Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ...

       Ο ΠΑΝΟΣ ΜΙΑΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ...ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ 
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ τ.ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ...


Eνας τζεντλεμαν...σε όλα του ο Πάνος Μιχαλόπουλος...που σήμερα "μονάζει" στο υπέροχο κτήμα του, κάπου εκεί στα Μεσόγεια.Υπήρξε ο πρώτος άντρας της ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ.. Κι όταν ο Πάνος γνωρίστηκε με τον δικό μας θυελώδη ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ σε μια δεξίωση του είπε:
--Σας είμαι εγνώμων κ. Βραχιολίδη γι όσα κάνατε για τη γυναίκα μου.τη Ρούλα Κορομηλά....

Ο Γιώργος Καραγιάννης των ΚΑΠΑ Studios μαζί με την οικογένειά του στους «Έλλη…νες» (vd)!

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΗΝΗ...!

Η Ρούλα κάνει ζωντανή εκπομπή στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.και ξάφνου τη συντάει ο Σάκης Βασιλόπουλος , (κουμπάρος και δυνατός φίλος του Βραχιολίδη ) που της μιλάει για κάποιον Βραχιολίδη κ.λ.π. αλλά η κυρία Κορομηλά τον αποστομώνει: 
--Μά τι λέτε Κύριε... δεν γνωρίζω αυτά που λέτε...Ποιός είναι αυτός ο Βραχιολίδης; Δεν τον ξέρω...
--Μα είναι αυτός που σας έδωσε βεβαίωση..ότι εργάζεστε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά του επί 4 -5 χρόνια; Καλά ξεχνάτε τόσο σύντομα ανθρώπους που σας χάϊδεψαν;
Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε..Ο προλογίσκος αυτός αποκαλύπτει πλήρως τα πάντα...πως το αχαμνό ΚΑΛΟ...κόριτσο αυτό έφτυνε δημοσίως όλους όσους τη βοήθησαν... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ήταν κουμπάρος στους γάμους τους), ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, και ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ..ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΕ από τον Καραγιάννη για να λύσει τα επαγγελματικά προβλήματα της Μανδάμ Ρούλας! ..
Ακολουθεί μια διαχρονική συνέντευξη του Πάνου Μιχαλόπουλου που βρήκαμε στο ΣΗΜΕΡΙΝΌ "SPIROSPERO"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου