Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΛΟΠΑΠΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΛΟΠΑΠΕΣ.

( Σημείωση δική μας: Αγριος ο τίτλος ,αλλά το ερώτημα είναι ποιός εξώθησε τον blogger να βγεί έξω από τα ρούχα του; Ποιός προκαλεί; Σίγουρα το άγιον πνεύμα ...που έχουν εν κρανίω ορισμένοι εκπρόσωποι του Θεού...
Και βέβαια υπάρχουν διαμάντια εντός του κλήρου..αλλά είπαμε εμείς δεν κρύβουμε τίποτε, διότι πιστεύουμε πως με τη γνώση θα βγούμε σε ξέφωτο όλοι, ποιμένες και ποιμενόμενοι)
***Για να μπείτε στο πρωτότυπο κάντε κλικ στον τίτλο-

Γράφει ο μπλογκερ:
Και τους επιστράτευσε το διεφθαρμένο σύστημα κατά της ΧΑ όλους αυτούς τους τραγικούς τουρλόπαπες και "ιεράρχες", και τους προβάλλουν από το πρωί ως το βράδυ νομίζοντας πως έτσι θα κάνουν ζημιά στην ΧΑ...!!! Δεν είναι λέει χριστιανοί οι χρυσαυγίτες γιατί εάν ήταν δεν θα έδερναν τους λαθρεποίκους και θα τους τάιζαν κιόλας!!!! Δηλαδή δεν είναι χριστιανοί οι χρυσαυγίτες και είναι οι συριζαίοι που καίνε ζωντανούς Έλληνες στην Μαρφίν και ταΐζουν μόνο τους λαθρεποίκους.... Καταλάβατε για τι τουρλόπαπα σε διατεταγμένη υπηρεσία μιλάμε....



Όταν τους τα έχωνε ο Χριστόδουλος, τότε όλο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα αντιδρούσε και κατηγορούσε τον Χριστόδουλο και την Εκκλησία πως χώνει τη μύτη της στην πολιτική και πως κατι τέτοιο είναι ανεπίστρεπτο... Τώρα κάνει καλά που χώνει τη μύτη της η Εκκλησία στην πολιτική επειδή η ΧΑ μπήκε στη Βουλή έτσι;
Ο Χριστός έζησε σε μία εποχή όπου στον πλανήτη Γη οι άνθρωποι δεν ήταν πάνω από 50 εκατομμύρια. Ο Χριστός δεν είχε δει ποτέ του λαθρομετανάστες αράπηδες, ασιάτες, κόκκινους, πράσινους και εμπριμέ να σφάζουν αθώους πολίτες για μία κάμερα στο δρόμο ή για 10 ευρώ να βασανίζουν μεχρι θανάτου γέροντες και γριούλες ή να βιάζουν 14χρονα κοριτσάκια σε βράχια σε μια ακτή και να τους ανοίγουν το κεφάλι με κοτρόνες.
Εάν όλοι αυτοί συνωστίζονταν παράνομα στα μέρη που έζησε ο Χριστός, να είστε σίγουροι πως θα τους γαμούσε το κέρατο όπως και γάμησε τους λαθρεμπόρους που πουλούσαν παράνομα στο Ναό του Σολομώντα.
Εξάλλου εάν ο Χριστός ήταν αλάνθαστος και θα πρέπει συνεπώς να εφαρμόζουμε κατά γράμμα το λόγο του, να αγαπάμε τον εχθρό μας, να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο στο χαστούκι και να δίνουμε τον έναν από τους δύο χυτώνες μας σε αυτόν που δεν έχει, τότε θα μπορούσεκάλλιστα για να ισχύουν και στην πράξη όλα αυτά, να φτιάξει έναν κόσμο χωρίς πόνο, χωρίςφτώχεια, χωρίς αρρώστιες και χωρίς πολέμους. 

Δεν το έκανε αυτό όμως και επέλεξε να φτιάξει τελικά έναν κόσμο και μία ζωή η οποία είναι μία ταινία τρόμου με πολύ αίμα και πόνο, εκείνος έγινε ο σκηνοθέτης και εμείς οι πρωταγωνιστές της ταινίας αυτής, άρα τα λόγια του παραμένουν απλά λόγια χωρίς πρακτική αξία και εφαρμογή και για όλα αυτά φταίει μόνο εκείνος γιατί ως θεός αυτό επέλεξε.

Καταλάβατε τώρα τουρλόπαπες σε διατεταγμένη υπηρεσία ; Ταΐζουμε λοιπόν και αγαπάμε όποιον εμείς γουστάρουμε και το ίδιο κάνουν όλοι οι άνθρωποι πάνω στον άθλιο αυτό πλανήτη γιατί τελικά αυτό είναι και το πραγματικό θέλημα του θεού.

Συνεργασία της Ελλαδικής Εκκλησίας με Βατικανό και Ορθόδοξες Εκκλησίες για τον προσκυνηματικό τουρισμό
ΑΠΌ ΑΠΕ - ΜΠΕ Σε συνεργασίες με το επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο του Βατικανού, αλλά και με τις Ορθόδοξες Εκκλησίες της Βουλγαρίας, Κύπρου, Ρουμανίας και Αλβανίας, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Εκκλησία της...Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου