Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟ π.ΑΝΤΩΝΙΟ ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

 -ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ 

Τα 12 «πιο βρώμικα» φρούτα και λαχανικά – Όσο και αν πλυθούν, το φυτοφάρμακο παραμένει!!!

Aν και καθυστερημένα …πολύ μπήκα στη φυτολογία-βοτανοθεραπεία, δεν μπορώ να αποσιωπήσω  το ευρύατο μπαστάρδεμα της φύσης για κερδοσκοπικούς λόγους από βιομηχανίες που παράγουν…φυτοφάρμακα με πρωταγωνιστή φυσικά την γνωστική σιωνιστική ΜΟΣΑΝΤΟ.. πού άρχισε ήδη να κλέβει σπόρους σπουδαίων φυτών μας … να τα αλοιώνει και να μας τα μεταπουλάει (τους μπασταρδεμένους πλέον  σπόρους)..για να μπορούμε …στο μέλλον να παράγουμε προϊόντα…. 

Βασικά καταστροφικά της υγείας μας.

Δεν μπορώ να αποσιωπήσω το συνεχές αυτό έγκλημα σε βάρος της υγείας μας. Συνιστώ ορισμένες φυτικές τροφές που κατά την βιολογία θεωρακίζουν αποτελεσματικά την υγεία μας…΄Όμως με την παρεμβολή των φυτοφαρμάκων τα πράγματα ξεφεύγουν από τη φυσιολογική πορεία τους και τελικά αυτά που βάζουμε στο στομάχι μας είναι στην ουσία επικίνδυνα, λόγω των φυτοφαρμάκων στην καλλιέργειά τους,. Τελευταία βγήκαν στην πιάτσα και τα βιολογικά  φυτικά προϊόντα που εκτός του ότι είναι πανάκριβα… είναι αμφίβολο αν είναι όντως …φυσικά…βιολογικά! Διότι με την ακατάσχετη επιδίωξη του κέρδους δεν ξέρουμε αν κι αυτά τα προϊόντα …δεν είναι απλά βαπτισμένα …ως βιολογικά.! Ποιος αγοραστής μπορεί να τα ελέγξει;

Δυστυχώς φίλοι μου είμαστε έρμαιο της κερδοσκοπίας..

Το δόγμα μου ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  στη φύση παραμένει, αλλά είμαστε μπλοκαρισμένοι, ειδικά οι άνθρωποι που κατοικούν στις πόλεις.Δεν ξέρω αν με κάποιες γλάστρες θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Δεν ξέρω! Οι άνθρωποι των μεγαλουπόλεων είναι απλά καταδικασμένοι να ενδιαιτώνται με φυτικά μαγαρισμένα και βιασμένα παρά φύση προϊόντα με τα φυτοφάρμακα.. που οξειδώνουν τον οργανισμό μας. Τούτο βασικά δεν ισχύει για τα βότανα..που αλιεύονται ως γνωστόν στις λιβάδια και τις βουνοκορφές…  Αλλά κι αυτό είναι συζητίσιμο, διότι ήδη αρκετά βότανα καλλιεργούνται… όπερ σημαίνει πως κι αν κι εδώ υπεισήλθε το εμπορικό κέρδος κλάφτα Χαράλαμπε!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο… Αλλά μην απογοητευθείτε.Τείνω να πιστεύω  πως τα οφέλη από τα φυσικά προϊόντα, παρά τα φυτοφάρμακα κι άλλες μαγγανίες, διατηρούν στην πλειοψηφία τους τα ευεργετικά προσόντα τους…

Τι να πω άλλο ρε αδέρφια; Είμαστε ξεβράκωτοι μπροστά στη λέλαπα των κερδοσκόπων! Δεν ξέρουμε από πού και πώς να φυλαχτούμε…Εκτός κι αν σπίτι σου έχεις μια αυλή… και καλλιεργείς τα αναγκαία …Αλλά και πάλι πρέπει να είσαι προσεκτικός ως προς το χώμα …που αγοράζεις… Ποιος ξέρει αν κι αυτό ακόμη (με κοπριά λένε) δεν είναι μπολιασμένο με ουσίες βλαπτικές… Καλή μας τύχη. Διαβάστε το αρθράκι…τα λέει όλα!   

  ΤΑ ΦΥΤΟΜΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Η Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG) δίνει κάθε χρόνο στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα πιο «βρώμικα» και τα πιο «καθαρά» φρούτα και λαχανικά, δηλαδή αυτά με τα μεγαλύτερα ή λιγότερα υπολείμματα φυτοφαρμάκων.
Η έκθεση, η οποία γίνεται κατ’ εντολή του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, βασίστηκε στα αποτελέσματα αναλύσεων σε περισσότερα από 35.000 δείγματα φρούτων και λαχανικών.
Και για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια η φράουλα «εκτόπισε» το μήλο από την πρώτη θέση της «βρώμικης ντουζίνας». Οι λαχταριστές φράουλες είναι πιθανότατα -περισσότερο από κάθε άλλο φρέσκο φρούτο- μολυσμένες με υπολείμματα φυτοφαρμάκων ακόμα και όταν καθαρίζονται και συσκευάζονται.
Σύμφωνα με την έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας, στο 98% των φραουλών που εξετάστηκαν, βρέθηκαν κάποιας μορφής υπολείμματα φυτοφαρμάκων.
Το EWG αναφέρει ότι ο μέσος αμερικανός καταναλώνει 3,5 κιλά φρέσκων φραουλών κάθε χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι τα φρούτα αυτά περιέχουν χημικές ουσίες «που συνδέονται με καρκίνους και στειρότητα ή που έχουν απαγορευθεί στην Ευρώπη». Η οργάνωση προτείνει να τρώμε φράουλες, αλλά και τα υπόλοιπα «βρόμικα» φρούτα και λαχανικά που συμπεριλαμβάνονται ταν είναι προϊόντα οργανικής καλλιέργειας.
...Και να πάρει η ευχή σε καθημερινή βάση τρώω 2-3 γράφουλες... κι ένα γρέϊπ-φρουτ! Τι να πω!
Η βρόμικη δωδεκάδα 
1.    Φράουλες
2.    Μήλα
3.    Νεκταρίνια
4.    Ροδάκινα
5.    Σέλερυ
6.    Σταφύλια
7.    Κεράσια
8.    Σπανάκι
9.    Ντομάτες
10.  Πιπεριές
11.  Ντοματίνια
12.  Αγγούρια

Τα 15 καθαρά 
1.    Αβοκάντο
2.    Καλαμπόκι
3.    Ανανάς
4.    Λάχανο
5.    Κατεψυγμένος αρακάς
6.    Κρεμμύδια
7.    Σπαράγγια
8.    Μάνγκο
9.    Παπάγια
10.  Ακτινίδιο
11.  Μελιτζάνα
12.  Πεπόνι χάνεϊντιου
13.  Γκρέηπφρουτ
14.  Πεπόνι Κανταλούπε
15.  Κουνουπίδι
ΑΠΟ: http://diogenis-press.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου