Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ!...ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ- ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΣΗΕΑ!


ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ  που στενάζει από τις απεργίες:..ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ!

Κάθε λίγο και λιογάκι, η αριστεροκρατούμενη ΕΣΗΕΑ 
( είναι σωματείο, όπως το λέει και τίτλος του που αφορά τους εργαζόμενους στις ημερήσιες Αθηνών) κατεβαίνουν σε ηλίθιες απεργίες .. που τον μόνον που βλάπτουνείναι τα ΜΜΕ όπου εργάζονται και ταϊζονται οι δημοσιογράφοι!

ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ...ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!


Πριν από λίγη ώρα μίλησε ο κλόουν  Τσίπρας σε βουλευτες του και η οποία, διαρκούσης της απεργίας μεταδόθηκε από τα κανάλια... 
Η απεργία, ως γνωστόν, γίνεται κατά της κυβέρνησης. ΄Ομως οι αριστεροί πεμπτοφαλαγγίτες στα δημοσιογραφικά σωματεία επέβαλαν αυτή την εξαίρεση  κι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ...ακούστηκε ζωντανά  !Αυτά τα καραγκιοζλίκια γίνονται από τους αριστερούς.που μας δουλεύουν.
Να μιλούσε αλλά γιατί κάνουν απεργία οι δημοσιογράφοι...; Αυτόν ειδικά δεν έπρεπε να αποκλείσουν από κάθε δημοσιότητα; Κι ΄'ομως τα μπάσταρδα το επέτρεψαν!
 Γι αυτό και ο Τσίπρας θα μας χορεύει ...καρσιλαμά! Τέτοιοι οι συνδικαλιστάδες των ΜΜΕ! Μοντελάκια ...να τα χαιρόμαστε!

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ...ΧΤΥΠΑΕΙ...

ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
...ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ Ο ΛΑΟΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!



Δεν ξέρουμε αν στο κανάλι του Γ.Καρατζαφέρη ( ART T.V.) μετέχουν και οι δημοσιογράφοι στην ηλίθια απεργiα που κήρυξαν οι εργατοπατέρες πάσης συμφοράς. Είδαμε όμως πριν από λίγο τη δική του απογευματινή ΣΗΜΕΡΙΝΗ εκπομπή όπου ο αρχηγός ΛΑΟΣ χτύπησε αλύπητα τους Γερμανούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου