Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ ...Ουστ κοπρόσκυλα.. που κυκλοφορείτε ως δημοσιογράφοι-ΔΟΤΟΙ- ...από το παράθυρο!

ΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ( αλλά και της φαιδράς Δεξιάς ) ... ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ...Αυριο λειτουργεί το Μετρό- λεωφορεία  κ.λ.π.)

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣ... ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ...... 
:

Το φωνάζουμε χρόνια:  Η ΑΠΕΡΓΙΑ πλέον είναι αναχρονιστική. Υπήρξε όπλο για να προχωρήσει ο μπολσεβικισμός...(1917)  που όμως... ΨΟΦΗΣΕ παταγωδώς.

 Η πρακτική της απεργίας ΌΜΩΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ανεδαφικό- και εκτός χρόνου και τόπου,  ΤΣΙΠΡΑΚΙΣΤΑΝ!... εις δόξαν του καραμπινάτου ανεγκεφαλισμού  των... προοδευτικών του δυνάμεων!

Υπάρχουν πολλές ιδέες-λύσεις για να προασπίσει τα συμφέροντά του ο εργαζόμενος που αδικείται. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στημένο κόλπο αλητήριων κομματικών συνδιακλιστάδων σε μυστική συνεργασία με την κάθε εξουσία. Ο δε λαός που συντρέχει στη φάρσα της απεργίας, το είπαμε χθες: ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙΟΝ!...

Μπορεί κάποιος να θυμηθεί πότε μια απεργιακή κινητοποίηση έφερε λύσεις ευεργετικές για το λαό; ΟΥΤΕ ΜΙΑ!

Αντίθετα... ευεργετεί τους αλητάμπουρες του συνδικαλισμού και οι οποίοι,  από το 1981 ...προάγονται για το ευαγές ...έργο τους... σε βουλευτάδες και υπουργούς...Τέτοια η φάρσα!

Και συ μαλάκα λαέ ... ύψωνε σημαιάκια και κατέβαιανε σε διαδηλώσεις!
ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙΟΝ  δεν είσαι; Τι άλλο τάχα μπορείς να κάνεις με το νιονιό που κουβαλάς; 

Σημειώστε δε πως οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ, αυτού φαιδρότατου σωματείου που ελέγχεται από αριστερούς και αμφιβόλου δημοσιογραφικής οντότητας  αποτελούν την κορωνίδα πάσης μαλακίας!

Απεργούν καταστρέφοντας τις επιχειρήσεις όπου εργάζονται και ταϊζονται!

Κι ενώ ο δημοσιογράφος παγκοσμίως θεωρείται -και όντως είναι- εκ των εφυεστέρων διπόδων , στην Ελλάδα ατυχώς δείχνει,  με την ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ, που ελέγχονται από αριστερούς, ότι είναι ο πιο ηλίθιος σε παγκόσμια κλίμακα!

Αλήθεια έχετε δει να γίνονται τόσες πυκνές απεργίες δημοσιογράφων σε άλλο μέρος του κόσμου;
Και γιατί; ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ είναι εδώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου