Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.. ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ...ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...! ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!                                    
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! 
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.. ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!                

ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣΤο δίκτυο της Τράπεζας Τύπου έχει επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση , προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951..Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μονστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog  του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες..Κι αμέσως μετά θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε , δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνιέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν... το ξέρετε και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτού, οι μπάσταρδοι!Φύγετε τώρα...από τις μεγαλοπούλεις.  Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Αυτό το καρεδάκι το βλέπετε εδώ τουλάχιστον δυο χρόνια ! Τα προλαλήσαμε όλα, τότε.. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση... Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη;Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ...ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ                

Και να μην ξεχνιόμαστε : καλέσαμε τους αρχιερείς να μετέχουν στα προβλήματα του λαού ... Και τι κάνανε οι μπαγάσηδες...Βγήκαν και καταγγέλουν τη Χρυσή Αυγή.. Τέτοια φρούτα είναι οι δεσποτάδες...  Λακέδες χρονίως της κάθε εσουσίας... Δεν θα περάσουν καλά με την monidadias -news... θα γίνουν φύλλο και φτερό... οι Θεομπαίχτες!

Και μήνυμα προς αντιγραφείς: Το κείμενο αυτό είναι αφορμή για να κάνετε τη δική σας επεξεργασία με βάση τη δική σας κρίση... Δεν εξυπηρετεί η μοτ-α-μοτ- αντιγραφή του. Η αφορμή, θέλει και τον δικό σου προβληματισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου