετέ τα ελαφρώς. Με την βοήθεια βαμβακιού εφαρμόστε μικρή ποσότητα του διαλύματος γύρω από το νύχι, δύο με τρείς φορές την μέρα. Συνιστάται η εφαρμογή του διαλύματος πριν τον νυχτερινό ύπνο. Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές μάλλινες κάλτσες μετά την εφαρμογή με σκοπό να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

9. Έλαιο ρίγανης.
Το έλαιο αυτό έχει αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, αντιπαρασιτικές, αντιικές, αναλγητικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες, επομένως είναι εξαιρετικό στην θεραπεία της ονυχομυκητίασης. Αναμείξτε δύο σταγόνες ελαίου με ένα κουταλάκι του γλυκού παρθένου ελαιόλαδου. Με την βοήθεια ενός σταγονόμετρου ή βαμβακιού επαλείψτε την μολυσμένη περιοχή τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Ακολουθήστε την θεραπεία αυτή καθημερινά για τρείς εβδομάδες προκειμένου να δείτε θετικά αποτελέσματα.

10. Χυμός λεμονιού.
Ο χυμός του λεμονιού έχει αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Το κιτρικό οξύ που περιέχεται στον χυμό αυτόν εμποδίζει την εξάπλωση του μύκητα. Εφαρμόστε μια ποσότητα φρέσκου χυμού λεμονιού στην μολυσμένη περιοχή και αφήστε την να δράσει για δέκα λεπτά, στην συνέχεια ξεπλύνετε την περιοχή με χλιαρό νερό και σκουπίστε καλά. Η θεραπεία αυτή είναι συνετό να επαναλαμβάνετε καθημερινά για ένα μήνα ή και περισσότερο. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε ίσα μέρη χυμού λεμονιού και ελαιόλαδου και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να κάνετε μασάζ στην περιοχή. Το λεμόνι βοηθά στον έλεγχο της λοίμωξης ενώ το λάδι θα κρατήσει το δέρμα σας απαλό.

11. Γαρύφαλλο και Καμφορά 
 Εξαιρετικά αντιμηκητησιακά είναι το αιθέριο έλαιο γαρυφάλλου και το αιθέριο έλαιο καμφοράς. (για τον ίδιο λόγο πολλοί κάνουν επάλειψη στο νύχι με Βιξ, το οποίο περιέχει αυτό το έλαιο). Η ρουτίνα που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, και συστήνω, είναι η εξής. Ζεστό ποδολουτρο σε μια μικρή λεκανίτσα, να χωρά ένα πόδι περίπου, όπου στο νερό έχουμε προσθέσει 1 κουταλιά σούπας σόδα φαγητού και λιγο ξύδι, κατά προτίμηση μηλόξυδο. Μετά στέγνωμα του ποδιού με καθαρή πετσέτα, και λιμάρισμα της πάνω επιφάνειας του νυχιού που έχει μύκητα (έτσι λίγο λίγο λεπταίνει το νύχι και απορροφά καλύτερα τη θεραπεία). Κόψιμο όσου νυχιού γίνεται με ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΟ νυχοκόπτη (απολύμανση με οινόπνευμα). Στη συνέχεια βάζουμε απο μια σταγόνα αιθέριο ελαιο μέσα στο νύχι (το στάζουμε στην ένωση νυχιού δέρματος, και αυτό διεισδύει) και μια στην επιφάνεια του νυχιού. Τέλος επάλειψη με βιξ πάνω στο νύχι και γυρω απ αυτό (ώστε να απορροφηθεί). (εναλλακτικά βάζω μια δική μου κρέμα που περιέχει: αλόη βέρα σε τζέλ, αλοιφή λεοντος για μυικούς πόνους, λίγο ελαιόλαδο και σταγόνες αιθέριων ελαίων, κυρίως καμφορά, γαρυφαλέλαιο, λεβάντα και τσαγιόδεντρο. Μπορούμε να βάλουμε 4-5 σταγόνες απ το καθένα σε ποσότητα μια κούπας περίπου). Εφ όσον είναι καλοκαίρι εκθέτουμε τα πόδια στον ήλιο όσο περισσότερο γίνεται. 

12. Αλκαλική Διατροφή
Υπάρχει η πιθανότητα ο ονυχομύκητας να οφείλεται στην Candida. 

Όπως και να ‘ χει, όποια κι αν είναι η πιθανή αιτία, η μεταβολή του pH του σώματός σας σε αλκαλικό θα συντελέσει στην αποκατάσταση της ονυχομυκητίασης και κάθε μορφής μυκητίασης στο σώμα αφού οι περισσότεροι μύκητες δεν επιβιώνουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Άρα, καταναλώστε πολλά λαχανικά και λιγότερα επεξεργασμένα τρόφιμα.


ΠΗΓΗ enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου