Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ME THN ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ( Ο αμφιλεγόμενος κ. Βαρθολομαίος δεν θα πάει..Ο Ιερ΄'ωνυμος μάλλον θα πάει... Ο Τσίπεας ρι θα κάνει; Αυτός είναι καλογεροπαίδι του σιωνισμού! Ό,τι θα του πούν τα αφεντικά του στις ΗΠΑ!... ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΑΓΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!..

Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών ΣχέσεωνΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣΟι βασικές αρμοδιότητες του Συμβουλίου περιλαμβάνουν την εξασφάλιση της συνεργασίας του Προέδρου με θρησκευτικά σωματεία και την εδραίωση της κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανοήσεως, ανεξιθρησκείας και αλληλοσεβασμού στα ζητήματα συνειδήσεως και ελευθερίας του θρησκεύειν.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑΠαρουσίαση εκδόσεων της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Ρωσικού Αγίου Όρους ἐπὶ τοῖς ἑορτασμοῖς της χιλιετίας της παρουσίας Ρώσων μοναχών στο Αγιον Όρος πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου 2016 στο Μουσείο Ρωσικής εικόνας στη Μόσχα.
11.05.2016 14:08

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑΜετά την απελυθέρωση της πόλεως Καργιατεΐν στη Δυτική Συρία και εκδίωξη μαχητών εδημοσιεύθησαν ονόματα των 21 χριστιανών, εκτελεσθέντων από τους εξτρεμιστές. Η ηλικία των θυμάτων κυμαίνετο από 25 έως 73 έτη.
11.05.2016 11:55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου