Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙ ΑΡΑΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !

Η τρόικα έβαλε στο μάτι

 την Εκκλησιαστική περιουσία


Η τρόικα θέλει να βάλει «χέρι» στην εκκλησιαστική περιουσία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελλάδα». Οι δανειστές μας θέλουν να βάλουν επίτροπο στη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Για το λόγο αυτό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά.
Στην Αρχιεπισκοπή υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός είχε διαβεβαιώσει τον Αρχιεπίσκοπο σε δύο συναντήσεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, ότι δεν θα θιγεί η εκκλησιαστική περιουσία.

Παράλληλα, το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει έρευνα για τα οικονομικά των ιεραρχών και μέχρι στιγμής έχει ανακαλύψει σε τραπεζικούς λογαριασμούς δύο ιεραρχών στην περιφέρεια Αττικής, στον έναν 10 εκατομμύρια και στον άλλο 5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι δύο ιεράρχες έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις. Επίσης, ένας ιερέας συνεργάτης του ιεράρχη με τα 5 εκατομμύρια, βρέθηκε να έχει 3 εκατομμύρια στο λογαριασμό του και αναγκάστηκε να πληρώσει φόρους 1,3 εκ. ευρώ.
Στην περιοχή των Φαρσάλων ανακαλύφθηκε κομπίνα «ιερής» φοροδιαφυγής. Επιχειρηματίες της περιοχής, ακόμη και στελέχη του ΣΔΟΕ, έκαναν εικονικές δωρεές σε ναούς για να φοροδιαφεύγουν. Οι ιερείς των ναών, έδιναν αποδείξεις δωρεών μεγάλων ποσών με αντάλλαγμα το 7% της δήθεν δωρεάς. Η έρευνα στα Φάρσαλα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν το ιερό κύκλωμα φοροδιαφυγής ήταν εις γνώσιν του Μητροπολίτη.
Από πηγές του ΣΔΟΕ, πάντως, έγινε γνωστό ότι ο Μητροπολίτης είχε διατάξει και στο παρελθόν έρευνα στα οικονομικά ενός ιερέα για παρόμοιο θέμα.
Η απαίτηση της τρόικα και η έρευνα του ΣΔΟΕ έχει αναστατώσει την ιεραρχία.
Διαβάστε επίσης:

Δύο Δεσποτάδες με 5 εκ. ευρώ για... τα γεράματά τους

Ε, να τέτοιες μαλακίες κάνουν οι δεσποτάδες μας... Συμπεριφέρονται ως οι κλοσσάρ ..ζητιανεύουν ( Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΤΕΧΝΗ ) και στο τέλος αποκαλύπτεται ότι είναι πάμπλουτοι... Ναι οι Μητροπολίτες μας που μας το παίζουν και πνευματικοί μας ηγήτορες ..Πανάθεμά μας!( Γυρολόγοι, ενίοτε κι εκβιαστές προς ενορίες και μοναστήρια, για να κονομήσουν τα..δεόντα! Και τα τσεπώνουν εν ονόματι.. Θεού!
Α, ΡΕ Χριστούλη μας τι καλαμπούρια μας έφτιαξες... Πού τους βρήκες τέτοιους δεσποτάδες; Σε αγγελία; Ή ΓΊΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΊΤΗΣΗ ΤΟΥ θΕΊΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ; Διαβάστε και κλάψτε!  ΡΕ..θέλει πολύ σκάψιμο η Εκκλησία της Ορθοδοξίας ...για να βγεί σε ξέφωτο!



Δύο Μητροπολίτες της περιοχής Αττικής, κλήθηκαν από το ΣΔΟΕ να δώσουν εξηγήσεις γιατί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους βρέθηκαν 5 εκατομμύρια ευρώ. Η αποκάλυψη έγινε από την εφημερίδα «Δημοκρατία» και οι δύο Μητροπολίτες εντοπίστηκαν όταν σε ιερέα τους βρέθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό. Ο ιερέας πλήρωσε αμέσως πρόστιμο 1.100.000 ευρώ και ξεμπέρδεψε.
Το ΣΔΟΕ έψαξε και τους δύο Μητροπολίτες γιατί είχε υπόνοιες ότι πίσω από τον ιερέα κρυβόντουσαν άλλοι και ανακάλυψε τα 5 εκ ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιεραρχών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γνωστοί ιεράρχες επικαλούνται περίπου ότι και ο καταδικασμένος Μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων, ότι δηλαδή είναι αποταμιεύσεις για τα γεράματά τους.
Το ΣΔΟΕ εξετάζει ήδη τα οικονομικά των δύο Μητροπόλεων τα οποία παρουσιάζουν πολλά κενά...

Και να μην ξεχνάτε.. H MONIDADIAS-NEWS δεν κρατάει λιβανιστήρια και θυμιατήρια.. ΜΟΝΑΧΑ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ... "διότι τον οίκον μου, τον μετατρέψατε σε οίκον συναλλαγής και εμπορίου"!Κάνατε την εκκλησιά μου σαν την μάπα σας, ωρέ Δεσποτάδες!!!
Η ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-ΝΕΑ , είναι η φωνη της συνείδησής σας, αν έχετε, αλλά κυρίως  Δάδα που θα κατακαύσει  τις αθλιότητες στα του οίκου μου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου